1selectare perioada 2selectare masina 3asigurari si accesorii 4detalii sofer
Targoviste selecteaza data
Targoviste selecteaza data

Inchirieri Auto Targoviste - 1 masini de inchiriat

Arata toate Sedan Minivan Suv Microbuz Sortare dupa:
9 5 4 M

Mercedes Vito

Include:
  • Km Nelimitati
  • Rovinieta
de la
55.00€
Rezerva

Va recomandam rezervarea unei masini in Targoviste din timp, pentru a beneficia cele mai bune preturi. In timpul extra sezonului cererea de masini de inchiriat in Targoviste creste si este posibil ca preturile sa fie mai mari. Rezervati o masina acum si puteti anula oricand, gratuit.

Sfat: Este foarte important sa inchiriati o masina in avans pentru a nu risca cresterea preturilor sau mai rau, sa nu mai gasiti autoturisme disponibile! Este o perioada aglomerata si este indicat sa rezervati o masina din timp!

Targoviste Rent a Car - Informatii si detalii despre inchirieri auto in Targoviste

Inchirieri Auto Targoviste - Promotor Rent a Car TargovisteTargoviste este orasul care a detinut pentru mai bine de trei secole titlul de cel mai important centru economic, politic si cultural al tarii.Targoviste se bucura de prezenta mai multor monumente incarcate de semnificatii istorice. Astfel, acesta a devenit si un punct de interes important pentru turistii aflati in vacanta in zona de sud a Romaniei.

Atractii turistice si puncte de interes

Printre cele mai importante atractii turistice din Targoviste se numara complexul muzeal Curtea Domneasca din care face parte si Turnul Chindiei, Muzeul Tiparului si al Cartii Romanesti Vechi si Muzeul Politiei Romane.

Distante si legaturi rutiere

Orasul Targoviste se afla la o distanta de 80 de kilometri de capitala, la 70 de kilometri de Pitesti si la 50 de kilometri de Ploiesti. Totodata, acesta se afla la o distanta de 66 de kilometri de Sinaia, iar drumul poate fi parcurs intr-o ora si 20 de minute. Pentru a ajunge din Targoviste in Bran, este nevoie de doua ore, iar traseul care trece pe langa mai multe varfuri muntoase si vai este extrem de spectaculos.

Serviciile Promotor Rent a Car in Targoviste

Promotor Rent a Car Targoviste pune la dispozitia celor care au nevoie de o masina atat servicii de inchirieri auto pe termen scurt, cat si pe termen lung si mediu. Totodata, datorita parteneriatelor incheiate cu mai multe dintre firmele de inchirieri masini locale, aveti posibilitatea si de a opta pentru un serviciu de transfer intre orase, la cele mai bune preturi din Romania.Pentru o calatorie mai placuta si fara stres, puteti profita de serviciile de inchirieri auto din Targoviste oferite de Promotor Rent a Car Targoviste. Inchiriati masini la preturi ieftine si competitive. Rezervati astazi si beneficiati de promotiile curente. Preturile noastre au toate taxele incluse si nu exista alte taxe ascunse. Inchiriati o masina de la o companie sigura, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Nu exista taxe pentru plata cu cardul. Gasiti cel mai bun raport calitate pret pe Targoviste doar cu Promotor Rent a Car. Inchiriem o gama variata de autoturisme, pentru a calatori in siguranta catre destinatie. Apeleaza la agentia noastra de inchiriere si beneficiezi de mai multe tipuri de servicii: Inchirieri masini de scurta durata si pe termen lung. De asemenea, efectuam transferuri cu autovehicule catre principalele hoteluri din oras. Va asteptam in majoritatea aeroporturilor din Romania pentru a apela la serviciile noastre. Rezervarile autovehiculelor sunt tratate cu seriozitate de echipa noastra. Oferta prezentata este una actuala si ne asiguram ca veti avea avantaje si beneficii, menite sa va ofere o calatorie placuta.

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si limuzine la preturi imbatabile in toata Romania.