Acasă Blog

Cum sa inchiriezi mai usor o masina

Daca sunteti de parere ca intreg procesul pentru inchiriere masini este foarte usor de realizat, cu siguranta va inselati. Pentru oamenii de afaceri care inchiriaza prin programe de loialitate poate fi destul de facil , insa in cazul clientilor obisnuiti situatia este mai mult sau mai putin diferita. Dar ce poate face un client pentru a se asigura ca primeste cele mai bune servicii de inchirieri auto?

Nu in toate cazurile procesul de inchiriere este unul greoi, sunt multe companii precum Promotor Rent a Car care au usurat considerabil aceasta actiune si care au facut-o potrivita pentru orice client.

Iata cateva reguli care fac procesul de inchiriere masini cat mai usor posibil:

Faceti rezervarea cu ceva timp inainte

Toti agentii de turism si expertii in inchiriere masini sunt pe aceeasi directie intr-un aspect: daca te astepti sa primesti la timp un serviciu fara sa faci o rezervare din timp, te inseli. Acest lucru este valabil mai ales in perioadele aglomerate, cum ar fi week-end sau de sarbatori, cand veti fi probabil intr-o lunga asteptare.

Exista un avantaj important atunci cand faceti rezervarea cu ceva timp inainte, puteti face comparatii intre preturile mai multor companii din acest domeniu si sa alegeti cea mai buna oferta. Daca esti intr-o locatie necunoscuta, de multe ori merita sa verificati site-urile auto pentru a vedea daca puteti obtine autoturismul la locatia dorita, eventual la aeroport. Adesea, un apel telefonic rapid pentru a verifica disponibilitatea este tot ce trebuie facut.

Verifica taxele suplimentare de asigurare

Pe fondul detaliilor sigure despre asigurare inchiriere masini, este important sa retineti ca unele companii vor fi acoperite de propria lor asigurare. Solutia simpla este de a verifica cu compania dvs. de asigurari inainte de a lua o decizie in legatura cu serviciile de inchirieri auto. Acest lucru poate insemna de multe ori economisire de bani.

Compania de inchirieri va oferi intotdeauna asigurare, insa decizia este a ta. Promotor Rent a Car este compania care pune mare accent pe acest aspect si care discuta direct cu fiecare client despre beneficiile asigurarilor si acoperirea acestora.

Incearca companiile mai mici de inchirieri

In timp ce companiile mai mari ofera mai multe optiuni de vehicule la preturi mici, in anumite perioade ale anului sau in unele regiuni este bine sa verificati unele din companiile mai mici. Acestea pot oferi servicii personalizate si mai multa flexibilitate. Este foarte important sa retineti ca si companiile mai mici au aceleasi taxe ca si cele mai mari.

Nu toate companiile mari sunt depasite in perioada de varf, ci sunt companii precum Promotor Rent a Car care isi gestioneaza eficient flota de masini si flota astfel incat serviciu de inchiriere masini sa fie disponibil oricand.

Folositi telefonul mobil pentru a rezerva o masina

In cazul in care nu sunteti in apropierea unui calculator, puteti folosi un smartphone pentru a face o rezervare, multe companii incearca sa valorifice noua tehnologie pentru a face experienta de inchiriere masini mai convenabila. Pe langa rezervarea autoturismului, daca aveti in smartphone numarul agentiei puteti suna de la aeroport pentru a va asigura ca aveti toate informatiile de transfer.

125 vizualizari

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina in Bucuresti

Fiind capitala Romaniei, Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din tara noastra. Fie ca vorbim despre persoane nascute acolo, studenti ori elevi din alte orase sau calatori, numarul vizitelor devine din ce in ce mai mare.

Traficul este unul infernal datorita miilor de persoane ce merg zilnic la munca sau la institutiile de invatamant. Acest fapt datorandu-se bineinteles faptului ca tot mai multe persoane opteaza pentru inlocuirea transportului in comun cu masina personala. Indiferent de motiv, clar este faptul ca mersul pe jos, cu bicicleta sau alte mijloace pierd in fata automobilelor.

Tot mai multi bucuresteni aleg sa apeleze la metode de imprumut, mai exact sa intre in contact cu societati de inchirieri masini Bucuresti, fapt ce este mult mai usor decat suna. In asa fel, grijile ca plata asigurarii, a rovinietei sau schimbul cauciucurilor in functie de sezon, sunt lasate in urma. Inchirierea unei masini poate deveni o dependenta, chiar daca scopul acelui contract era folosinta autovehicului pe o perioada scurta, determinata.

