Cele mai frumoase parcuri de vizitat in Bucuresti

parcuri bucuresti

parcuri bucurestiPentru ca ai la dispozitie o masina cu care te poti deplasa usor prin Bucuresti datorita faptului ca ai ales serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bucuresti, poti integra intre activitatile tale si o vizita intr-unul dintre parcurile ce se afla aici. Mai jos poti regasi recomandarile noastre:

Parcul Herastrau

Este cel mai mare parc din Bucuresti, intinzandu-se pe o suprafata de 110 hectare. Este si unul dintre cele mai ingrijite parcuri, cu o vegetatie bogata, un lac de agrement si numeroase zone dedicate divertismentului. Printre punctele de atractie se regasesc roata mare, vaporasele, teatrul de vara, Gradina Japoneza. Exista, de asemenea, piste pentru biciclete si spatii speciale pentru skateboard. In functie de sezon, se organizeaza si diferite targuri si expozitii tematice.

Parcul Carol I

In trecut era cunoscut ca si Parcul Libertatii. A fost inaugurat in anul 1906, in ziua care a marcat 40 de ani de domnie ai Regelui. Este localizat pe Dealul Filaretului si se intinde pe aproximativ 41 de hectare, incluzand si un lac de agrement. Aici poti vedea Arenele Romane, Fantana Zodiac, Muzeul National Tehnic si Mausoleul.

Parcul Cismigiu

Este cea mai veche gradina publica din Bucuresti, fiind asezat chiar in centrul Bucurestiului. Este amenajat in stilul parcurilor englezesti. Se intinde pe o suprafata de 14 hectare si cuprinde Rondul Scriitorilor, Rondul Roman, o gradina de trandafiri extrem de frumoasa, o gradina franceza si trei lacuri, dintre care cel mai mare include o insula cu debarcader de unde pot fi inchiriate barci. Iarna se amenajeaza un pantinoar si au loc multe evenimente tematice. Vara, in chioscul pentru orchesta, se desfasoara diferite concerte. In plus, trebuie sa iti spunem ca la baza pantei dinspre Blvd. Stirbei Voda este Izvorul lui Eminescu.

Parcul Lumea Copiilor

Este un parc mai nou si nu foarte mare, insa ti-l recomandam daca te afli in Bucuresti impreuna cu copiii. Are si o parcare foarte generoasa. Se afla chiar in spatele Palatului National al Copiilor. Noua ne place deoarece este foarte curat si exista numeroase amenajari pentru a face miscare: locuri de joaca, terenuri de sport, aparate de fitness, etc. In foisor, vara, sunt numeroase concerte simfonice iar iarna te poti bucura de un patinoar imens. Chiar la intrarea in parc se regaseste un restaurant cu terasa langa care se afla si un loc de joaca. Nu exista un lac insa a fost amenajat un micut canal unde copiii se pot plimba cu barca.

Parcul Tineretului

In imediata apropiere a parcului amintit anterior, a fost amenanjat in perioada 1965-1974 de Arhitectul Valentin Donose dupa ce fusese concesionat Uzinelor Comunale Bucuresti pentru a fi transformat in groapa de gunoi pentru 25 de ani. Dispune de mari suprafete de joaca pentru copii, spatii de odihna, terase si un debarcader cu dane pentru barci cu rame. Joaca un rol important si pentru migrarea unor specii rare de pasari calatoare ce pot fi vazute aici in timpul migratiilor de primavara si toamna.

Acestea sunt doar cateva idei. Suntem siguri ca, in timpul deplasarilor tare din Bucuresti, vei regasi si alte parcuri frumoase. Am alcatuit acest top deoarece consultanții Promotor Rent a Car isi doresc sa iti ofere informații utile, care sa iti faca placuta sederea in Bucuresti.

Returnarea autoturismului inchiriat de la Promotor Rent a Car

Conditii inchitiriere auto

La finazirea contractului de inchirere auto este necesar sa returnezi autoturismul pe care l-ai folosit. Pentru ca aceasta etapa sa se desfasoare fara probleme, este nevoie sa tii cont de anumite aspecte.

Echipa Promotor Rent a Car iti recomanda urmatoarele:

1. Ai grija sa returnezi autoturismul inchiriat in aceleasi conditii in care a fost preluat, spalat si curatat la interior. In cazul in care, din motive obiective, nu poti realiza acest lucru, trebuie sa stii faptul ca va trebui sa achiti o taxa de 20 euro. In plus, contravaloare garantiei depuse nu ti se va returna decat dupa ce autoturismul de care ai beneficiat ca urmare a utilizarii serviciului de inchirieri auto va fi spalat.

Scopul este evitarea preluarii acestuia cu defecte ce nu au cum sa fie identificate daca autoturismul este murdar (de exemplu, in situatia zgarieturilor acoperite de noroi. De asemenea, in situatia in care se observa necesitatea unei curatari profesionale a autoturismului pete pe tapiterie, in interiorul sau exteriorul masinii), si se va aplica o taxa suplimentare in valoare de 120 euro. Prin urmare, ai mare grija daca alegi sa calatoresti cu animalul tau de companie. Foloseste protectii speciale dedicate acestora.

2. Nu avaria masina deoarece, in aceasta situatie, Promotor Rent a Car iti va factura daunele constatate (avarii caroserie, elemente sau accesorii lipsa, etc.), estimate in conformitate cu preturile practicate de reprezentantele auto ale autoturismului respectiv, in limita raspunderii financiare maxime aplicabile (in functie de asigurarile suplimentare pe care tu le-ai incheiat in momentul preluarii autoturismului.)

3. Nu pierde cheia. In cazul in care acest lucru se intampla, Promotor Rent a Car iti va percepe o taxa de 200 euro.

4. Returneaza autoturismul inchiriat in timpul programului adica de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:00-18:00. in cadrul acestuia, returnarea este gratuita. In afara acestui program, ti se va percepe o taxa de 10 euro.

La cererea ta si in functie de disponibilitatea agentilor Promotor Rent a Car ce se ocupa de serviciul de inchirieri auto, iti putem asigura, contra cost, serviciul de preluare. Tariful este de 10 euro per preluare, in timpul programului de lucru si de 20 euro in afara acestuia. Solicitarea de preluare trebuie facuta cu minim 24 de ore inainte. Preluarea se face doar pe raza orasului pentru care ai solicitat rezervarea. Daca in orasul unde te afli nu exista sedii ale Promotor Rent Car, preluarea se va face contra unui cost de 0,70 euro/km (minim 50 euro).

Nu mai revii in locatia de unde ai preluat autoturismul? Atunci ti se va percepe o taxa de dislocare ce variaza in functie de numarul de kilometri dintre locatia de unde a fost preluat si cea unde se doreste returnarea. Valoarea taxei se poate situa intre 50 si 300 euro insa este important sa discuti cu consultantii Promotor Rent a Car despre acest aspect in momentul in care semnezi contractul de inchirieri auto.

Daca sunt aspecte pe care nu le-ai regasit in acest material si pe care le consideri importante, nu ezita sa discuti cu reprezentantii Promotor Rent a Car. Cu siguranta te vor ajuta sa clarifici toate aspectele ce privesc procedura de inchiriere auto.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati Ghidul de Inchiriere.

Top