Cum te poate ajuta un serviciu de inchirieri auto in Pitesti?

Pentru cei mai multi dintre noi, serviciile de inchirieri auto in Pitesti cat si in alte orase sunt asociate in cea mai mare parte cu necesitatea unei masini pe perioada unei vacante.  De asemenea pentru diferite evenimente pentru care ati putea avea nevoie de un anumit tip de masina. Cu toate acestea, a inchiria o masina pe termen lung sau scurt pentru afacerea ta poate fi o alegere mai avantajoasa decat te asteptai.

Inchirieri auto in Pitesti pe termen lung

Chiar daca poate parea neasteptat, o masina inchiriata poate mai fi o alegere convenabila pentru afacerea ta decat un leasing. Motivul este legat in primul rand de costurile de intretinere ale masinii si de bataile de cap legate de toate acestea. Astfel, in cazul in care apelezi la un un serviciu de inchirieri auto in Pitesti dar si in alte orase din tara, Promotor Rent a Car iti ofera mai multe facilitati incluse in pret. Printre aceastea amintim: asigurarea obligatorie RCA, rovinieta, reparatii si intretinerea masinii, reviziile periodice.

Preturi mici, avantaje incluse

In plus, compania se obliga sa plateasca toate impozitele si taxele masinii. Asta reduce inca o data costurile de intretinere ale masinii. Pe langa toate acestea, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade. Printre beneficiile serviciului de inchirieri auto in Pitesti se mai numara si faptul ca in situatia in care esti implicat intr-un incident rutier si nu vei mai putea dispune de masina pe care ai inchiriat-o, compania se obliga sa iti ofere o masina la schimb in termen de maximum 24 de ore.

Avantajele inchirierilor auto in Pitesti, pe termen scurt

Daca nu ai nevoie de o masina in plus pentru afacerea ta si nu iti trebuie decat un mijloc de transport pe o perioada scurta, bine determinata, ai mai multe optiuni care te vor ajuta sa economisesti. Fie ca vrei o masina de dimensiuni mari, o masina de lux sau o masina cu motor economic, Promotor Rent a Car iti  pune la dispozitie mai multe optiuni.

Chiar daca opteaza pentru contract de inchiriere pe termen scurt, clientii beneficiaza in continuare de rovinieta. De asemenea Promotor Rent a car ofera gratuit asigurarea RCA si alte facilitati incluse in pret. Echipamentul de iarna al masinii si alte accesorii precum scaunul pentru copil, un stick de internet sau sistemul de navigare GPS pot fi oferite de Promotor Rent a Car gratuit sau contra unei sume modice.

4.765 vizualizari