Firme ca Promotor Rent a Car Bucuresti isi dau silinta si isi folosesc toate resursele pentru ca la incheierea unei experiente cu un client sa se poata imbunatatii serviciile oferite viitorilor cumparatori de servicii, parerile clientilor fiind luate in considerare si puse in practica.

Limitandu-ne la a discuta doar despre inchirieri masini Bucuresti trebuie sa tinem cont de anumite sfaturi inainte de a lua hotararea de a contacta telefonic sau online o astfel de intreprindere. 

Acestea sunt 5 cele mai folositoare lucruri pe care trebuie sa le stii despre inchirieri masini Bucuresti:

  • Plasarea rezervarii

Prin rezervare alegem pretul, accesoriile, modelul masinii, durata pentru care optam si multe alteastfel de aspecte. Asadar, o secunda de neatentie ne poate costa scump. Insa, nu este si cazul rezervarilor facute pe site-ul Promotor Rent a Car. In cadrul acestei societati atat modificarile, cat si anularea sunt actiuni gratuite. O schimbare de planuri sau introducerea gresita a unor date nu mai constituie un motiv de stres. 

  • Atentie la contractul de inchiriere

Contractul decide in ce masura se va face plata, ce atributii au ambele parti si ce include pretul stabilit. Prin urmare, este foarte important citirea in intregime si intelegerea acestuia. In contractul de inchirieri masini Bucuresti puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie despre acest serviciu.

  • Momentul primirii autoturismului

Acest proces se desfasoara in prezenta unui angajat si incepe cu sesizarea tuturor aspectelor prezentate de automobile (defecte, loviri sau lipsa unor dotari, pana la nivelul combustibilului din rezervor).

  • Furtul, amenzile sau accidentele

Asa cum am mai mentionat si mai sus, Bucurestiul este o capitala aglomerata, forfota orasului starnind adesea mici accidente de care detinatorii de societati ce se ocupa cu inchirieri masini Bucuresti sunt constienti.

In  consecinta, in cazul evenimentelor nefaste, primul apel trebuie sa se indrepte catre compania de inchirieri, linie telefonica disponibila non-stop,  care te va ghida in parcurgerea pasilor necesari. De stiut este faptul ca in cazul incalcarii legii si primirii unei amenzi, costul acesteia este suportata de client si nu de detinatorul societatii. 

  • Predarea automobilului

Acesta este ultima obligativitate contractuala, asta in cazul in care asupra masinii nu se vor depista accidentari sau integritatea obiectelor si a accesoriilor inmnate nu este periclitata. 

Promotor Rent a Car este compania care iti pune la dispozitie o flota impresionanta de masini, servicii de calitate superioara si pretui accesibile. Ai nevoie de o masina care sa-ti fie cu adevarat de folos in calatoria ta? Acceseaza website-ul companiei www.auto-rent.ro si alege modelul dorit!

143 vizualizari

Acte necesare pentru inchirierea unei masini

Masina personala nu poate fi mereu la indemana unui sofer. Fie ca se afla in service pentru anumite imbuntatiri sau reparatii, fie ca in programul nostru se iveste o clatorie neasteptata pe distante mari, inlocuirea masinii personale cu o alta devine indispensabila desfasurarii activitatilor cotidiene.

Rezolvarea unei astfel de situatii aflandu-se in inchirierea unei masini, aceasta fiind mereu solutia cea mai rezonabila in solutionarea situatiilor de acest tip. Decizia de a consulta o societate ce are ca obiect de activitate inchirieri masini este alegerea corecta, personalul fiind bine antrenat pentru consiliere si luarea deciziei finale, fiind capabil astfel sa ofere informatii si detalii potrivite nevoilor distincte ale clientilor.

Atunci cand luam hotararea de a inchiria o masina trebuie sa stim ce implica o astfel de actiune, de ce documente avem nevoie, clauzele contractuale, care este metodologia in cazul unor accidente, pretul si multe altele. Prin urmare, trebuie atribuita o atentie sporita multor detalii ce par nesemnificative, dar care pot schimba intreaga experinta facand-o mai complicata sau dimpotriva, mai placuta.

