Home Inchirieri Auto pe Termen Lung Avantajele inchirierii de masini pe termen lung

Avantajele inchirierii de masini pe termen lung

0

Avantaje inchirieri auto pe termen lung

Înainte de a ne întreba care sunt avantajele închirierii unei mașini pe termen lung, este important să efectuăm o comparație cu achiziționarea unei mașini noi. În acest context, prima întrebare pe care ar trebui să ne-o punem este „care este cel mai costisitor aspect al unei mașini?” Mai mult decât întreținerea, mult mai mult decât combustibilul și chiar și mai mult decât reparațiile, costul real al unei mașini constă, de fapt, în deprecierea acesteia pe piață.

Conform tuturor rapoartelor elaborate de analiștii pieței auto, în funcție de tip, o mașină nouă, achiziționată, atinge, în mod general, jumătate din valoarea sa inițială după trei sau maximum cinci ani. Cu siguranță, oricine achiziționează o mașină nouă are grijă de aceasta, de la schimbarea uleiului la înlocuirea pieselor uzate în urma utilizării. Cu toate acestea, atunci când dorim să o vindem, prețul inițial va scădea semnificativ, iar banii investiți în întreținerea sa vor fi complet pierduți.

Chiar dacă cererea pe piața închirierilor auto din România este în creștere continuă, majoritatea clienților rămân rezervați în ceea ce privește utilizarea serviciilor de închiriere auto pe termen lung. În același timp, serviciul de închirieri masini pe termen lung sau leasingul operațional devin din ce în ce mai populare atât in Bucuresti, cât și principalele orase din Romania. Indiferent dacă au nevoie de o mașină suplimentară pentru afacerea lor, nu doresc să investească într-o mașină, având în vedere relocările frecvente sau pur și simplu doresc să evite angajamentele financiare asociate contractelor de leasing tradiționale, din ce în ce mai mulți antreprenori iau în considerare opțiunea închirierii unei mașini pe termen lung sau leasing operațional. Mai jos sunt enumerate câteva dintre avantajele pe care această alegere le reprezintă.

Din acest motiv, diferențele dintre prețul real investit în achiziționarea unei mașini noi și prețul închirierii uneia sunt semnificative în ceea ce privește costurile pe termen lung. În plus față de faptul că închirierea unei mașini poate fi mai avantajoasă în cazul închirierilor pe termen lung din România, contractul de închiriere oferă și avantajul de a vă permite să călătoriți chiar dacă mașina închiriată se află în service.

Astfel, un alt avantaj important al închirierii unei mașini pe termen lung de la Promotor Rent a Car București, constă în faptul că în cazul producerii unui accident care face imposibilă utilizarea mașinii pe durata reparațiilor, veți primi imediat o mașină în schimb, ceea ce vă va permite să vă continuați activitățile zilnice în orice moment, fără a fi nevoie să le întrerupeți sau să le anulați.

41 vizualizari