Va aflati aici:> Inchirieri Masini Suceava Airport > Despre Promotor Rent a Car Suceava Airport
Stiri, noutati si oferte Inchirieri Auto
Fiindca ne apreciem foarte mult clientii fideli, oferim preturi speciale, servicii preferentiale si discount-uri celor care inchiriaza in mod repetat! Inchiriaza si devin-o clientul nostru! Mai multe detalii
Suceava Airport
   Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava este localizat in partea de Nord-Est a Romaniei si a fost deschis in 1932 la o distanta de 12 km de orasul Suceava.
Din anul 1960 a deservit ca si aeroport comercial pentru compania aeriana TAROM iar din 2005 a fost deschis transportului international de personae.
In prezent este deschis traficului aerian de personae si dispune de toate facilitatile unui aeroport international, parcare, servicii rent a car, lift, etc.
In viitor se va reabilita pista, terminalele si turnul de control. Companiile care efectueaza zboruri sunt TAROM, Angel Airlines si Chris Air cu destinatiile Bucuresti, Ancona, Atena, Barcelona si Pescara.
   Serviciul inchirieri auto oferit de Promotor rent a Car  este disponibil 24/7 si va ofera servicii profesionale de inchirieri masini la preturi foarte avantajoase.
close X