Inchirieri auto pe termen lung - Promotor Rent a Car


Inchirieri Auto pe Termen Lung - Leasing Operational Romania

Inchirieri Masini pe Termen Lung - Leasing Operational prin Promotor Rent a Car Bucuresti

Acest serviciu de inchirieri masini pe termen lung, ofera o serie de beneficii imediate dar si pe toata derularea inchirierii. Costul inchirierii este deductibil 100% si nu se amortizeaza in timp ca in cazul standard al leasing-ului financiar. Pentru perioade de inchiriere de minim 2 ani, va putem oferi masini noi cu 0 km. Toate taxele sunt incluse in pretul masinii: Impozitul anual al masinii, asigurarea Rca, asigurarea Casco, Rovinieta. Ne ocupam pentru tine de toate reparatiile periodice ale masinii: Revizii si Itp. Intervenim si oferim masina la schimb in maxim 180 de minute de la producerea unui accident..

Leasing Operational in Bucuresti, Romania - Inchirieri masini pe termen mediu si lung la pretul tau!

Leasingul Operational - Inchirierea pe termen lung cu servicii incluse, in aparenta, poate parea un serviciu, daca nu nou cel putin, practic. De ce? Pentru ca este metoda cea mai buna de a "uita", efectiv, de finantarea si gestiunea propriului parc auto.
Managemetul costurilor este vital pentru compania dumneavoastra, iar costurile ce vizeaza flota auto (achizitie si intretinere) stim, reprezinta un aspect sensibil si solicitant pentru o companie romaneasca in mediul de afaceri autohton.

Te invit,asadar, sa profitam impreuna de avantajele principale ale Inchirierii pe termen lung cu servicii incluse:

1. Avantaje Financiare/ Fiscale ale Inchirierii pe Termen Lung

- Chiria lunara presupune o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (realmente incomparabila cu creditul si leasing-ul finaciare, a caror amortizare este liniara).
- Avansul 0, neimplicand un efort investitional (in raport cu 10 -30 % avans la leasing-ul financiar) si neinregistrarea autovehiculelor in patrimoniul propriu, maresc capacitatea de finantare a firmei.
- Fara Riscuri financiare - ce tin de intretinere, reparatii si, finalmente, valoarea de revanzare a masinii, care sunt preluate, in totalitate, de catre noi, dumneavoastra bucurandu-va de un flux de numerar mai transparent, mai previzibil, mai simplu. 

2. Previzibilitate - Inchirieri Auto Termen Lung:

- Cost lunar unic si fix pe toata durata contractului.
- Toate taxele (rovigneta, impozit) , asigurarile (CASCO si RCA) plus un pachet complet de servicii ce include: vehicul de inlocuire, mentenanta, intretinere/reparatii, admnistrare anvelope, asistenta rutiera, ITP si reviziile, sunt incluse in costul lunar.

3. Flexibilitate Inchiriere pe Termen Lung:

Urmarim indeaproape nevoile dumneavoastra care, in mod firesc, evolueaza si asistam, prin ideea de contract flexibil, orice modificare legata de perioada de inchiriere, nr. de kilometri si, desigur, tipul autovehiculului.
Parteneriate si cu firme/companii nou infiintate, romanesti si/sau straine!

4.Siguranta si Confortul Inchirierii pe Termen Mediu si Lung:

- Non-stop: asistenta rutiera + autovehicul la schimb, ori de cate ori este nevoie, = timp de imobilizare al autovehiculelor inexistent, practic, redus la zero si operativitatea team-rilor dumneavoastra care devin mai productive.
- Reviziile si reparatiile sunt operate la timp si corect, conform normelor producatorilor.
- Oferta personalizata, raportata nevoilor dumneavoastra, si mai multe detalii 24/7 la consultantii nostri care sunt mereu aproape!

Pentru a solicita o oferta va rugam sa ne contactati:

Nu pierde promoțiile pentru inchirieri auto ieftine, oferte si reduceri. Abonează-te acum!

Inregistrează-te pentru a afla ultimele promoții si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si transferuri la prețuri imbatabile în toata Romania.