Tocmai din curiozitate, soferii au o gramada de intrebari, mai ales daca se afla la prima experienta de acest fel, una dintre cele mai adresate intrebari ale clientilor fiind: “de ce documente am nevoie pentru a inchiria o masina?”.

Ei bine, firme ca Promotor Rent a Car ocupandu-se cu inchirieri masini asigura o experienta placuta nefiind nevoie de foarte multe documente sau conditii pentru obtinerea unui contract de inchiriere.

Cele 3 acte necesare inchirierii unei masini:

Act de identitate sau pasaport

Aceste documente oficiale trebuie sa fie valide, acestea fiind necesare confirmarii identitatii cumparatorului de servicii in momentul predarii.

Permis de conducere

Permisul de conducere are trebuinta in atestarea capacitatii de exercitiu ca sofer a persoanei in cauza, indeplinind totodata si conditia de a dispune de o experienta in condus de minim doi ani, clauza impusa de majoritatea societatilor ce se ocupa cu inchirieri masini.

Card de debit sau de credit

Cardul este necesar platii stabilite de ambele parti, tarif ce se stabileste pe baza unui tarif zilnic, ca suma a zilelor consemnate in contract. Cardul este util in cazul in care clientul nu doreste plata in numerar, dar si pentru blocarea unei sume garante in cazul nereturnarii la timp sau in cazul producerii unor accidente sau aducerii unor avarieri asupra integritatii automobilului.  

Exista si o alta posibilitate cand se aplica un cost aditional, si anume in momentul in care soferul de drept doreste sa adauge in contract un sofer aditional. Acesta din urma trebuie sa fie prezent in momentul predarii automobilului catre client si la fel ca si titularul contractului, trebuie sa prezinte actul de identitate sau pasaportul si permisul de conducere.

Apelarea la o astfel de societate ce are menirea de a oferi servicii de inchiriere contra cost poate deveni cea mai buna experienta de luare in folosinta a unui automobil. In astfel de servicii intreprinderea trebuie si ea aleasa cu grija, fiind una cu renume, avand un feedback pozitiv din partea clientilor, preturi avantajoase si articole calitative.  

182 vizualizari

5 Avantaje de care te bucuri atunci cand inchiriezi o masina!

Deciziile importante trebuie sa fie bine cantarite si analizate din mai multe puncte de vedere. De cele mai multe ori, avantajele sunt cele care ne dau impulsul necesar pentru a cumpara un produs sau a inchiria un serviciu. In cazul inchirierilor auto, lista avantajelor este una lunga si merita toata atentia ta, Cinci dintre cele mai importante vor fi abordate in urmatoarele randuri.

Promotor Rent a Car va pune la dispozitie o flota impresionanta de masini, dar si mai multe posibilitati de inchiriere auto Bucuresti avantajoase pentru clienti. Poti inchiria o masina cu sofer, una pe o perioada mai lunga, iar daca devii client fidel acestei companii te poti bucura de mai multe reduceri si oferte.

Inchirierea unei masini a devenit deja o obisnuinta in Occident, acolo unde persoanele nu-si doresc sa plateasca numeroase taxe si diferite servicii de intretinere a unei masini si apeleaza la aceste servicii atunci cand au nevoi de deplasare. Acest obicei pare sa prinda contur si la noi in tara, multe persoane care nu au nevoie zilnic de masina aleg sa inchiriere un automobil atunci cand pleaca intr-o vacanta sau deplasari in interes de serviciu.

Iata care sunt principalele avantaje ale serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti:

Economisesti sume importante de bani

Pentru ca nu va trebui sa platesti asigurare, rovinieta, revizii sau diferite reparatii, toate sumele pe care le alocai in mod obisnuit pe aceste actiuni iti vor ramane in buzunar. Promotor Rent a Car iti pune la dispozitie o multime de modele de masini si servicii care iti vor face calatoriile mai placute. Singura investitie pe care trebuie sa o faci atunci cand apelezi la serviciile de inchiriere auto Bucuresti este taxa specifica si garantia care iti va fi returnata la predarea masinii.

Beneficiezi de mai mult confort

Atunci cand inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car vei avea parte de confort si dotari care te vor face sa te simti excelent in calatoriile tale. Serviciile de inchiriere auto Bucuresti iti ofera mai mult confort decat orice alta modalitate de deplasare (tren, autobuz, etc.).

