1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Arad selecteaza data
Arad selecteaza data

Inchirieri Auto Arad - 1 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
5 4 3 M

Ford Mondeo

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
29.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini in Arad din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Arad creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Arad Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Arad

Inchirieri Auto Arad - Promotor Rent a Car Arad Orasul Arad este resedinta judetului cu acelasi nume. Este situat in extremitatea vestica a Romaniei, in Campia de Vest, pe malurile raului Mures, la intersectia unor importante artere de circulatie nationala si internationala. Arad este un important centru industrial si nod de transport, precum si casa a doua universitati. Seminarul Teologic, o scoala de formare pentru profesori, si un conservator de muzica. Municipiul a adunat în intervalul de patru secole de oras, Biserici si catedrale, de mai multe confesiuni, si stiluri arhitecturale, de la baroc la neoclasic.

Cum se ajunge :

Orasul este situat in partea de vest a Romaniei si este strabatut de durmuri nationale si internationale, fiind un punct de intrare/iesire in/din tara.  Aradul are in componenta un aeroport cu rute interne si rute externe si de asemenea puteti beneficia de serviciul rent a car chiar din aeroport.

Obiective Turistice:

Municipiul Arad detine un bogat patrimoniu cultural-istoric, oferind vizitatorilor un adevarat muzeu in aer liber al stilurilor arhitectonice specifice sec XVIII, XIX ,XX, monumente de arta si istorie, spectacole de teatru, concerte ale filarmonicii, expozitii de arta plastica, expozitii muzeale de istorie, arta si stiinte ale naturii, festivaluri si sarbatori. Biserici in stil baroc precum Manastirea Sf. Simion Stalpnicul si Biserica sarbeasca Sf. Petru si Pavel, in 1904 a fost edificata  Catedrala Sf. Anton de Padova in stil renascentist. Palatul administrativ in forma lierei U are un stil neorenascentist flamand, arhitectura eclectica si neoclasica se regaseste in arhitectura Palatului Neuman, Palatului de Justitie sau Palatului Bancii Nationale. Un alt obiectiv turistic important este cetatea Aradului, fiind unul dintre cele mai importante monumente istorice, acesta este o fortareata construita in stil Vauban ridicata in a doua jumatate a secolului al XVII –lea.

Transport :

Transportul Public SA este compania care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul tramvaielor si autobuzelor. Pentru o calatorie mai placuta si fara stres, puteti profita de serviciile de inchirieri auto din Arad oferite de Promotor Rent a Car Arad. Inchiriati masini la preturi ieftine si competitive. Rezervati astazi si beneficiati de promotiile curente. Preturile noastre au toate taxele incluse si nu exista alte taxe ascunse. Inchiriati o masina de la o companie sigura, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Nu exista taxe pentru plata cu cardul. Gasiti cel mai bun raport calitate pret din Arad doar cu Promotor Rent a Car. Comparati tarifele de inchiriere, alegeti si rezervati o masina si noi va livram masina oriunde in Arad. Colaboram cu cele mai mari agentii de inchirieri auto locale si va putem oferi preturi avantajoase.

Promotor Rent a Car Arad este disponibil 24 de ore din 7, scopul nostru fiind de a oferi masini de calitate, servicii profesionale de inchirieri masini, atat pentru turisti cat si pentru toti cei interesati. Avem oferte speciale pentru oamenii de afaceri din Arad. Inchiriati o masina in Arad de la Promotor Rent a Car si obtineti cele mai bune tarife!

Cazare in Arad:

Orasul, un nod al retelelor rutiere si feroviare, a dezvoltat odata cu cresterea economica o gama larga de servicii pentru turisti. Orasul Arad are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Aradul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi , cafenele si discoteci.  

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.