Termeni si Conditii pentru inchirierea unei masini
Termenii si conditiile de inchiriere precum si Politica de Confidentialitate, reprezinta intelegerea dintre compania S.C. Promotor Rent a Car SRL si dv, clientul care inchiriati un autoturism si se aplica tuturor cotractelor de inchiriere. Acceptarea acestor termeni si conditii, a politicii de confidentialitate si semnarea unui contract de inchirere auto reprezinta acordul dv.

Promotor Rent a Car isi asuma dreptul de a schimba periodic acesti termeni si conditii, fara notificari prealabile, de aceea va recomandam verificarea website-ului nostru periodic, pentru a lua la cunostinta de eventualele schimbari. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii sau cu politica noastra de confidentialitate, va rugam sa nu mai continuati procesul de rezervare a unei masini. Trimiterea unei solicitari de rezervare a unei masini, prin intermediul website-ului nostru, prin email sau telefonic, indica faptul ca ati citit si ati acceptat acesti termeni si aceste conditii de inchiriere. Daca aveti intrebari referitoare la oricare din acesti termeni, nu ezitati sa ne contactati.

Promotor Rent a Car nu poate fi tras la raspundere pentru modul de conducere al chiriasului sau de eventualele daune produse in perioada de inchiriere. Chiriasul este raspunzator atat pentru daunele produse autoturismului inchiriat cat si pentru eventualele daune produse altor persoane. De asemenea este raspunzator si va plati orice amenda primita in perioada de inchiriere. Toate datele soferului vor fi oferite organelor de politie sau de ancheta, pentru solutionarea oricarei probleme aparute in perioada de inchiriere.

Conditii Generale pentru inchirierea unei masini:
 
> Sofer aditional
> Varsta Sofer
> Despre Asistenta Rutiera
> Asigurari Autoturism
> Asigurare Suplimentara
> Disponibilitatea
> Trecerea granitei
> Metode acceptate de plata
> Preluare/Returnare masina
> Capacitate si Tip masina
> Selectarea clientilor
> Permisul de conducere auto
> Combustibil
> Inchiriere in afara orelor de program
> Asigurarea de persoane
> Plata in avans
> Asigurarea de furt
> Asigurarea Casco
> Taxa pe Valoare adaugata (TVA)
> Returnarea in locatii diferite
Sofer aditional
Termenii si conditiile de inchiriere se aplica in aceiasi masura si unui sofer aditional. Acesta trebuie sa inteleaga si sa accepte termenii si conditiile de inchirierea inainte de rezervarea si inchirierea unei masini. Pretul pe zi pentru un sofer aditional este de 2 eur/zi , maim 30 eur/inchirere.
Varsta Sofer
Varsta minima a unei persoane care poate inchiria o masina de la Promotor Rent a Car este de 21 de ani si varsta maxima este de 65 de ani.
Despre Asistenta Rutiera
Inchirierea unei masini de la Promotor Rent a Car va garanteaza si asisenta rutiera pe perioada inchirierii. Orice interventie a Promotor Rent a Car in rezolvarea unei probleme care a fost cauzata de client prin intretinerea defectuoasa a autoturismului, va fi taxata prin oprirea depozitului/garantiei, conform contractului de inchirere. Folosirea unui alt combustibil decat cel prevazut in contractul de inchiriere, conducerea masinii pe drumuri neasfaltate sau orice alta incalcare a termenilor si conditiilor de inchiriere duce la oprirea garantiei. 
Asigurari Autoturism
Preturile afisate pe website-ul nostru includ urmatoarele tipuri de asigurari: Asigurarea obligatorie RCA, Asigurarea optionala Casco (inclusiv asigurarea de furt) cu un exces cuprins intre 300 si 1500 de euro (acest exces reprezinta garantia/depozitul oprit la inchirerea unei masini, si este diferit pentru fiecare tip/clasa de masina). Clientul este raspunzator pentru orice dauna produsa masinii pe perioada inchirierii si raspunde cu suma garantiei. Pentru plata acestei garantii este nevoie sa aveti un card bancar.
* Asigurarea RCA este asigurarea obligatorie in Romania care acopera daunele produse din vina soferului, unui alt autoturism sau altei persoane.
* Asigurarea Casco este asigurarea optionala care acopera daunele produse autoturismului inchiriat. Clientul va fi raspunzator si i se va opri in intregime garantia depusa la preluarea masinii. In cazul in care chiriasul produce daune autoturismului inchiriat
conducand sub influenta alcoolului sau a drogurilor de orice natura, acestuia i se va opri atat garantia cat si intreaga suma pana la acoperirea in totalitate a daunei.
Asigurare Suplimentara
Este o asigurarea sumplimentata care poate fi incasata pentru reducerea responsabilitatii clientului la inchirierea unei masini, in caz de daune produse masinii sau in caz de accident. Valoarea asigurarii optionale este diferita in functie de tipul autoturismului inchiriat si este cuprinsa intre 7 si 45 eur/zi, cu un minim de 50 de euro/inchiriere. In urma platii acestei asigurari suplimentare, garantia se reduce la 100 euro. Pentru soferii cu varsta pana in 25 de ani, asigurarea suplimentara se dubleaza. Asigurarea suplimentara se supune unor termeni si conditii. NU acopera urmatoarele: parbriz/luneta/geamuri laterale, anvelope/jante, daune produse interiorului masinii, daune produse autoturismilui ca urmare a conducerii in locuri inundate sau a unor daune produse ca urmara a tractarii altor autoturisme. In caz de daune produse masinii, soferul va trebui sa completeze un raport de accident in prezenta agentului de inchiriere. Totodata este obligat sa declare incidentul la cea mai apropiata sectie de politie si sa obtina o autorizatie de reparatie. Urmatoarele situatii nu sunt deasemenea,acoperite de aceasta asigurare suplimentara: conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, conducereea neglijenta a masinii sau producerea de daune autoturismului cu intentie. In aceste situatii plata daunelor produse va trebui acoperita in totalitate. 
Disponibilitate
Perioada minima de inchiriere a unui autoturism este de 2 zile. Agentii Promotor Rent a Car va stau la dispozitie pentru livrarea/preluarea unui autoturism in orice locatie de pe raza orasului Bucuresti sau Otopeni si in principale orase din Romania, prin partenerii cu care colaboreaza.
Inchirierea unei masini si trecerea granitei
Parasirea terioriului Romaniei cu o masina inchiriata este posibila doar cu acordul scris al Promotor Rent a Car. Deasemenea se percepe o taxa cuprinsa intre 80-500 de euro, in functie de tipul masinii inchiriate, taxa care acopera asigurarea Casco pentru extern. Orice incercare de parasirea a Romaniei cu o masina inchiriata de la Promotor Rent a Car Srl, este ilegala si va fi raportata de urgenta la Politie.
Metode acceptate de plata la inchirierea unei masini
Plata pentru inchirierea unei masini poate fi facuta atat cash (in Euro, Usd, Gbp, etc) cat si cu un card de debit/credit. Singura restrictie este in privinta platii garantiei, care se plateste obligatoriu de pe un card de debit/credit. Depozitul/Garantia este acea suma retinuta la inchirierea masinii si care este deblocata la returnarea masinii, in aceleasi conditii in care a fost preluata. Chiriasul este raspunzator pentru eventualele amenzi primite in timpul inchirierii sau ulterior acesteia, dar pentru perioada in care a inchiriat masina.  
Preluare/Returnare masina
Masina poate fi livrata/returnata gratuit de la biroul Promotor Rent a Car (bd Tineretului 31, bl 37, sect 4, Bucuresti) cat si de la locatiile colaboratorilor nostri din principalele orale ale Romaniei. Livrarea/preluarea unei masini din orice alta locatie se taxeaza cu 10 eur, in intervalul 8-20:00 si cu 15 euro in intervalul 20:00 - 8:00. In cazul in care, din cauza intarzierii zborului sau a ridicarii bagajelor, preluarea masinii se va face in afara orelor de program, suma incasata va fi de 15 euro

