Masina de Inlocuire in Caz de Accident: Sprijinul Tau Gratuit in Timpul Reparatiilor Auto.

Ai fost vreodata implicat intr-un accident rutier in care nu ai fost vinovat? Stresul si inconvenientele care urmeaza pot fi coplesitoare, mai ales cand vine vorba de repararea vehiculului. In astfel de situatii, accesul la o masina de inlocuire gratuita poate fi un adevarat sprijin. Acest serviciu este acoperit integral de asigurarea obligatorie RCA a persoanei responsabile de accident si este disponibil oriunde in Romania, fara restrictii de kilometri.

Conform celor mai recente reglementari stabilite in Norma 18/2022, daca vehiculul tau a fost avariat, dar nu este considerat o pierdere totala, ai dreptul la o masina de inlocuire in timpul cat vehiculul tau este in service. Iata in ce situatii se aplica acest serviciu:

Vei primi o masina de inlocuire incepand din momentul in care raportezi avaria si pana cand asiguratorul evalueaza gradul de deteriorare, cu conditia ca vehiculul tau sa nu mai poata fi utilizat.
Perioada necesara pentru a duce vehiculul la service este acoperita si nu ar trebui sa depaseasca trei zile lucratoare de la evaluarea daunelor.
De asemenea, este acoperita durata efectiva a reparatiei vehiculului tau intr-un service auto autorizat, de la data depunerii documentelor necesare pana la finalizarea reparatiei.
Pentru a beneficia de acest serviciu, polita de asigurare RCA obligatorie a persoanei vinovate trebuie sa fie activa dupa data de 8 septembrie 2022, cand a intrat in vigoare noua regula.

Ce Trebuie Sa Stii Despre Masina de Inlocuire:

Intrebari Frecvente despre masina de inlocuire:

Ce documente sunt necesare pentru obtinerea masinii de inlocuire de la Promotor Rent a Car?

  • Dovada de notificare a avariei, constatare amiabila sau proces-verbal de la politie.
  • Raport de intrare/iesire de la service.
  • Copii ale certificatului de inmatriculare, cartii de identitate si permisului de conducere.

Trebuie sa platesc pentru masina de inlocuire? Nu, nu exista costuri pentru tine. Cheltuielile sunt suportate de asiguratorul persoanei vinovate.
Cat timp pot folosi masina de inlocuire? In functie de situatie, de la momentul raportarii daunei pana la finalizarea reparatiilor sau pana cand primesti o oferta de compensare in cazul unei pierderi totale.
Ce se intampla daca avariez masina de inlocuire? Trebuie sa raportezi incidentul si sa obtii documentele necesare pentru reparatie.
Exista restrictii legate de service-ul unde sa repar masina? Nu, ai libertatea de a alege service-ul pe care-l doresti.
Ce tip de masina voi primi? O masina dintr-o clasa similara cu a ta, parte a unei flote diverse si moderne.
Este important locul unde are asigurarea RCA vinovatul? Nu, atata timp cat polita RCA este emisa de o companie autorizata in Romania.
Cand pot primi masina de inlocuire? Imediat ce poti prezenta toate documentele necesare.
Reglementari Legale:

Dreptul la o masina de inlocuire este stipulat in Norma nr. 20/2017, Articolul 25, modificat de Norma 18/2022, care detaliaza compensatia pentru lipsa de folosinta a vehiculului avariat, inclusiv inlocuirea temporara a acestuia.

Articolul 25

Lipsa de Folosinta

Compensatiile cuvenite persoanelor prejudiciate ca urmare a lipsei de folosinta a vehiculului avariat, inclusiv inlocuirea temporara cu un vehicul dintr-o clasa similara sau inferioara celui avariat, inchiriat de la entitati autorizate in acest scop, se stabilesc pe baza documentelor justificative care atesta prejudiciul suferit ca urmare a imposibilitatii de a utiliza vehiculul avariat.

Perioada pentru care se acorda compensatii ca urmare a lipsei de folosinta a vehiculului avariat, inclusiv inlocuirea temporara cu un vehicul dintr-o clasa similara sau inferioara celui avariat, inchiriat de la entitati autorizate in acest scop, este perioada in care proprietarul poate sa procedeze la repararea acestuia atunci cand vehiculul nu mai poate fi utilizat din punct de vedere tehnic, conform paragrafelor (3)-(6).

In cazul vehiculelor avariate pentru care utilizarea nu mai este posibila din punct de vedere tehnic si care cad in categoria pierderilor totale economice si nu mai pot fi reparate, perioada pentru care se acorda compensatii ca urmare a lipsei de folosinta a vehiculului avariat, inclusiv inlocuirea temporara cu un vehicul dintr-o clasa similara sau inferioara celui avariat, inchiriat de la entitati autorizate in acest scop, este perioada cuprinsa intre data notificarii avariei si data la care asiguratorul RCA prezinta o oferta de compensare.

Perioada cuprinsa intre data notificarii avariei si data la care asiguratorul RCA evalueaza dauna poate fi invocata de catre persoana prejudiciata doar daca permite asiguratorului RCA accesul la bunul avariat si asigura conditiile necesare pentru evaluarea daunelor.

Perioada mentionata in paragraful (3) se prelungeste corespunzator cu perioada in care vehiculul nu poate fi adus pentru reparatii atunci cand asiguratorul RCA efectueaza investigatii suplimentare.

