Ce presupune si ce avantaje aduce un contract de inchirieri auto pe termen lung?

Inchirieri Auto pe termen lung

Atunci cand aveti nevoie de o masina noua, este mai probabil sa preferati sa platiti mai putin, intr-un termen mai lung, decat sa cumparati un vehicul cu banii jos. In acelasi timp, atat cumpararea unei masini in leasing cat si inchirierea pe termen lung pot avea o serie de avantaje si dezavantaje. Pentru a va ajuta sa luati o decizie, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre serviciul de inchirieri auto pe termen lung

Ce inseamna de fapt inchirierea de masini pe termen lung?

Toata lumea stie ca achizitia unei masini nu este in niciun caz una din investitiile cele mai profitabile, tinand cont de costurile de intretinere, costul cumpararii si devalorizarea chiar din primele luni dupa cumparare. Inchirierea pe termen lung, cunoscuta sub diferite nume precum “leasing operational” sau “inchiriere-cumparare”, este o forma de inchiriere a unui autovehicul (sau mai multe) prin care este transferat dreptul de utilizare al acestui bun. Inchirierea pe termen lung poate varia de la 1 la 5 ani, in contract fiind prevazute platile lunare aferente, dar si numarul de kilometri care pot fi parcursi. Serviciile incluse in cele mai multe dintre cazuri sunt intretinerea regulata a masinii, fara nicio reponsbilitate sau costuri suplimentare din partea clientului, asigurarea si asistenta, si chiar rovinieta.

Avantajele inchirierii de masini pe termen lung

Avantajele acestui tip de inchiriere nu sunt neglijabile. In primul rand, posibilitatea obtinerii unui vehicul fara o contributie initiala si fara credit este primul avantaj mentionat atat de companiile care inchiriaza pe termen lung, cat si de persoane fizice. Apoi vine linistea unei intretineri a autoturismului efectuate gratuit, atunci cand este inclusa de catre dealer insusi. Inchirierea pe termen lung este, de asemenea, ideala pentru a-ti putea controla mai usor bugetul, deoarece intretinerea si uneori anvelopele sau alte cheltuieli sunt incluse in contract. In acest fel, cei care inchiriaza pe termen lung reusesc sa aiba cheltuieli lunare fixe, previzibile.

Costul total asociat contractului este, de asemenea, de mentionat ca un avantaj interesant deoarece inchirierea pe termen lung vine intotdeauna cu o un pret mai mic decat la un vehicul achizitionat, iar inchirierea se face la preturi mult mai mici decat pentru contractele pe termen scurt. Astfel, diferentele pot ajunge chiar si pana la 50%, daca luam in considerare si costurile de intretinere. In plus, in cazul inchirierii de acest tip, nu este necesar un capital de pornire.

Pentru mai multe informatii sau detalii despre inchirierea unei masini pe termen lung, oferite de Promotor Rent a Car, va rugam sa ne contactati.

Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security

Inchirieri auto cu garda de corp

Indiferent ca va aflati intr-o calatorie in Bucuresti, in afara orasului sau in strainatate, pentru afaceri sau pentru vacanta, a avea o garda personala bine pregatita impreuna cu dumneavoastra poate reprezenta un lucru care sa va ofere o calatorie mai linisita si mai sigura. Daca sunteti in cautarea unei astfel de solutii pentru una dintre viitoarele dumneavoastra calatorii, trebuie sa stiti ca Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security. Detaliile despre acest nou serviciu le gasiti in continuare.

Ce inseamna Pachetul Promotor VIP Security?

Pachetul Promotor VIP Security va ofera transport premium impreuna cu o garda personala prosfesionista, pentru a elimina stresul pe care o calatorie tensionata il poate crea si permitandu-va astfel sa va concentrati pe ceea ce faceti cel mai bine.

Prin acest pachet, suntem mandri sa oferim calatorii in siguranta si in deplina liniste pentru oficiali guvernamentali, celebritati, directori. Agentii nostri se remarca prin recunoasterea unor situatii potential periculoase si a cunoasterii modului de a le controla. In cazul aparitiei unei crize, echipa noastra detine abilitatile si instrumente necesare pentru a va indeparta in siguranta de pericole si de a evita orice situatie neplacuta.

Ce fel de protectie va este asigurata?

