1detalii inchiriere 2selectare masina 3preturi si accesorii 4detalii sofer
Bucuresti selecteaza data
Bucuresti selecteaza data

Inchirieri Auto Bucuresti - 2 masini de inchiriat - Promotor Rent a Car

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
9 5 4 M

Mercedes Vito

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
47.00€
Rezerva
5 5 5 M

Mercedes ML 320

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
95.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini din timp, pentru a beneficia de inchirieri masini Bucuresti ieftine. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat Bucuresti creste si este posibil ca preturile sa creasca! Rezervati o masina cu Promotor Rent a Car Bucuresti acum.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti masini de inchiriat disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Bucuresti Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto Bucuresti

Inchirieri auto Bucuresti Ieftine cu Promotor Rent a Car Bucuresti Bucuresti este capitala Romaniei si cel mai mare oras din  Romania. Populatia de aproximatix 2 milioane de locuitori  plasandu-l, ca marime a  populatiei, pe locul sase din Uniunea  Europeana. Centrul comercial si industrial de astazi are o  arhitectura de tip 'micul Paris', acesta fiind si motorul economic al Romaniei, concentrand aproape 15% din populatia totala  a tarii si producand astfel 20 % din produsul intern brut.

In prezent insa, Bucurestiul aduna  zilnic peste trei milioane de oameni, in urmatorii cinci ani se prezice o dublare a populatiei. La acestea se adauga faptul ca localitatile din preajma orasului, care vor face parte din viitoarea Zona Metropolitana. Atestarea localitatiii apare în 1459 iar in 1862 devine capitala Romaniei. In timp s-a dezvoltat pe toate ariile fiind centrul scenei artistice, culturale si mass-media. In perioada interbelica, arhitectura eleganta si elita bucuresteana i-au adus porecla 'Micul Paris'. In prezent, capitala are acelasi nivel administrativ ca si un judet si este împartita în sase sectoare. Detine doua aeroporturi internationale Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni (OTP) si Aeroportul International Aurel Vlaicu (BAN) .

Cum se ajunge in Bucuresti :

Orasul este situat in partea de sud-est a Romaniei, acesta aduna cele mai importante retele nationale  de cai ferate si este principala intersectie a drumurilor nationale.  Bucurestiul are in componenta  doua  aeroporturi internationale, Henri Coanda in Otopeni si Aurel Vlaicu in Baneasa de  puteti beneficia de serviciul de inchirieri masini sau transfer aeroport Bucuresti.

Obiective Turistice si locuri de vizitat in Bucuresti:

Capitala Bucuresti detine un  bogat patrimoniu cultural-istoric, oferind vizitatorilor un adevarat muzeu in aer liber, Muzeul Taranului Roman, pe langa alte muzee, Muzeul National de Arta sau Muzeul National de Istorie, orasul adaposteste si cea mai mare cladire din Europa si a doua ca marime din lume, Casa Poporului, o atractie turistica care are in component Parlamentul Romaniei si Muzeul National de Arta Contemporana. Capitala este impanzita de parcuri si muzee, de biserici vechi,  Arcul de Triumf, “Hanul lui Manuc”, un fost targ care dateaza din 1700 dar si Curtea Veche, un complex de ruine, incaperi si fundatii medievale apartinand Palatului Voievodal. Pentru vizitarea acestor obiective turistice puteti folosi transportul in comun sau puteti apela la serviciile de inchirieri masini oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti. 

Transportul in Bucuresti :

R.A.T.B. si Metrorex sunt companiile care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul tramvaielor, autobuzelor, troleibuzelor si liniilor de metrou. 

Pentru o calatorie mai placuta apelati la inchirieri auto Bucuresti ieftine oferite de Promotor Rent a Car. Inchirieri de masini Bucuresti ieftine si competitive pentru a calatori oriunde doriti. Inchiriati masini ieftine in Bucuresti si beneficiati de cele mai bune servicii. Masini de inchiriat Bucuresti la cele mai bune preturi din oras. Preturile noastre pentru inchirieri auto Bucuresti ieftine au toate taxele incluse si nu exista taxe ascunse. Inchiriati o masina de la o companie sigura, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Nu exista taxe pentru plata cu cardul. Gasiti cel mai bun raport calitate pret pentru serviciile de inchirieri masini Bucuresti doar cu Promotor Rent a Car. Comparati tarifele de inchiriere masini Bucuresti, alegeti si rezervati o masina si noi va livram autoturismul oriunde in Bucuresti. Colaboram cu cele mai mari agentii de inchirieri auto locale si va putem oferi preturi avantajoase. Inchirieri masini Bucuresti - Masini de inchiriat noi, preturi mici, servicii de calitate. Apelati la Promotor Rent a Car Bucuresti si veti avea partea de o inchiriere auto in Bucuresti fara stres avand cele mai bune conditii de inchiriere masini.

Promotor Rent a Car Bucuresti este disponibil 24 de ore din 7, scopul nostru fiind de a oferi masini de calitate, servicii profesionale de inchirieri masini, atat pentru turisti cat si pentru toti cei interesati. Avem oferte speciale pentru oamenii de afaceri din Bucuresti. Inchiriati o masina in Bucuresti de la Promotor Rent a Car si obtineti cele mai bune tarife!

Cazare in Bucuresti:

Capitala Romaniei, fiind centrul cresterii economice ofera o gama larga de servicii pentru turisti. Orasul are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi, teatre , cafenele si discoteci, mall-uri si cazinouri.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, inchirieri microbuze si inchirieri de masini pe termen lung.