Inchirieri auto in Bacau oferite de Promotor Rent a Car

inchirieri masini

Ai auzit multe lucruri frumoase despre zona Moldovei, nu? O data ce ai ajuns aici, te sfatuim sa apelezi la serviciul de inchirieri auto Bacau oferit de Promotor Rent a Car pentru a te bucura de frumusetile acestui tinut, calatorind in siguranta și folosind timpul la maxim.

Ce pot vizita in Bacau și in imprejurimi?

Deplasarea in judetul Bacau nu va mai reprezenta o problema o data ce ai apelat la serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bacau deoarece ai la dispozitia ta o masina care iti va fi un bun prieten, ducandu-te in siguranta acolo unde vrei sa ajungi. Te intrebi ce poti vizita? Mai jos regasești un top 3 al locatiilor, realizat de echipa noastra.

Daca iti doresti sa petreci o zi in salina, bucurându-te de diferite activitati, te poti indrepta catre Targu Ocna. Din orasul Bacau ai de parcurs doar 52 km pana aici. Cel mai frumos traseu este prin Valea Trotusului. Ajuns la salina, ai la dispozitie o intreaga baza de agrement (terenuri de mini-fotbal, baschet, tenis de masa, piste de karting pentru adulti si copii), o biserica si un muzeu al sarii. Pentru ca beneficiezi de serviciul inchirieri auto Bacau, nu esti conditionat de programul unui mijloc de transport deci poti ramane aici o noapte, in zona existand numeroase oferte de cazare.

Iti place istoria? Atunci trebuie sa stii ca la doar 12 km de orasul Bacau, in satul Lilieci, comuna Hemeius, se afla Castelul Rosu, ce dateaza din anul 1864. Pe langa istorie, aici te poti bucura si de natura, castelul fiind inconjurat de peste 178 de specii de rasinoase din diferite regiuni – Europa/Asia/America de Nord.

Ramanand in aceeasi sfera tematica, iti recomandam sa vizitezi si conacul Rosetti – Tescanu, aflat la 40 de km de Bacau, in satul Tescani. Aici a locuit celebrul compozitor George Enescu. Finalul cunoscutei opere Oedip a fost inspirat de aleea cu plopi a parcului.
Revenind in orasul Bacau, iti recomandam urmatoarele obiective:

• Catedrala Sfantul Nicolae
• Vivariul
• Casa Memoriala George Bacovia
• Curtea Domneasca
• Parcul Mircea Cancicov
• Muzeul de Istorie Iulian Antonescu
• Observatorul Astronomic Victor Anestin
• Arena Mall

Ce masina sa aleg atunci cand folosesc seriviciul inchirieri auto Bacau?

Serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car iti asigura posibilitatea de a alege din peste 20 modele de masini. Te afli in Bacau impreuna cu familia sau prietenii? Daca da, inseamna ca ai nevoie de o masina spatioasa, cu loc suficient pentru pasageri si bagaje motiv pentru care iti recomandam urmatoarele modele de masini: Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Mercedes Vito. Pentru deplasari rapide, poti opta pentru Renault Clio Symbol, Dacia Logan, Opel Zafira sau Opel Corsa. Nu in ultimul rand, in cazul in care te afli aici pentru a identifica si dezvolta noi parteneriate de afaceri iti recomandam sa optezi un model elegant – Renault Laguna. Toate masinile iti asigura un numar nelimitat de kilometrii si rovinieta astfel incat sa poti calatori fara griji.

Indiferent ce nevoi ai si unde doresti sa ajungi, consultantii Promotor Rent a Car iti stau cu drag la dispozitie atunci cand ai nevoie de serviciul inchirieri auto Bacau.

Ce muzee ar trebui sa vizitez atunci cand ajung in Bucuresti?

Muzee de vizitat in Bucuresti

Muzee de vizitat in BucurestiAi ajuns in Bucuresti, te bucuri de libertate de miscare deoarece ai apelat la serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car si iti doresti sa vizitezi cateva muzee?

In articolul de astazi vei regasi cateva recomandari din partea noastra:

1. Muzeul National de Istorie – este unul dintre cele mai importante muzee ale Romaniei. Aici se regasesc obiecte cu valoare istorica descoperite pe teritoriul actual al Romaniei, din timpuri preistorice si pana in prezent. Din pacate, o mare parte a muzeului nu este accesibila publicului, lucrarile de reabilitare nefiind inca finalizate.

2. Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” – este una dintre cele mai importante atractii turistice. A fost inaugurat la 10 mai 1939, in prezenta Regelui Carol al II-lea al Romaniei, iar catre public a fost deschis un an mai tarziu. Aici regasim o istorie a satelor raspandite pe teritoriul Romaniei, care s-au format si dezvoltat de-a lungul timpului. Periodic au loc diferite expozitii cu obiecte traditionale, ateliere mestesugaresti si ateliere pentru copii. In interior exista si un restaurant bio cu specific romanesc.

3. Muzeul National de Istorie Naturala „George Antipa” – patrimoniul acestuia este format din peste 2 milioane de piese, grupate in diferite colectii zoologice, paleontologice, de minerale, de roci si etnografice, la care se adauga biblioteca, desene, schite, harti, tablouri, obiecte mostenite de la savantii si exploratorii din trecut. O parte dintre ele sunt expuse temporar, in cadrul unor expozitii tematice iar altele folosite pentru cercetare. Este unul dintre muzeele modernizate, monitoarele, butoanele interactive si ecranele tactile oferind informatii si imagini suplimentare. Muzeul este organizat pe 3 zone. Demisolul aduce in atentie „Biodiveristatea Romaniei”, la parter sunt prezentate ecosisteme din intreaga lume iar etajul este dedicat preistoriei si istoriei umane, etnologiei, mineralogiei, entomologiei si biologiei marine.

4. Muzeul National de Arta al Romaniei – a fost infiintat in anul 1948 si este gazduit de Palatul Regal din Bucuresti. Acesta are spre expunere peste 70.000 de exponate, impartite in doua categorii speciale: Galeria Nationala, ce cuprinde lucrarile celor mai buni pictori romani (Ion Andreescu, Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, etc.) si Galeria de Arta Europeana ce include elemente de sculptura, pictura si arta decorativa (mobilier, ceramica, covoare, goblenuri, etc.) din secolul al XIV-lea si pana in secolul al XX-lea. In primvara anului 2001 s-a redeschis Galeria de Arta Romaneasca Moderna.

5. Muzeul „George Enescu” – a fost infiintat in anul 1965 si se regaseste in cadrul Palatului Cantacuzino de pe Calea Victoriei. Printre obiectele care au apartinut marelui compozitor, aici pot fi vazute vioara pe care acesta a primit-o cadou la varsta de patru ani cat si o parte dintre medaliile obtinute ca urmare a contributiei sale la Primul Razboi Mondial.

Cu siguranta, orice alegere ai face, suntem convisi ca va fi o experienta placuta, ce iti va imbogati cunostintele. Consultanții Promotor Rent a Car isi doresc sa iti ofere informații utile, care sa iti faca placuta sederea in Bucuresti.

Top