Va aflati aici: Oferta Inchirieri Auto >  Inchirieri Masini Targu Jiu >Inchirieri Auto Targu Jiu. Rezerva acum si poti anula oricand.
Din data: Pana in data:
Filtreaza:
Sorteaza Recomandari Pret Inchirieri Masini Targu Jiu - Alege o masina
 • Dacia Logan
  30 € / 1 zi
 • Fiat Panda
  30 € / 1 zi
 • Ford Mondeo
  36 € / 1 zi
 • Chevrolet Cruze Automatic
  42 € / 1 zi
 • Chevrolet Aveo
  45 € / 1 zi
 • Dacia Logan MCV - 7 seats
  47 € / 1 zi
 • Opel Astra Classic 2
  48 € / 1 zi
 • Opel Corsa
  50 € / 1 zi

Inchirieri auto Targu Jiu Ieftine - Promotor Rent a Car Targu Jiu

Promotor Rent a Car Targu Jiu va pune la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat la preturi imbatabile. Colaboram cu cele mai importante companii de inchirieri auto locale din Targu Jiu si putem sa va oferim preturi mici si servicii de calitate. In functie de nevoile dv., puteti inchiria o masina din clasa economic, cu un consum de combustibil mic, sau puteti opta pentru un autoturism puternic din clasa premium. Preturile de inchiriere afisate au atat asigurarea RCA cat si asigurarea Casco incluse. Compara, alege si inchiriaza acum o masina de inchiriat ieftina in Targu Jiu. Puteti anula oricand fara nicio taxa! Va recomandam asadar folosirea unei masini de la Promotor Inchirieri Masini Targu Jiu. Aveti libertate de miscare si puteti vizita locuri la care nu ati putea ajunge cu transportul in comun. Oferim inchirieri de masini Targu Jiu la preturi avantajoase si autoturisme noi. In ultimul timp preturile pentru inchirieri masini Targu Jiu au scazut foarte mult. Pretul pentru o calatorie de 3-4 ore cu taxiul poate depasi deseori, costul unei masini inchiriate pentru 24 de ore! Va garantam cele mai bune preturi si servicii pentru serviciile de inchirieri auto, doar la Promotor Inchirieri Auto Targu Jiu. Masini de inchiriat 2016!

Despre Promotor Rent a Car Targu Jiu

Despre Targu Jiu, descriere si informatii. Transport, cazare, obiective turistice. Inchirieri Masini in Targu Jiu de la Promotor Rent a Car Romania.

close X