Capacitatea si Tipul Autoturismului
Autoturismele noastre sunt asigurate pentru un anumit numar de pasageri si bagaje, asadar nu putem fi raspunzatori pentru depasirea numarului de pasageri sau bagaje. Va rugam verificati descrierea masinii inainte de inchiriere, pentru a vedea atat numarul de persoane cat si numarul de bagaje care pot fi transportate. Promotor Rent a Car nu poate garanta un anume tip sau brand de masina. Masinile afisate pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate cu masini similare.

Selectarea clientilor
Promotor Rent a Car isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Permisul de conducere auto
Persoanele care doresc sa inchiriere o masina au nevoie de un permis valid de conducere cu un minim 12 luni de experienta. La inchirierea unei masini se solicita o copie dupa permisul de conducere auto in avans cat si verificarea permisului la preluarea masinii.
Combustibil
Toate masinile sunt livrate cu o anumita cantitate de combustibil (un sfert de rezervor, jumatate de rezervor sau cu rezervorul plin) si trebuie preluate cu aceiasi cantitate de combustibil. In caz contrar se va incasa o taxa in valoare de 30 de euro pentru fiecare sfert de rezervor lipsa. Pentru a evita incasarea comustibilului lipsa, va oferim posibilitatea achitarii in avans a unui plin de combustibil, la pretul de pompa al unei statii de alimentare astfel veti putea returna autoturismul cu rezervorul gol. Promotor Rent a Car nu poate returna contravaloarea combustibilului in cazul in care autoturismul este returnat cu o cantitate mai mare de combusibil.
Inchiriere in afara orelor de program
Promotor Rent a Car va pune la dispozitie serviciul de inchirieri masini 24/7. Livrarea/preluarea masinilor in orele de program (8:00 - 20:00) este gratuita, de la biroul nostru. In afara orelor de program se percepe o taxa de 15 eur/livrare/preluare. Pentru livrarea masinilor la Aeroportul Otopeni se percepe o taxa de 10 eur/livrare/preluare.
Plata in avans
Plata pentru inchirierea masinii se face la preluarea acesteia. Daca se doreste, plata poate fi facuta in avans prin transfer bancar.
Asigurarea de furt
Asigurarea in caz de furt reduce responsabilitatea clientului la valoarea garantiei in caz de furt sau tentativa de furt. In cazul in care furtul sau tentativa de furt sau produs din neglijenta clientului, dauna produsa va fi imputata clientului in totalitate.

Taxa pe Valoare adaugata  (TVA)
Preturile afisate pe site-ul nostru au taxa pe valoare adaugata (20%) inclusa.

Returnarea in locatii diferite sau inainte de termen
Returnarea masinii in alt oras decat cel unde a fost preluata presupune platirea unei taxe de relocare, in functie de distanta dintre cele doua locatii. Preturile de relocare sunt afisate pe site-ul nostru si pot fi verificate la inchirierea unei masini. Returnarea unei masini in alta locatie trebuie anuntata in avans. Promotor Rent a Car nu returneaza banii in cazul returnarii unei masini inainte de termenul contractual.
close X