1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Satu Mare selecteaza data
Satu Mare selecteaza data

Inchirieri Auto Satu Mare - 0 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:

Va recomandam rezervarea unei masini in Satu Mare din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Satu Mare creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Satu Mare Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Satu Mare

Inchirieri Auto Satu Mare - Promotor Rent a Car Satu Mare Orasul Satu Mare se afla in apropierea granitei cu Ucraina si de cea cu Ungaria si la doar 300 kilometri distanta de Budapesta, Satu Mare beneficiaza de prezenta constanta a turistilor straini. Totodata, orasul si vecinatatile sale reprezinta interes si pentru turistii romani veniti aici din toata tara.

Atractii turistice

Municipiul Satu Mare si vecinatatile sale pun la dispozitia turistilor mai multe obiective turistice inedite si rezervatii naturale protejate, care ofera privelisti memorabile. Dintre acestea, se pot aminti Catedrala romano-catolica si Sinagoga din Satu Mare, Cetatea de la Ardud, Biserica Reformata de la Acas, Castelul din Mediesu Aurit si Ansamblul Castelului Károlyi din Carei. Campia Carei este alaturi de Campia Ierului si Dunele de nisip Foieni printre ariile protejate cele mai reprezentative pentru judetul Satu Mare.

Legaturi rutiere

Satu Mare este tranzitat de E81, drumul european facand legatura cu Ungaria, dar si cu orasele Zalau, Cluj-Napoca, Turda, Alba Iulia, Sibiu, Ramnicu Valcea si Pitesti. Satu Mare este, de asemenea, conectat prin E671 cu Oradea. Din Satu Mare se poate ajunge in cel mult o ora in Baia Mare, in doua ore in Sighetu Marmatiei si in trei ore pana la Cluj-Napoca.

Serviciile Promotor Rent a Car in Satu Mare

Promotor Rent a Car Satu Mare ofera atat servicii de inchirieri de masini pe termen scurt si lung, cat si servicii de transfer intre orase. Pentru a veni pe piata cu cele mai avantajoase oferte de inchirieri auto in Satu Mare, Promotor Rent a Car a incheiat mai multe parteneriate cu firmele locale si a creat unul dintre cele rentabile programe de fidelizare. Pentru o calatorie mai placuta si fara stres, puteti profita de serviciile de inchirieri auto din Satu Mare oferite de Promotor Rent a Car Satu Mare. Inchiriati masini la preturi ieftine si competitive. Rezervati astazi si beneficiati de promotiile curente. Preturile noastre au toate taxele incluse si nu exista alte taxe ascunse. Inchiriati o masina de la o companie sigura, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Nu exista taxe pentru plata cu cardul. Gasiti cel mai bun raport calitate pret pe Satu Mare doar cu Promotor Rent a Car.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.