Promotor Vip Security - Inchirieri auto cu garda de corp / bodyguard


Inchirieri auto cu bodyguard - garda de corp Vip TransporteRO

Promotor Rent a Car ofera serviciul VIP Security prin care puteti inchiria autoturisme Mercedes S Class, conduse de bogyguarzi profesionisti. Va punem la dispozitie garzi de corp extrem de specializate si calificate pentru siguranta personala. Cu Promotor Vip Security castigi timp pretios, lasandu-ne pe noi sa ne ocupam si de comfortul dar si de siguranta ta, totul adaptat celor mai mari exigente!

Serviciile noastre sunt tratate in detaliu pentru a satisface cerintele clientilor VIP tot mai exigenti. Promotor VIP Security include servicii de protocol, preluari de la aeroport, de la hotel sau din locatia specificata de clienti, iar transportul se va efectua doar cu masini Mercedes S Class. Veti beneficia de protectie 24/7, la tarife personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Atributiile agentilor de securitate sunt: 

  • sa asigure integritatea corporala, sanatatea si bunurile clientului
  • sa apere persoana careia ii asigura protectia impotriva unor eventuale atacuri, care l-ar pune in pericol
  • sa opreasca persoanele care incearca sa puna in pericol viata, integritatea, sanatatea sau bunurile persoanei protejate.
  • protejarea persoanei in timpul transportului.
  • contactarea autoritatilor competente in cazul incidentelor aparute in timpul activitatii de protectie.

Promotor VIP Security este practic un serviciu de inchiriere auto cu sofer, cu mentiunea ca masinile folosite sunt autoturisme Mercedes S Class, iar soferul pus la dispozitia dv. este un bodyguard profesionist, menit sa va asigure siguranta si protectia in timpul calatoriei. Promotor VIP Security este disponibil in principal din Bucuresti, dar la cerere, putem oferi acest serviciu oriunde in Romania sau in afara tarii.

Angajeaza garda de corpPunctualitatea, curtoazia, siguranta si protectia dv., sunt punctele noastre forte, care ne permit sa satisfacem cei mai exigenti clienti! Clientii nostri sunt persoane foarte importante si provin din intreaga lume.

Daca va aflati intr-o situatie periculoasa sau sunteti adesea abordati de persoane nedorite, cum ar fi paparazzi sau fani infocati, angajarea unui bodyguard poate fi cea mai buna solutie.

Ne adresam oamenilor de afaceri, liderilor politici, presedintilor de companii / corporatii, artisti sau persoane pubice. Fiindca vrem sa calatoriti in cele mai bune conditii, autoturismele oferite pentru acest serviciu sunt doar autoturisme marca Mercedes S Class.

Apeland la serviciul Promotor VIP Security, veti avea parte doar de garzi de corp de incredere, specializate in servicii de paza si protectie si veti avea parte de un transport linistit. Garzile de corp puse la dispozitia dv. sunt persoane cu forta fizica si psihica remarcabila si echilibrata, pregatita sa aplaneze orice conflict. Totodata, agentii pusi la dispozitia dv. comunica respectuos si ferm si sunt bine pregatiti sa faca fata misiunilor de cel mai inalt grad

Doriti sa beneficiati de serviciile noastre de transport alaturi de o garda de corp profesionista? Pentru oferta completa, nu ezitati sa ne contactati si va garantam cele mai bune servicii. Beneficiati de transport in cele mai sigure conditii, doar cu Promotor Rent a Car. Comfort in deplina siguranta. Promotor Vip Security.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.