Accesorii auto de inchiriat - Promotor Rent a Car
Atunci cand inchiriezi o masina, exista posibilitatea sa ai nevoie de diverse accesorii pentru a-ti usura calatoria. Iti prezentam oferta noastra pentru cele mai cautate accesorii, atunci cand inchiriati o masina
Sistem de Navigatie GPS - Harti actualizate 2016
Iti oferim ultimul sistem de navigatie Gps, actualizat cu harti 2016.  Fie ca stii sa ajungi la destinatie sau nu, iti recomandam inchirierea sau folosirea unui astfel de sistem de navigatie pentru a-ti usura calatoria: ofera o lista ipresionanta de puncte de interes (statii de alimentare, restaurante, locatii de cazare - hoteluri si pensiuni). Deasemenea iti ofera lista completa a camerelor de control al vitezei si te atentioneaza de fiecare data cand depasesti viteza, fara sa-ti dai seama.
 
Lanturi de Iarna

Calatoresti iarna si nu esti sigur de starea drumurilor? Noi iti oferim posibilitatea inchirierii unui set de lanturi pentru masina. Practice si usor de montat, lanturile de iarna te pot scoate din situatii limita si te ajuta sa nu ramai blocat in nameti. Iti recomandam folosirea lanturilor de iarna in anotimpul rece si ti le oferim la cele mai mici preturi.

Combustibil platit in avans
Compania noastra de inchirieri masini iti ofera posibilitatea de a plati in avans un plin de combustibil, in functie de capacitatea rezervorului masinii rezervate. Pretul combustibilului este cel practicat la statiile de alimentare obisnuite. Scapa de stresul de a returna masina inchiriata cu plinul facut si evita sa platesti penalitati pentru combustibilul lipsa si alege sa platesti un plin de combustibil in avans. Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.
 
Scaune auto pentru copii
Stim ca pe primul loc este siguranta copilului dv., de aceea va punem la dispozitie o gama variata de scaune auto pentru copii, in functie de varsta si de greutata copilului tau. Mai mult, legislatia in vigoare interzice transportul copiilor fara a folosi scaune auto autorizate.  Alege scaunul potrivit pentru copilul tau (9-18 kg pentru copii in varsta de 9 luni - 4 ani si 15-36 kg pentru copii in varsta de 4-11 ani). Va rugam sa ne anuntati din timp atunci cand doriti inchirierea unui scaun auto de copil.
 
Sofer Aditional
O masina inchiriata poate fi condusa doar de soferul titular al contractului de inchiriere. In cazul in care doriti sa mai adaugati un sofer pentru a putea conduce masina inchiriata, va rugam sa ne anuntati si pentru doar 2 eur/zi, acest lucru este posibil. Producerea unui accident de un sofer care nu este trecut in contractul de inchiriere duce la plata integrala a daunei produse.
 
Internet Mobil

usbmodem2.jpg
Iti oferim posibilitatea inchirierii unui modem mobil pentru a avea acces la internet oriunde te afli. Evita costurile de internet in roaming, in cazul in care sunteti in vizita in Romania si inchiriat pentru un pret foarte mic acest accesoriu foarte util.
close X