Tot ce trebuie sa stiti despre inchirierea unui autoturism cu sofer

Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto, in Romania

Pregatirea unei calatorii, fie scurta sau lunga, necesita o atentie minima, mai ales daca va decideti sa va luati masina, ca sa nu mai vorbim de verificarile care trebuie efectuate, dar si costul pe care acestea il implica in anumite cazuri. Si cum calatoria este uneori lunga, trebuie sa ne pregatim fizic si mental pentru a putea rezista la oboseala care se acumuleaza la volan, dar si la stresul din trafic. Prin urmare, optiunea de a inchiria o masina cu sofer este din ce in ce mai populara si practicata de toate categoriile de oameni.

Ce trebuie sa stiti despre inchirierea unei masini cu sofer

In primul rand, inchirierea unei masini este un angajament intre doua parti: clientul care se va bucura de serviciile de inchiriere auto si agentia care ofera serviciile sale. Acest lucru implica un contract intre cele doua parti, care trebuie respectat cu strictete pe timpul perioadei de inchiriere.

Continutul si conditiile contractului de inchiriere variaza in functie de agentie, insa, in cazul unei masini de inchiriat cu sofer, acestea se limiteaza la respectarea duratei contractului de inchiriere.Documentele necesare pentru inchiriere, buna functionare a masinii si transportul persoanelor in siguranta la destinatie devin responsabilitatile soferului. Clientul se odihneste confortabil, se bucura de peisaje si, bineinteles, in cele din urma, face plata diferitelor costuri ale inchirierii.

Beneficiile care pot fi obtinute

Inchirierea unei masini cu sofer are avantajele pe care nu le putem neglija. In primul rand, intretinerea unei masini care este in proprietatea personala necesita costuri diverse, de la asigurare pana la inspectii tehnice. Pentru a fi in conformitate cu legile in vigoare privind circulatia si respectarea mediului, se impune ca masina sa fie in stare buna si sa se faca revizii si reparatii periodice, ne mai vorbind de timpul pierdut cu toate aceastea.

In schimb, atunci cand este aleasa optiunea unei masini inchiriate, clientul nu trebuie sa isi mai faca griji cu privire la starea vehiculului, deoarece functionarea corecta si intretinerea acestuia sunt responsabilitatile soferului si ale companiei de inchirieri. Diferitele acte pentru inchiriere, cum ar fi contractul sau asigurarea sunt pregatite de agentie in avans pentru a facilita procedurile de inchiriere. Inplus, in cazul unui incident rutier, soferul are toata responsabilitatea pentrudaunele si starea autovehiculului.

Alegerea unei masini inchiriate cu sofer este una inteleapta deoarece imbina economiile substantiale in bugetul de calatorie cu siguranta si confortul unei deplasari fara griji. In plus, este o solutie din ce in ce mai la indemana tuturor.

Cum te poate ajuta un serviciu de inchirieri auto in Pitesti?

Pentru cei mai multi dintre noi, serviciile de inchirieri auto in Pitesti cat si in alte orase sunt asociate in cea mai mare parte cu necesitatea unei masini pe perioada unei vacante.  De asemenea pentru diferite evenimente pentru care ati putea avea nevoie de un anumit tip de masina. Cu toate acestea, a inchiria o masina pe termen lung sau scurt pentru afacerea ta poate fi o alegere mai avantajoasa decat te asteptai.

Inchirieri auto in Pitesti, pe termen lung

Chiar daca poate parea neasteptat, o masina inchiriata poate mai fi o alegere convenabila pentru afacerea ta decat un leasing. Motivul este legat in primul rand de costurile de intretinere ale masinii si de bataile de cap legate de toate acestea. Astfel, in cazul in care apelezi la un un serviciu de inchirieri auto in Pitesti dar si in alte orase din tara, Promotor Rent a Car iti ofera mai multe facilitati incluse in pret. Printre aceastea amintim: asigurarea obligatorie RCA, rovinieta, reparatii si intretinerea masinii, reviziile periodice.

Preturi mici, avantaje incluse

In plus, compania se obliga sa plateasca toate impozitele si taxele masinii. Asta reduce inca o data costurile de intretinere ale masinii. Pe langa toate acestea, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade. Printre beneficiile serviciului de inchirieri auto in Pitesti se mai numara si faptul ca in situatia in care esti implicat intr-un incident rutier si nu vei mai putea dispune de masina pe care ai inchiriat-o, compania se obliga sa iti ofere o masina la schimb in termen de maximum 24 de ore.

Avantajele inchirierilor auto in Pitesti, pe termen scurt

Daca nu ai nevoie de o masina in plus pentru afacerea ta si nu iti trebuie decat un mijloc de transport pe o perioada scurta, bine determinata, ai mai multe optiuni care te vor ajuta sa economisesti. Fie ca vrei o masina de dimensiuni mari, o masina de lux sau o masina cu motor economic, Promotor Rent a Car iti  pune la dispozitie mai multe optiuni.

Chiar daca opteaza pentru contract de inchiriere pe termen scurt, clientii beneficiaza in continuare de rovinieta. De asemenea Promotor Rent a car ofera gratuit asigurarea RCA si alte facilitati incluse in pret. Echipamentul de iarna al masinii si alte accesorii precum scaunul pentru copil, un stick de internet sau sistemul de navigare GPS pot fi oferite de Promotor Rent a Car gratuit sau contra unei sume modice.

Top