107 vizualizari

Citroen C3: Conduita Elegantă și Eficientă cu Promotor Rent a Car

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de închiriat care să îmbine stilul, confortul și funcționalitatea, Citroen C3 de la Promotor Rent a Car ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs. Să aprofundăm mai mult în ceea ce face ca această mașină să se evidențieze și să descoperim beneficiile închirierii ei.

Caracteristici Esențiale ale Citroen C3

Citroen C3, disponibil pentru închirieri auto, reprezintă o evoluție a designului urban, având un aspect atât robust, cât și elegant. Dimensiunile sale compacte îl fac ușor de manevrat în traficul aglomerat al orașului, în timp ce interiorul spațios asigură confortul necesar călătoriilor lungi.

Fiecare detaliu a modelului Citroen C3 este gândit pentru a îmbunătăți experiența șoferului și a pasagerilor. Panoul de bord intuitiv, sistemele de infotainment moderne și funcțiile de siguranță avansate sunt doar câteva dintre punctele sale forte.

Avantajele Închirierii unui Citroen C3 de la Promotor Rent a Car

  1. Flexibilitate: Puteți alege să închiriați Citroen C3 pentru o zi, un weekend sau chiar pentru câteva săptămâni. Oricare ar fi necesitățile dvs., Promotor Rent a Car vă oferă soluții adaptate.
  2. Condiție Excelentă: Fiecare mașină din flota noastră, inclusiv Citroen C3, este inspectată și întreținută riguros pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență de condus.
  3. Preturi Competitive: Cu Promotor Rent a Car, închirierea auto Citroen C3 vine la un preț foarte avantajos, asigurând un raport excelent calitate-preț.
  4. Asistență Continuă: Echipa noastră de asistență este la dispoziție 24/7. Indiferent de întrebările sau preocupările dvs., suntem aici pentru a vă ajuta.
  5. Simplu și Rapid: Procesul de închiriere este simplificat pentru a vă permite să luați rapid mașina și să vă bucurați de călătorie. Fie că alegeți să rezervați online sau direct la biroul nostru, pașii sunt clari și ușor de urmat.

De ce sa inchiriati Citroen C3?

Alegând să închiriați Citroen C3, optați pentru o mașină care promite o conducere lină și eficientă, indiferent de destinație. Suspensia sa rafinată face față cu brio drumurilor denivelate, iar motorizarea modernă garantează o eficiență optimă a consumului de combustibil. Spațiul de depozitare inteligent, combinate cu caracteristicile tehnologice avansate, asigură că fiecare călătorie devine o plăcere, nu o corvoadă.

Concluzie

Citroen C3 nu este doar o altă opțiune din lista de mașini de închiriat. Este o declarație de stil, eficiență și confort. Optând pentru închirieri auto Citroen C3 de la Promotor Rent a Car, beneficiați nu numai de un vehicul excepțional, ci și de un serviciu clienti de înaltă calitate. Așadar, data viitoare când doriți să închiriați o mașină, gândiți-vă la Citroen C3 și la experiența de neegalat pe care o oferă.

157 vizualizari

Promotor Rent a Car București iși extinde rețeaua de parteneri în toate orașele din România

Promotor Rent a Car București extinde rețeaua de parteneri în toate orașele din România

După un an în care cererea pe piața serviciilor de închiriere auto a crescut semnificativ, Promotor Rent a Car București a decis să extindă rețeaua sa de parteneri în toate orașele din România. Compania afirmă, de asemenea, că parteneriatele încheiate cu operatorii locali de închirieri au demonstrat că aduc beneficii semnificative ambelor părți.

Promotor Rent a Car București este o companie națională cu o experiență de peste 15 ani în domeniul închirierilor auto și oferă clienților săi diverse servicii, de la transferuri auto, închirieri auto pe termen lung la închirieri de limuzine, mașini mari și alte tipuri de autovehicule, disponibile alături de serviciile unui șofer profesionist. Compania nu oferă doar închirieri auto la prețuri accesibile, ci și facilități turistice care includ pachete de reduceri în numeroase hoteluri și restaurante, reușind să crească considerabil prin programele de fidelitate și investițiile făcute în calitate și profesionalism.

Începând cu programele de instruire permanentă ale angajaților și până la ofertele periodice care aduc reducerisemnifoicative din prețul închirierii auto, există numeroase avantaje prin care compania a reușit să atragă din ce în ce mai mulți clienți și să se diferențieze pe piață.

În același timp, compania de închirieri auto din România se remarcă și prin faptul că nu impune limită de kilometri pentru mașinile închiriaten pe termed scurt și prin faptul că nu are taxe ascunse, un aspect care reprezintă una dintre cele mai importante plângeri susținute de cei care aleg serviciile de închiriere. Prin urmare, în prețul afișat pe site-ul Promotor Rent a Car sunt incluse taxa pe valoarea adăugată (TVA), taxa de parcare la aeroport și taxa de livrare.

După succesul înregistrat prin încheierea unei serii de parteneriate cu operatorii locali și după ce a reușit rapid să se extindă la nivel național, Promotor Rent a Car București anunță că dorește să intre în contact cu numeroase companii locale care oferă servicii de închiriere auto și doresc să-și extindă afacerea.

Promotor Rent a Car activează cu succes de mai bine de 10 ani pe o piață destul de competitivă, în care companiile de închiriere auto din România au reușit, prin stabilirea unor parteneriate solide, să creeze o competiție serioasă pentru multinaționale. Punând accent pe transparență și flexibilitate, adaptându-se nevoilor clienților săi, Promotor Rent a Car este, de asemenea, un furnizor de servicii de închiriere auto care nu percepe taxe suplimentare pentru anularea rezervărilor.

154 vizualizari