Spa-uri din Bucuresti pe care echipa Promotor Rent a Car ti le recomanda

spa bucuresti

spa bucuresti

In cazul in care esti in Bucuresti intr-un city break si ai apelat la serviciul de inchirieri auto de la Promotor Rent a Car, inseamna ca ai la dispozitia ta o masina care te poate duce rapid in locurile pe care ti le doresti. Astazi, echipa noastra iti recomanda 5 SPA-uri unde te poti relaxa.

Therme

Este cel mai mare complex cu ape termale din Bucuresti. Desi nu se afla chiar in Bucuresti, cu masina inchiriata de la Promotor Rent a Car Otopeni poti ajunge rapid. Trebuie sa mergi pe DN1, pana in dreptul localitatii Balotesti. Vei ajunge in aproximativ 30 minute, din centrul Bucurestiului. Vei putea alege intre cele 3 zone speciale din complex, fiecare cu facilitati si activitati diferite: Galaxy (zona cu tobogane, piscine cu valori articiale si plaja de nisip special concepute pentru distractia in familie), The Palm (zona dedicata relaxarii, unde gasesti multi palmieri, vegetatie tropiala ce inconjoara o piscina imensa), Elysiun (zona de wellness cu saune). De asemenea, poti opta pentru servicii de masaj, sedinte de Yoga sau Pilates iar fiecare zi are o tematica speciala.

Shiseido SPA – Stejarii Country Club

Acest SPA se afla in zona de nord a Bucurestiului si se intinde pe o suprafata de 1000 de metrii patrati. Aici te poti bucura de o multitudine de activitati de relaxare si tratamente cu produse marca Shiseido. Dintre acestea mentionam: masaj thailandez, sauna sau jacuzzi, bai turcesti, relaxare in piscina, terapie cu oxigen, tratamente faciale si corporale sau programe de slabit. Masina ta inchiriata de la Promotor Rent a Car Bucuresti te poate astepta in siguranta, in parcarea subterana.

The Flat Room

Forma de terapie este una inovatoare, terapie prin plutire, intr-un bazin special cu saruri Epson, dizolvate in apa cu o adancime de 30 de centrimetri. Apa te va tine la suprafata fara niciun efort iar tu vei avea senzatia de plutire, putandu-ti relaxa fiecare muschi. In primele 15 minute bazinul este iluminat iar pe fundal se aude muzica ambientala. Ulterior, poti alege daca vrei sa continui sedinta asa sau intr-o stare de liniste perfecta si intuneric. Ai grija sa iti faci programare inainte. Nu trebuie sa iti faci griji pentru masina ta inchiriata de la Promotor Rent a Car deoarece vei gasi o parcare proprie, dedicata clientilor.

Belle Maison SPA

Aflat chiar in centrul Bucurestiului, in zona Universitatii, este un SPA unde ritualurile senzoriale, terapiile anti-aging sau procedurile de remodelare corporala sa devina un reper pentru rasfatul simturilor in timp ce reprezinta si prilejul unei calatorii interioare autentice. Intreaga echipa pune accentul pe clipe in care intreaga atentie sa fie orientata catre propria ta persoana.

Premier SPA

Este primul spa medical de 5*. Zona Spa & Thermarium reprezinta o calatorie in lumea wellness, cu accent atat pe relaxarea fizica dar si pe cea psihica. Aici poti regasi: piscina, cascada cu apa pentru dureri cervicale, Hidropool cu jeturi usoare, Bio Sauna, Finnish Sauna, Dusuri Emotionale, Thunder Experience, Baia de aburi, Camera Thalasso cu sare de Himalaya si Onyx Relax Room. In plus, te poti orienta catre terapii medicale, programe de detoxifiere sau programe anti-aging. Parcarea este si ea generoasa deci vei putea parca fara griji.

Sperăm ca unul dintre aceste SPA-uri să corespunda nevoilor tale de relaxare si/sau tratament. Consultanții Promotor Rent a Car își doresc să îți ofere informații utile, care să îți facă plăcută șederea în București. Ne poti contacta aici sau ne poti suna la +40734 403 403.

