1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Iasi selecteaza data
Iasi selecteaza data

Inchirieri Auto Iasi - 1 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
5 4 2 A

Seat Toledo

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
31.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini in Iasi din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Iasi creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Iasi Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Iasi

Inchirieri Auto Iasi - Promotor Rent a Car Iasi Orasul Iasi este cel mai important centru politic, economic si cultural al provinciei Moldova, precum si unul dintre cele mai vechi orase din Romania. Situat în partea de nord a tarii, Iasi a fost pentru multe secole punctul de trecere din cele mai importante rute comerciale care leaga Polonia, Rusia de Istambul. Adanc înradacinate în istorie, Iasi a fost principalul centru de cultura a Moldovei din 1408. Orasul se mandreste cu publicarea primului ziar roman si de stabilire a primei universitati romanesti.

Astazi, Iasi este casa, a cinci universitati iar in ultimii 500 de ani, istoria, cultura si viata religioasa au modelat caracterul unic al orasului. Iasiul este un important centru turistic prin multitudinea de muzee si case memorial si prin faimoasa Gradina Botanica si cel 50 de Biserici.

Cum se ajunge in Iasi :

   Orasul este strabatut de drumuri nationale, europene si este un nod al rutelor feroviare din nordul tarii si are in componenta Aeroportul International Iasi, de unde puteti beneficia de serviciul transfer aeroport Iasi.

Obiective Turistice si locuri de vizitat in Iasi:

   Orasul ofera o gama larga de obiective turistice, Iasi se mandreste cu un numar impresionant de biserici, aproape 100, majoritatea situate în asa-numitul Platoul de Aur. Cea mai veche, Biserica Sf. Nicolae Domnesc,dateaza din timpul domniei lui Stefan cel Mare (Stefan cel Mare, 1457-1504). Cele mai bune, cu toate acestea, sunt secolul 17 Sf. Paraschiva Catedrala Mitropolitana si Biserica Trei Ierarhi, ultimul un exemplu curios de arta bizantina, ridicat în 1635-1639 de Vasile Lupu. Zidurile exterioare si turnurile gemene sunt complicat sculptate în ceea ce multi cred ca din dantela de piatra.

Transportul in Iasi : 

   R.A.T.P. Iasi este compania care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul autobuzelor, microbuzelor si tramvaielor. Pentru o calatorie mai placuta si fara stres, puteti profita de serviciile de inchirieri auto din Iasi oferite de Promotor Rent a Car Iasi. Inchiriati masini la preturi ieftine si competitive. Rezervati astazi si beneficiati de promotiile curente. Preturile noastre au toate taxele incluse si nu exista alte taxe ascunse. Inchiriati o masina de la o companie sigura, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Nu exista taxe pentru plata cu cardul. Gasiti cel mai bun raport calitate pret din Iasi doar cu Promotor Rent a Car. Comparati tarifele de inchiriere, alegeti si rezervati o masina si noi va livram masina oriunde in Iasi. Colaboram cu cele mai mari agentii de inchirieri auto locale si va putem oferi preturi avantajoase.

Promotor Rent a Car este disponibil 24 de ore din 7 in Iasi, scopul nostru fiind de a oferi masini de calitate, servicii profesionale de inchirieri masini, atat pentru turisti cat si pentru toti cei interesati. Avem oferte speciale pentru oamenii de afaceri din Iasi. Inchiriati o masina in Iasi de la Promotor Rent a Car si obtineti cele mai bune tarife!

Cazare in Iasi: 

   Orasul, dupa o crestere economica a dezvoltat o gama larga de servicii pentru turisti. Acesta are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi, cafenele, cazinouri, mall-uri si discoteci.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.