Avand in vedere tulburarile escaladate si crimele violente din intreaga lume, angajarea unor agenti de securitate special instruiti pentru protectia personala a devenit din ce in ce mai necesara.

Cand calatoriti sau desfasurati afaceri in Bucuresti sau in alte orase, echipa noastra de securitate poate oferi protectie si siguranta indiferent de situatie. Astfel, Promotor Rent a Car va ofera servicii complete de inchirieri masini, incluzand transportul VIP de la aeroport sau orice alta destinatie, punctualitatea si seriozitatea soferilor dar si pregatirea profesionista a garzilor de corp. Agentii sunt antrenati timp indelungat pentru a fi alaturi de dvs. in orice fel de situatie, pe parcursul calatoriilor de afaceri sau in timpul excursiilor personale.

Cand si unde puteti beneficia de Pachetul Promotor VIP Security?

Cu disponibilitate 24/7, echipele noastre va ofera serviciul Promotor VIP Security in orice moment al zilei si in orice zi a saptamanii. Aceasta inseamna ca tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati o oferta la sediul Promotor Rent a Car sau sa creati o comanda prin intermediul site-ul site-ului nostru si noi vom rezolva restul. Totodata, Pachetul Promotor VIP Security este disponibil in principal din Bucuresti. Cu toate acestea, la cerere, Promotor Rent a Car ofera clientilor acest serviciu oriunde in Romania sau chiar in afara granitelor tarii.

Ai avut un accident? Cum poti obtine o masina gratuita la schimb, pe perioada reparatiilor

Masina la schimb oferita de Promotor Rent a Car

Masina la schimb oferita de Promotor Rent a CarFurnizarea unei masini de inlocuire pentru soferii care au avut un accident rutier si nu se fac vinovati de acesta este una dintre obligatiile asiguratorului. Chiar daca sunt putini cei care au aflat de aceasta facilitate, legea intrata in vigoare inca din 2017 le permite romanilor sa obtina o masina la schimb pe toata perioada reparatiilor.

Ce trebuie sa faci?

Daca ai nevoie de o masina la schimb pe perioada reparatiilor, trebuie sa iti alegi un autoturism dintr-o clasa similara cu masina avariata si sa te adresezi unei companii de inchirieri auto. In plus, pentru a beneficia de un autoturism gratuit pentru aceasta perioada, veti fi nevoiti sa prezentati o nota de constatare, devizul de reparatie si o confirmare din partea asiguratorului.

Soferii care doresc sa beneficieze de aceasta facilitate pot prelua masina de schimb direct de la o companie de inchirieri auto, iar firmele de asigurare au obligatia sa deconteze acest serviciu. Sistemul face acest lucru posibil inca din 2017, cand a intrat norma in vigoare.

De cele mai multe ori, decontarea se face direct intre asigurator si compania de inchirieri auto, soferul nemaiavand alte obligatii. Astfel, compania de inchirieri auto va fi cea care depune factura si primeste banii direct de la asigurator. Cu toate acestea, conform datelor existente, doar 1% dintre romani stiu de aceasta facilitate pe care o pot obtine si au beneficiat pana acum de aceasta norma. In plus, Promotor Rent a Car se numara printre furnizorii de masini inchiriate care va pot ajuta si cu indrumare in privinta obtinerii acestei facilitati.

Ce trebuie sa mai stii?

Potrivit modificarilor aduse legislatiei RCA, asiguratorul celui care a provocat accidentul trebuie sa-i furnizeze conducatorului despagubit un autoturism pe perioada in care cea avariata este in service, se arata in Norma nr.20 din 27 iulie 2017. Fara a plati nimic, soferii pagubiti pot conduce un autoturism inchiriat pe toata perioada reparatiilor. La aceasta perioada, se mai adauga, conform legislatiei in vigoare, si orice intarziere nejustificata care afost cauzata de catre asiguratorul RCA.

Promotor Rent a Car ofera soferilor care se afla in situatia de a avea nevoie de o masina pe perioada reparatiilor aceleasi servicii pe care le oferim si la inchirierile obisnuite. Printre acestea se numara si o multitudine de alte beneficii precum: kilometri nelimitati, rovinieta inclusa, asistenta sapte zile pe saptamana, 24 din 24 de ore si masini noi.

Top