Va aflati aici:> Inchirieri Masini Brasov > Despre Promotor Rent a Car Brasov
Stiri, noutati si oferte Inchirieri Auto
Fiindca ne apreciem foarte mult clientii fideli, oferim preturi speciale, servicii preferentiale si discount-uri celor care inchiriaza in mod repetat! Inchiriaza si devin-o clientul nostru! Mai multe detalii
Brasov

Inconjurat de culmile din sudul Muntilor Carpati si presarat, cu stil gotic, baroc si renascentist, precum si o bogatie de atractii istorice, Brasov este unul dintre cele mai vizitate locuri din Romania.
Fondat de catre Cavalerii Teutoni în 1211 pe un sit dacic, acesta este edificat  de catre sasi ca una din cele sapte cetati cu ziduri. Prima atestare documentara apare in anul 1252 sub denumirea germana “Kronstadt” sau numele latin Corona , ambele denumiri fiind oglindite in stema orasului. Brasov  emana o ambianta distincta medievala si a fost folosit ca fundal, in multe filme. Municipiul Brasov reprezinta unul dintre cele mai importante, puternice si înfloritoare orase din zona. Datorita poztiei geografice privilegiate si a infrastructurii, el permite dezvoltarea multor activitati economice, culturale si sportive.
 

Cum se ajunge :

 Orasul este situat in partea centrala a Romaniei si este strabatut de durmuri nationale si internationale, precum si importante rute feroviare. In prezent se lucreaza la un aeroport international precum si o autostrada  ce va facilita accesul spre oras.

Obiective Turistice:  

Orasul Brasov are multe obiective turistice de oferit, acesta este un oras medieval si puteti admira arhitectura stilului baroc. Piata sfatului se afla in centrul orasului si este cunoscuta datorita desfasurarii festivalului international de muzica “Cerbul de Aur” . Curtea bisericii Sf. Nicolae adaposteste Muzeul Prima Scoala Romaneasca, unde se gasesc si primele carti scrise in limba romana alaturi de o biblioteca vasta. Cea mai mare Biserica gotica din Romania , Biserica Neagra detine una dintre cele mai mari orgi din Europa de Est. Turnul Alb, Poarta Ecaterinei, Sinagoga, Bastionul Fierarilor, Poarta Schei, muzee si parcuri sunt alte cateva destinatii cu care va puteti delecta intr-un oras de munte. Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune de sporturi de iarna se afla la doar 14 km distanta de oras.

Datorita pozitionarii geografice central, orasul este un punct de plecare spre toate destinatiile turistice din tara.

Transport :

R.A.T. Brasov este compania care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul autobuzelor si trolebuzelor. Pentru o calatorie mai placuta  puteti apela,de asemenea, la serviciul Brasov Inchirieri Masini .

Cazare  in Brasov, Entertainment:

Orasul, un centru al retelelor rutiere si feroviare, a dezvoltat odata cu cresterea economica o gama larga de servicii pentru turisti. Orasul brasov are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat.
Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi , cafenele si discoteci.
close X