Poti conduce masina la care ai visat intotdeauna

Sunt o multime de soferi care apeleaza la serviciile de rent a car atunci cand intentioneaza sa-si cumpere un model de autoturism pe care nu-l cunosc foarte bine. Conducand aceasta masina pentru mai multe zile poti realiza daca este ce iti doresti sau nu. Astfel vei putea conduce masini impresionante pe care nu ti le permiti sa le achizitionezi in acest moment.

Ai certitudinea unei masini sigure

Masinile date spre inchiriere auto Bucuresti de catre Promotor Rent a Car sunt verificate periodic din punct de vedere tehnic astfel incat fiecare client sa poate calatori in conditii de siguranta.

Poti inchiria masina de care ai nevoie intr-o calatorie

Vrei sa pleci intr-o vacanta de neuitat impreuna cu prietenii tai? Puteti inchiria o masina cu 9 locuri in care sa incapeti cu totii si sa va distrati de minune pana la destinatie!

162 vizualizari

Care sunt conditiile de inchiriere ale unei masini de la o firma rent a car?

Serviciile de inchirieri auto au prins un contur frumos si in Romania. Tot mai multe persoane alegand sa inchirieze o masina atunci cand doresc sa calatoreasca. O masina personala vine cu multe avantaje, este adevarat, dar nu orice persoana isi permite sa o intretina. De multe ori posesorii sunt nevoiti sa investeasca sume mari de bani chiar daca nu folosesc autoturismul la adevarata lui valoare.

Daca si tu esti o persoana care are nevoie de masina doar atunci cand pleaca in vacante sau in diverse calatorii, serviciile unei firme de rent a car iti sunt direct adresate. Chiar daca procedura de inchiriere este una simpla in cazul companiei Promotor Rent a Car, sunt anumite conditii pe care orice chirias trebuie sa le respecte.

In randurile urmatoare iti vom prezenta care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti si cum trebuie sa procedezi in cazul inchirierii unei masini de la Promotor Rent a Car.

Conditiile de inchiriere auto de la Promotor Rent a Car

Este de la sine inteles ca o firma care isi respecta clientii si isi propune sa ofere servicii de calitate superioara pe termen lung si are anumite pretentii si din partea chiriasilor. Nu orice persoana poate inchiria o masina. Promotor Rent a Car are suficienta experienta in acest domeniu pentru a cunoaste un chirias rau intentionat inca de la prima interactiune. Astfel, compania isi poate selecta clientii fara a face discriminari de gen, religie, etnie sau de orice alta natura.

Masinile oferite spre inchiriere auto trebuie sa fie in cea mai buna stare de functionare. Chiriasii trebuie sa aiba grija de acestea atunci cand sunt in posesia lor. Experienta in trafic este necesara si de multe ori s-a demonstrat a fi utila in fata unor evenimente neprevazute. Asadar, doar clientii de peste 23 de ani pot inchiria o masina pentru ca ne dorim ca acestea sa fie conduse de soferi care au minimul de experienta in sofat.

Permisul auto

Nu poti inchiria o masina pentru care nu ai categorie pe permisul de conducere, motivele sunt de la sine intelese. Daca nu ai minim 2 ani experienta si un permis de conducere valabil in momentul inchirierii, eforturile tale sunt in zadar. Tinem la masinile noastre si ne dorim ca acestea sa fie utile in cazul mai multor clienti, de aceea impunem cateva conditii minime.

Modalitati de plata

Promotor Rent a Car iti pune la dispozitie mai multe modalitati de plata fiind una dintre companiile care incearca sa le ofere clientilor o experienta completa. Reprezentantii acestei firme de rent a car iti prezinta toate conditiile de inchiriere auto si incearca sa fie alaturi de tine pe toata perioada inchirierii.

Poti opta pentru o multime de servicii optionale, asigurari, dotari, modalitati de predare, toate pentru ca tu sa poti calatori in cele mai bune conditii cu masina de la firma de inchiriere auto.

Inainte de a face acest pas important este necesar sa te documentezi si sa iei cunostinta de conditiile pe care trebuie sa le respecti. Masina pe care o vei prelua va fi in cea mai buna stare si este recomandat sa o predai in aceeasi forma.

121 vizualizari