Serviciul de închirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bacău

Inchirieri auto Bacau
Inchirieri auto Bacau

Inchirieri auto Bacau

Ai auzit multe lucruri frumoase despre zona Moldovei, nu? O dată ce ai ajuns aici, te sfătuim să apelezi la serviciul de închirieri auto Bacău oferit de Promotor Rent a Car pentru a te bucura de frumusețile acestui ținut, călătorind în siguranță și folosind timpul la maxim.

 

Ce pot vizita în Bacău și în împrejurimi?

Deplasarea în județul Bacău nu va mai reprezenta o problemă o dată ce ai apelat la serviciul de închirieri masini oferit de Promotor Rent a Car deoarece ai la dispoziția ta o mașină care îți va fi un bun prieten, ducându-te în siguranță acolo unde vrei să ajungi. Te întrebi ce poți vizita? Mai jos regăsești un top 3 al locațiilor, realizat de echipa noastră.

Dacă îți dorești să petreci o zi în salină, bucurându-te de diferite activități, te poți îndrepta către Târgu Ocna. Din orașul Bacău ai de parcurs doar 52 km până aici. Cel mai frumos traseu este prin Valea Trotușului. Ajuns la salină, ai la dispoziție o întreagă bază de agrement (terenuri de mini-fotbal, baschet, tenis de masă, piste de karting pentru adulți și copii), o biserică și un muzeu al sării. Pentru că beneficiezi de serviciul închirieri auto Bacău, nu ești condiționat de programul unui mijloc de transport deci poți rămâne aici o noapte, în zonă existând numeroase oferte de cazare.

Îți place istoria? Atunci trebuie să știi ca la doar 12 km de orașul Bacău, în satul Lilieci, comuna Hemeiuș, se află Castelul Roșu, ce datează din anul 1864. Pe lângă istorie, aici te poți bucura și de natură, castelul fiind înconjurat de peste 178 de specii de rășinoase din diferite regiuni – Europa/Asia/America de Nord.

Rămânând în aceeași sferă tematică, îți recomandăm să vizitezi și conacul Rosetti – Teșcanu, aflat la 40 de km de Bacău, în satul Teșcani. Aici a locuit celebrul compozitor George Enescu. Finalul cunoscutei opere Oedip a fost inspirat de aleea cu plopi a parcului.

Revenind în orașul Bacău, îți recomandăm următoarele obiective:

  • Catedrala Sfântul Nicolae
  • Vivariul
  • Casa Memorială George Bacovia
  • Curtea Domnească
  • Parcul Mircea Cancicov
  • Muzeul de Istorie Iulian Antonescu
  • Observatorul Astronomic Victor Anestin
  • Arena Mall

Ce mașină să aleg atunci când folosesc seriviciul închirieri auto Bacău?

Serviciul de închirieri auto oferit de Promotor Rent a Car îți asigură posibilitatea de a alege din opt tipuri de mașini. Te afli în Bacău împreună cu familia sau prietenii? Dacă da, înseamnă că ai nevoie de o mașină spațioasă, cu loc suficient pentru pasageri și bagaje motiv pentru care îți recomandăm următoarele modele de mașini: Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Mercedes Vito. Pentru deplasări rapide, poți opta pentru Renault Clio Symbol, Dacia Logan, Opel Zafira sau Opel Corsa. Nu în ultimul rând, în cazul în care te afli aici pentru a identifica și dezvolta noi parteneriate de afaceri îți recomandăm să optezi un model elegant – Renault Laguna. Toate mașinile îți asigură un număr nelimitat de kilometrii și rovinietă astfel încât să poți călători fără griji.

Indiferent ce nevoi ai și unde dorești să ajungi, consultanții Promotor Rent a Car îți stau cu drag la dispoziție atunci când ai nevoie de serviciul închirieri auto Bacău. Ne poti contacta aici sau direct, sunand la 0734 403 403.

Top