Cum functioneaza si ce presupune inchirierea unei masini premium?

Inchirieri Masini

Exista momente in viata atunci cand inchirierea unei masini de premium este singura alegere care poate satisface o serie de exigente si conditii. De altfel, exista oportunitati in diferse situatii de afaceri care, deoarece sunt atat de importante, trebuie sa fie marcate de detalii care fac diferenta sau pur si simplu, evenimente si ceremonii care se cer a fi sarbatorite cu fast. Iata cum functioneaza si ce presupune inchirierea unei masini de lux.

Cum functioneaza?

La fel ca la orice alt contract de inchirieri auto si in cazul unei masini de lux, este nevoie sa va planificati durata calatoriei si alegeti care este masina de care doriti sa dispuneti. In afara de aceste alegeri, clientul nu mai are nevoie sa se mai preocupe de nimic, traficul, planificarea rutelor, siguranta pasagerior si responsabilitatea masinii fiind in grija soferului.

Cand sa inchiriezi?

Desigur, puteti inchiria o masina de lux oricand, ori de cate ori doriti si va convine. Cu toate acestea, exista situatii in care inchirierea unui autoturism de lux devine, de fapt, importanta. O nunta este un astfel de prilej si un moment in care fiecare detaliu este important. Totodata, este cu adevarat una dintre cele mai importante etape din viata si momentul in care multi dintre cei care se casatoresc considera ca ceremonia merita sa fie insotita de o masina de lux.

Evenimente de afaceri

Lumea afacerilor este intotdeauna atenta la detalii, iar succesul le surade mai ales persoanelor care se simt bine si arata ca deja se bucura de un prestigiu. Masina cu care ne deplasam este un subiect care atrage destul de mult atentia si un aspect care nu trebuie negliat. Acest detaliu poate influenta si castigarea respectului din partea posibililor parteneri de afaceri, prin promovarea imaginiii proprii, dar si a crearii unui mediu adecvat pentru initierea unei bune conversatii.

Pe langa situatiile in care o masina de lux devine aproape obligatorie, acest tip de inchiriere este potrivit si pentru a face o impresie deosebita sau pentru a marca o ocazie speciala. Pentru fiecare dintre ele, inchirierea de masini de lux este o alternativa excelenta. De asemenea, o masina de lux poate fi o modalitate de a surprinde oameni care au pentru noi un inteles special.

Situatiile in care puteti avea nevoie de o masina de lux sunt variate, iar daca sunteti in cautarea unui astfel de serviciu de care sa beneficiati fara a plati o avere, Promotor Rent a Car este una dintre companiile unde puteti gasi o masina de lux la preturi mai mult decat avantajoase.

Ce presupune si ce avantaje aduce un contract de inchirieri auto pe termen lung?

Inchirieri Auto pe termen lung

Atunci cand aveti nevoie de o masina noua, este mai probabil sa preferati sa platiti mai putin, intr-un termen mai lung, decat sa cumparati un vehicul cu banii jos. In acelasi timp, atat cumpararea unei masini in leasing cat si inchirierea pe termen lung pot avea o serie de avantaje si dezavantaje. Pentru a va ajuta sa luati o decizie, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre serviciul de inchirieri auto pe termen lung

Ce inseamna de fapt inchirierea de masini pe termen lung?

Toata lumea stie ca achizitia unei masini nu este in niciun caz una din investitiile cele mai profitabile, tinand cont de costurile de intretinere, costul cumpararii si devalorizarea chiar din primele luni dupa cumparare. Inchirierea pe termen lung, cunoscuta sub diferite nume precum “leasing operational” sau “inchiriere-cumparare”, este o forma de inchiriere a unui autovehicul (sau mai multe) prin care este transferat dreptul de utilizare al acestui bun. Inchirierea pe termen lung poate varia de la 1 la 5 ani, in contract fiind prevazute platile lunare aferente, dar si numarul de kilometri care pot fi parcursi. Serviciile incluse in cele mai multe dintre cazuri sunt intretinerea regulata a masinii, fara nicio reponsbilitate sau costuri suplimentare din partea clientului, asigurarea si asistenta, si chiar rovinieta.

