1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Aeroport Otopeni Bucuresti OTP selecteaza data
Aeroport Otopeni Bucuresti OTP selecteaza data

Inchirieri Auto Aeroport Otopeni Bucuresti OTP - 4 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
5 4 3 M

Dacia Logan

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
14.00€
Rezerva
7 5 3 M

Dacia Lodgy

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
Oferta Speciala GPS gratuit
de la
22.00€
Rezerva
7 5 3 M

Dacia Logan MCV

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
19.00€
Rezerva
5 5 3 M

Dacia Duster

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
22.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini in Aeroport Otopeni Bucuresti OTP din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Aeroport Otopeni Bucuresti OTP creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Aeroport Otopeni Bucuresti OTP Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Aeroport Otopeni Bucuresti OTP

Inchirieri Auto Aeroportul Henri Coanda Otopeni - Promotor Rent a Car Otopeni Aeroportul Henri Coanda Otopeni este cel mai mare si mai important aeroport din Romania si este situat in afara capitalei Bucuresti, in orasul Otopeni, judetul Ilfov. Aeroportul Bucuresti Otopeni a servit ca baza militara pentru cel de-al Treilea Reich al lui Hitler, iar dupa razboiul mondial a inceput constructia unui nou aeroport comercial. Modernizarea a constat in amenajarea unei piste de zbor cu o lungime de 3 500 metri si o noua constructie a terminalului de pasageri atat pentru zborurile externe, cat si pentru cele interne. In 1960 a inceput construirea unui terminal pentru celebritati, motivul fiind vizita presedintelui SUA, Richard Nixon. Aeroportul Henri Coanda din Otopeni a devenit in anul 1992, membru al Consiliului Aeroporturilor Internationale si acum aeroportul international Bucuresti, Otopeni este unul dintre cele mai moderne din Europa de Est si este in continua dezvoltare, marindu-si in mod semnificativ numarul de pasageri.

Aeroportul Otopeni, Bucuresti este alcatuit din doua terminale, unul pentru sosiri si unul pentru plecari, intre 1999-2007 a inceput a doua jumatate a dezvoltarii moderne a aeroportului, construirea corpului pentru reconfigurarea sosirilor, modernizarea turnului de control si extinderea parcarii. Capacitatea a crescut considerabil, daca in 2005 s-au inregistrat aproximativ 3 milioane de pasageri in 2012, se asteapta un tranzit dublu. Planul de dezvoltare strategica implica un numar de 4 terminale moderne pana in 2022.

Transport:

Aeroportul este situat la o distanta de aproximativ 20 km de Bucuresti si este accesibil de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, cu autobuzulele R.A.T.B. De asemenea sunt liniile de autobuze 780 si 783 de transport urban si linia ferata Express, care leaga Gara de Nord de aeroport.

Daca intentionati sa calatoriti in Bucuresti, pentru o calatorie mai relaxata, Promotor Rent a Car Otopeni ofera servicii de inchiriere auto si transferuri de la aeroportul Otopeni cu masini si microbuze. Serviciile Promotor Rent a Car Otopeni, Bucuresti sunt disponibile 24 de ore din 7 din si catre Aeroportul Otopeni. Scopul nostru este de a oferi masini de calitate, servicii profesionale de inchiriere auto atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri din Otopeni. Inchiriaza o masina in Aeroportul Bucuresti Otopeni de la Promotor Rent a car si vei obtine cele mai bune tarife! Rezervati o masina de inchiriata acum din Aeroportul Otopeni din Bucuresti de la o companie sigura si cu o experienta de peste 10 ani. Inchiriem o gama variata de autoturisme, pentru a calatori in siguranta catre destinatie. Apeleaza la agentia noastra de inchiriere si beneficiezi de mai multe tipuri de servicii: Inchirieri masini de scurta durata si pe termen lung. De asemenea, efectuam transferuri cu autovehicule catre principalele hoteluri din oras. Va asteptam in majoritatea aeroporturilor din Romania pentru a apela la serviciile noastre. Rezervarile autovehiculelor sunt tratate cu seriozitate de echipa noastra. Oferta prezentata este una actuala si ne asiguram ca veti avea avantaje si beneficii, menite sa va ofere o calatorie placuta.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.