1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Aeroport Timisoara TSR selecteaza data
Aeroport Timisoara TSR selecteaza data

Inchirieri Auto Aeroport Timisoara TSR - 1 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
5 4 3 M

Ford Mondeo

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
29.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini in Aeroport Timisoara TSR din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Aeroport Timisoara TSR creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Aeroport Timisoara TSR Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Aeroport Timisoara TSR

Inchirieri Auto Aeroportul International Traian Vuia Timisoara - Promotor Rent a Car Timisoara Aeroportul International Traian Vuia Timisoara a fost infiintat in anul 1935 si este al treilea aeroport ca marime din Romania avand un tranzit anual de 2,5 milioane de pasageri. Pe parcursul dezvoltarii Aeroportul Timisoara a deservit ca si hala de depozitare pentru marfuri si curierat rapid, aerogara de transit intre Ucraina, Moldova, Romania cu Italia, Germania si Grecia. Aeroportul a deservit si ca baza militara pentru aviatia romana, pana in anul 2004. Exista doua terminale, unul pentru zboruri interne si unul pentru zboruri externe, ambele fiind modernizate si reabilitate.

In prezent activitatea aeriana este desfasurata de Compania TAROM, Carpatair, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, Sky Airlines Si United Airline. Printre cele mai importante destinatii sunt Londra, Madrid, Dusseldorf, Munchen, Milano, Stutthard si Budapesta. 

Pentru o calatorie mai placuta si fara stres, puteti profita de serviciile de inchirieri auto din Aeroportul Timisoara oferite de Promotor Rent a Car Timisoara. Inchiriati masini la preturi ieftine si competitive. Rezervati astazi si beneficiati de promotiile curente. Preturile noastre au toate taxele incluse si nu exista alte taxe ascunse. Inchiriati o masina de la o companie sigura, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Nu exista taxe pentru plata cu cardul. Gasiti cel mai bun raport calitate pret din Aeroportul Timisoara doar cu Promotor Rent a Car. Comparati tarifele de inchiriere, alegeti si rezervati o masina si noi va livram masina oriunde in Timisoara. Colaboram cu cele mai mari agentii de inchirieri auto locale si va putem oferi preturi avantajoase.

Promotor Rent a Car Timisoara este disponibil 24 de ore din 7, scopul nostru fiind de a oferi masini de calitate, servicii profesionale de inchirieri masini, atat pentru turisti cat si pentru toti cei interesati. Avem oferte speciale pentru oamenii de afaceri din Timisoara. Inchiriati o masina in Aeroportul Timisoara de la Promotor Rent a Car si obtineti cele mai bune tarife! Inchiriem o gama variata de autoturisme, pentru a calatori in siguranta catre destinatie. Apeleaza la agentia noastra de inchiriere si beneficiezi de mai multe tipuri de servicii: Inchirieri masini de scurta durata si pe termen lung. De asemenea, efectuam transferuri cu autovehicule catre principalele hoteluri din oras. Va asteptam in majoritatea aeroporturilor din Romania pentru a apela la serviciile noastre. Rezervarile autovehiculelor sunt tratate cu seriozitate de echipa noastra. Oferta prezentata este una actuala si ne asiguram ca veti avea avantaje si beneficii, menite sa va ofere o calatorie placuta.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.