Avantajele inchirierii de masini pe termen lung

Avantajele acestui tip de inchiriere nu sunt neglijabile. In primul rand, posibilitatea obtinerii unui vehicul fara o contributie initiala si fara credit este primul avantaj mentionat atat de companiile care inchiriaza pe termen lung, cat si de persoane fizice. Apoi vine linistea unei intretineri a autoturismului efectuate gratuit, atunci cand este inclusa de catre dealer insusi. Inchirierea pe termen lung este, de asemenea, ideala pentru a-ti putea controla mai usor bugetul, deoarece intretinerea si uneori anvelopele sau alte cheltuieli sunt incluse in contract. In acest fel, cei care inchiriaza pe termen lung reusesc sa aiba cheltuieli lunare fixe, previzibile.

Costul total asociat contractului este, de asemenea, de mentionat ca un avantaj interesant deoarece inchirierea pe termen lung vine intotdeauna cu o un pret mai mic decat la un vehicul achizitionat, iar inchirierea se face la preturi mult mai mici decat pentru contractele pe termen scurt. Astfel, diferentele pot ajunge chiar si pana la 50%, daca luam in considerare si costurile de intretinere. In plus, in cazul inchirierii de acest tip, nu este necesar un capital de pornire.

Pentru mai multe informatii sau detalii despre inchirierea unei masini pe termen lung, oferite de Promotor Rent a Car, va rugam sa ne contactati.

Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security

Inchirieri auto cu garda de corp

Indiferent ca va aflati intr-o calatorie in Bucuresti, in afara orasului sau in strainatate, pentru afaceri sau pentru vacanta, a avea o garda personala bine pregatita impreuna cu dumneavoastra poate reprezenta un lucru care sa va ofere o calatorie mai linisita si mai sigura. Daca sunteti in cautarea unei astfel de solutii pentru una dintre viitoarele dumneavoastra calatorii, trebuie sa stiti ca Promotor Rent a Car a lansat Pachetul Promotor VIP Security. Detaliile despre acest nou serviciu le gasiti in continuare.

Ce inseamna Pachetul Promotor VIP Security?

Pachetul Promotor VIP Security va ofera transport premium impreuna cu o garda personala prosfesionista, pentru a elimina stresul pe care o calatorie tensionata il poate crea si permitandu-va astfel sa va concentrati pe ceea ce faceti cel mai bine.

Prin acest pachet, suntem mandri sa oferim calatorii in siguranta si in deplina liniste pentru oficiali guvernamentali, celebritati, directori. Agentii nostri se remarca prin recunoasterea unor situatii potential periculoase si a cunoasterii modului de a le controla. In cazul aparitiei unei crize, echipa noastra detine abilitatile si instrumente necesare pentru a va indeparta in siguranta de pericole si de a evita orice situatie neplacuta.

Ce fel de protectie va este asigurata?

Avand in vedere tulburarile escaladate si crimele violente din intreaga lume, angajarea unor agenti de securitate special instruiti pentru protectia personala a devenit din ce in ce mai necesara.

Cand calatoriti sau desfasurati afaceri in Bucuresti sau in alte orase, echipa noastra de securitate poate oferi protectie si siguranta indiferent de situatie. Astfel, Promotor Rent a Car va ofera servicii complete de inchirieri masini, incluzand transportul VIP de la aeroport sau orice alta destinatie, punctualitatea si seriozitatea soferilor dar si pregatirea profesionista a garzilor de corp. Agentii sunt antrenati timp indelungat pentru a fi alaturi de dvs. in orice fel de situatie, pe parcursul calatoriilor de afaceri sau in timpul excursiilor personale.

Cand si unde puteti beneficia de Pachetul Promotor VIP Security?

Cu disponibilitate 24/7, echipele noastre va ofera serviciul Promotor VIP Security in orice moment al zilei si in orice zi a saptamanii. Aceasta inseamna ca tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati o oferta la sediul Promotor Rent a Car sau sa creati o comanda prin intermediul site-ul site-ului nostru si noi vom rezolva restul. Totodata, Pachetul Promotor VIP Security este disponibil in principal din Bucuresti. Cu toate acestea, la cerere, Promotor Rent a Car ofera clientilor acest serviciu oriunde in Romania sau chiar in afara granitelor tarii.

Top