1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Braila selecteaza data
Braila selecteaza data

Inchirieri Auto Braila - 1 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
9 5 4 M

Mercedes Vito

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
74.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini in Braila din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Braila creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Braila Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Braila

Inchirieri Auto Braila - Promotor Rent a Car Braila Orasul Braila este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume. Orasul Braila este situat pe malul stang al Dunarii si are o populatie de 180 302 de locuitori, fiind al 11-lea cel mai maire centru urban din Romania, dupa numarul de locuitori.

Transport

Braila dispune de o gara deschisa inca din anul 1872. De aici pleaca trenuri de marfa si persoane catre toate orasele tarii. La Braila se mai poate ajunge pe DN2B, drum care face legatura intre Galati si Buzau. Drumul national D21 leaga Braila de Slobozia iar drumul E87 trece prin oras legand Constanta si Tulcea de Braila. De asemenea orasul Braila are tree autogari de interes national din care pleaca diverse curse spre toate orasele tarii. Cel mai apropiat aeroport este Aeoportul Henri Coanda din Bucuresti situat la o distanta de 200 km si Aeroportul Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, situat la o distanta de 130 km. Transportul public este format din 14 linii de autobuze care leaga zonele rezidentiale de principalele zone industriale ale orasului. In oras mai exista cateva companii de taxi licentiate de primarie, care opereaza in oras si in localitatile vecine. De asemenea in Braila exista si 5 linii de tramvai care leaga Statiunea Lacul Sarat de oras si celelalte zone rezidentiale si industriale.

Obiective turistice

Centrul vechi este format dintr-un complex de cladiri ridicate in secolele 19-20 si este construit in jurul portului. Principala strada cu magazine porneste dintr-o fumoasa piata numita Piata Traian. Odata ajungi in Braila va recomandam sa vizitati si urmatoarele: Piata Traian si zona veche a orasului, Piata Independentei, Faleza Dunarii, Esplanada Dunarii, Insula Mica a Brailei, Centrul Civic cu fantana arteziana in trepte, Parcul Monument, Gradina Publica, Gradina zoologica si Statiunea Lacu Sarat,

Serviciile Promotor Rent a Car in Braila

Pentru a raspunde necesitatilor de transport a celor care isi petrec vacanta in Romania sau au nevoie de o masina pentru afacerea lor, Promotor Rent a Car ofera in Braila servicii de inchirieri de autoturisme pe termen scurt, mediu si lung. De asemenea, Promotor Rent a Car Braila va pune la dispozitie si servicii de transfer auto in Braila la cele mai inalte standarde, oferind clientilor soferi profesionisti, seriozitate, punctualitate. Pentru a veni pe piata cu cele mai avantajoase oferte, Promotor Rent a Car Braila a incheiat mai multe parteneriate cu firmele locale de inchirieri masini din Braila si a creat unul dintre cele rentabile programe de fidelizare.

Pentru a oferi solutii fiabile si ieftine de transport mai sigure, mai confortabile si mai rapide, Promotor Rent a Car Braila pune la dispozitia turistilor si a celor care dezvolta afaceri in Braila cele mai avantajoase oferte servicii de inchirieri auto.
 

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.