Va aflati aici: Oferta Inchirieri Auto >  Inchirieri Masini Sighetu Marmatiei >Inchirieri Auto Sighetu Marmatiei. Rezerva acum si poti anula oricand.
Din data: Pana in data:
Filtreaza:
Sorteaza Recomandari Pret Inchirieri Masini Sighetu Marmatiei - Alege o masina
 • Renault Clio Symbol
  33 € / 1 zi
 • Skoda Fabia
  33 € / 1 zi
 • Ford Fiesta
  33 € / 1 zi
 • Opel Astra New
  40 € / 1 zi
 • Skoda Octavia
  40 € / 1 zi
 • Chevrolet Cruze Automatic
  42 € / 1 zi
 • Nissan Qashqai
  60 € / 1 zi

Inchirieri auto Sighetu Marmatiei Ieftine - Promotor Rent a Car Sighetu Marmatiei

Promotor Rent a Car Sighetu Marmatiei va pune la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat la preturi imbatabile. Colaboram cu cele mai importante companii de inchirieri auto locale din Sighetu Marmatiei si putem sa va oferim preturi mici si servicii de calitate. In functie de nevoile dv., puteti inchiria o masina din clasa economic, cu un consum de combustibil mic, sau puteti opta pentru un autoturism puternic din clasa premium. Preturile de inchiriere afisate au atat asigurarea RCA cat si asigurarea Casco incluse. Compara, alege si inchiriaza acum o masina de inchiriat ieftina in Sighetu Marmatiei. Puteti anula oricand fara nicio taxa! Va recomandam asadar folosirea unei masini de la Promotor Inchirieri Masini Sighetu Marmatiei. Aveti libertate de miscare si puteti vizita locuri la care nu ati putea ajunge cu transportul in comun. Oferim inchirieri de masini Sighetu Marmatiei la preturi avantajoase si autoturisme noi. In ultimul timp preturile pentru inchirieri masini Sighetu Marmatiei au scazut foarte mult. Pretul pentru o calatorie de 3-4 ore cu taxiul poate depasi deseori, costul unei masini inchiriate pentru 24 de ore! Va garantam cele mai bune preturi si servicii pentru serviciile de inchirieri auto, doar la Promotor Inchirieri Auto Sighetu Marmatiei. Masini de inchiriat 2016!

Despre Promotor Rent a Car Sighetu Marmatiei

Despre Sighetu Marmatiei descriere si informatii. Transport, cazare, obiective turistice. Inchirieri Masini in Sighetu Marmatiei oferite de Promotor Rent a Car Romania. Masini de inchiriat noi, livrare gratuita, toate taxele incluse. Scopul Promotor Rent a Car Sighetu Marmatiei - Inchirieri Masini Romania, este de a oferi servicii de inchirieri masini de cea mai inalta calitate, siguranta si punctualitate, la preturi avantajoase.
close X