Stiri, noutati si oferte Inchirieri Auto
Fiindca ne apreciem foarte mult clientii fideli, oferim preturi speciale, servicii preferentiale si discount-uri celor care inchiriaza in mod repetat! Inchiriaza si devin-o clientul nostru! Mai multe detalii
Reduceri si Oferte Speciale - Parteneri
Va garantam cele mai bune oferte si servicii in principalele orase ale Romaniei. Mai mult, pe toate perioada inchirierii puteti beneficia de reduceri si din partea partenerilor nostri. Preturi mai mici la cazare, tarife preferentiale la restaurante, reduceri substantiale la agentii de turism!
Masina la schimb in caz de accident
Fara nicio taxa la anularea rezervarii
TVA 20% inclus in Pret
Asigurari si Roviniete Incluse
Autoturisme de inchiriat noi
Asistenta tehnica pe raza orasului Bucuresti
Reduceri din partea partenerilor nostri
Pe toata perioada inchirerii poti beneficia de reduceri de la urmatorii comercianti Oferte valabile doar pentru membrii Promotor Rent a Car!


 • Vila Select Predeal - 15% Discount
  Situata in statiunea Predeal, intr-un magnific cadru natural, inconjurata de brazi seculari, Vila Select*** va asteapta sa petreceti un concediu de neuitat, intr-o atmosfera primitoare. Acum cu 15% Reducere pentru clientii Promotor Rent a Car.
 • Hotel Casa Muresan (Brasov) - 10% Reducere

  Hotel Casa Muresan Brasov este amplasat intr-o zona centrala si linistita a Brasovului.  Va asteapta la hotelul din Brasov sa va convingeti de profesionalismul serviciilor noastre si de confortul de 4 stele pe care il ofera. Acum cu 10% discount pentru cazare si restaurant si 5% pentru sala de conferinte, doar pentru clientii Promotor Rent a Car.

 • Hotel Class Bucuresti - 5% Off
  Hotel Class este un hotel de 4 stele, amplasat in vecinatatea Lacului Baneasa, la numai 10 minute de Aeroportul Otopeni. Oaspetii au acces gratuit la Leisure Club, unul dintre cele mai bune cluburi din oras, cu o eleganta piscina interioara, cada cu hidromasaj, sauna si cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti. Acum cu 5% discount pentru clientii Promotor Rent a Car
 • Hotel Rembrandt (Bucuresti) - 10% Discount
  Rembrandt este un hotel business class de 3 stele, cu 15 camere spatioase, in centrul istoric al capitalei. Acum cu 10% reducere pentru membrii Promotor Rent a Car!

close X