Va aflati aici:> Inchirieri Masini Constanta > Despre Promotor Rent a Car Constanta
Stiri, noutati si oferte Inchirieri Auto
Fiindca ne apreciem foarte mult clientii fideli, oferim preturi speciale, servicii preferentiale si discount-uri celor care inchiriaza in mod repetat! Inchiriaza si devin-o clientul nostru! Mai multe detalii
Constanta
Constanta este situat in partea sud-est a tarii fiind si resedinta de judet. Constanta este un municipiu aflat pe coasta Marii Negre, plasat in regiunea istorica Dobrogea, fiind cel mai mare oras al regiunii de dezvoltare Sud-Est.
Portul Constanta este principalul port al Romaniei si al patrulea ca importanta in Europa. Constanta este orasul cel mai vechi atestat de pe teritoriul României. O relatare din 657 î.Hr. arata ca pe locul actualei peninsule ( în dreptul Cazinoului) s-a format o colonie greaca numita Tomis.
Portul Constanta acopera o suprafata de 39,26 km², avand o lungime de aproape 30 km.Constanta este un centru industrial, comercial si turistic de importanta nationala.
In 2008 în Constanta au fost infiintate 3.144 de firme noi. Municipiul Constanta este singurul oras din Romania deservit de toate caile moderne de transport si anume rutier, feroviar, maritim, fluvial si aerian.

Cum se ajunge :

   Orasul este usor accesibil, autostrada A2 facand legutura alaturi de alte drumuri nationale, retele feroviare si cu rute aeriene.
Constanta are in componenta Aeroportul International Mihail Kogalniceanu si puteti beneficia de serviciul transfer aeroport Constanta.

Obiective Turistice:

   Fosta colonie Tomis, are un trecut tumultos care se poate observa prin existenta vestigiilor romane, a cladirilor istorice, moscheielor si a arhitecturii fatadelor care infrumuseteaza Centrul Vechi al orasului.
Farul Genovez, Casa cu Lei, Edificiul Roman cu Mozaic si Parcul Arheologic sunt doar cateva din obiectivele turistice. Facand o plimbare, nu puteti rata paradisul pasarilor, Delta Dunarii si monumentele antice din satele traditionale.

Transport :

   R.A.T.C. este compania care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul troleibuzelor si autobuzelor. Pentru o calatorie mai placuta puteti apela, de asemenea, la serviciul Constanta car rental .

Cazare in Constanta, Entertainment:

   Orasul, a dezvoltat odata cu cresterea economica o gama larga de servicii pentru turisti. Acesta are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi , cafenele, mall-uri, cazinouri si discoteci.
close X