Va aflati aici: Oferta Inchirieri Auto >  Inchirieri Masini Gorj >Inchirieri Auto Gorj. Rezerva acum si poti anula oricand.
Din data: Pana in data:
Filtreaza:
Sorteaza Recomandari Pret Inchirieri Masini Gorj - Alege o masina
 • Dacia Logan
  26 € / 1 zi
 • Fiat Panda
  30 € / 1 zi
 • Chevrolet Cruze Automatic
  42 € / 1 zi
 • Chevrolet Aveo
  45 € / 1 zi
 • Opel Astra Classic 2
  48 € / 1 zi
 • Opel Corsa
  50 € / 1 zi

Inchirieri auto Gorj Ieftine - Promotor Rent a Car Gorj

Promotor Rent a Car Gorj va pune la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat la preturi imbatabile. Colaboram cu cele mai importante companii de inchirieri auto locale din Gorj si putem sa va oferim preturi mici si servicii de calitate. In functie de nevoile dv., puteti inchiria o masina din clasa economic, cu un consum de combustibil mic, sau puteti opta pentru un autoturism puternic din clasa premium. Preturile de inchiriere afisate au atat asigurarea RCA cat si asigurarea Casco incluse. Compara, alege si inchiriaza acum o masina de inchiriat ieftina in Gorj. Puteti anula oricand fara nicio taxa! Va recomandam asadar folosirea unei masini de la Promotor Inchirieri Masini Gorj. Aveti libertate de miscare si puteti vizita locuri la care nu ati putea ajunge cu transportul in comun. Oferim inchirieri de masini Gorj la preturi avantajoase si autoturisme noi. In ultimul timp preturile pentru inchirieri masini Gorj au scazut foarte mult. Pretul pentru o calatorie de 3-4 ore cu taxiul poate depasi deseori, costul unei masini inchiriate pentru 24 de ore! Va garantam cele mai bune preturi si servicii pentru serviciile de inchirieri auto, doar la Promotor Inchirieri Auto Gorj. Masini de inchiriat 2016!

Despre Promotor Rent a Car Gorj

Despre orasul Gorj, descriere si informatii. Transport, cazare, obiective turistice. Inchirieri Masini in Alba Iulia oferite de Promotor Rent a Car Romania
close X