Politica de Confidentialitate - S.C. Promotor Rent a Car S.R.L. Bucuresti, Romania


Website-ul www.auto-rent.ro este proprietatea S.C. Promotor Rent a Car SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sector 4, bd. Tineretului nr 31, bl 37 sc B ap 48, J40/5654/2011, CUI RO28447930. Prezenta Politica de Confidentialitate defineste conditiile de utilizare a website-ului www.auto-rent.ro de catre potentialii clienti sau vizitatori. Accesand si navigand pe acest site, acceptati de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute pe acest site sunt proprietatea S.C. Promotor Rent a Car S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau continutul site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al website-ului Promotor Rent a Car S.R.L (www.auto-rent.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor si toate drepturile sunt rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea website-ului sunt detinute de Promotor Rent a Car S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Promotor Rent a Car S.R.L.

Obiectivul continutului site-ului www.auto-rent.ro este de a transmite informatii actualizate si exacte. Promotor Rent a Car SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Totodata site-ul www.auto-rent.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Promotor Rent a Car SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Promotor Rent a Car SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

S.C. Promotor Rent a Car SRL ("Promotor Rent a Car") acorda o mare importanta confidentialitatii clientilor. Ca parte a politicii companiei noastre, informatiile postale sau de email ale clientilor nu vor fi dezvaluite unor terte parti cu exceptia cazurilor cand exista un contract de parteneriat in scopul oferirii de beneficii suplimentare catre clientii nostri.

Cand prin intermediul acestui site va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dv. si/sau posibilitatea de a fi contactat. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site. Informatiile solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, etc.), pentru a va informa despre produsele si serviciile Promotor Rent a Car SRL, dar poate include si promotii sau alte informatii aflate in stransa legatura cu produsele oferite.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor website-ului www.auto-rent.ro, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. Prin utilizarea site-ului www.auto-rent.ro clientul/utilizatorul declara ca este de acord cu stocarea electronica a datelor sale cu caracter personal de catre Promotor Rent a Car SRL.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Vizitarea si utilizarea acestui website se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul dv. cu privire la acestea si reprezinta intelegerea intre parti.

Promotor Rent a Car, operator de date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr ............, conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, are obligatia de a administra, in conditii de siguranta, confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs (persoane fizice) sau reprezentantii dv. legali si/sau alti angajati/colaboratori ai Dvs (persoane juridice).

Promotor Rent a Car poate colecta datele tale cu caracter personal furnizate voluntar, insa numai cu acordul dv. Datele personale nu vor fi facute publice cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Datele sunt colectate prin mijloace automatizate si manuale si sunt destinate asigurarii derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs, precum si informarii Dvs cu privire la serviciile pe care Promotor Rent a Car le presteaza si care ar putea prezenta interes pentru activitatea Dvs.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre Promotor Rent a Car sunt: Nume, prenume, CNP, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, data si locul nasterii, adresa, semnatura, telefon/fax, email, date din permisul de conducere. 

Sunteti obligat sa furnizati aceste date, acestea fiind necesare derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs si facand posibila executarea acestor contracte. Refuzul dv. de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea executarii contractului/contractelor incheiate cu Dvs. si va pune in situatia de a nu putea beneficia de serviciile contractate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Promotor Rent a Car si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari, dupa caz: partenerii contractuali ai Promotor Rent a Car, alte companii din grupul din care face parte Promotor Rent a Car, autoritati publice locale/centrale, furnizori de servicii si bunuri, agentii colectare debite/recuperare creante, societati asigurare/reasigurare, autoritati vamale, cabinete notariale, societati de avocatura.

Datele dvs. vor fi colectate si prelucrate de Promotor Rent a Car S.R.L. in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, pentru procesarea cererilor dvs., ofertarea de produse si/sau servicii catre dvs; folosirea datelor dvs. in realizarea unui contract si/sau facturarea lui catre dvs.; solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau reclamatiilor dvs.; realizarea studiilor de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu bunurile si/sau serviciile oferite de societatea noastra, realizarea de rapoarte statistice etc.
Se considera ca prin utilizarea site-ului www.auto-rent.ro v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.

Conform Legii nr 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Promotor Rent a Car, la adresa: Bucuresti, bd. Tineretului 31 bl 37 sc B ap 48 sect 4, cod: 040346, Bucuresti, cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Orice alta problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul www.auto-rent.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta de solutionare revine instantei judecatoresti de la sediul Promotor Rent a Car SRL. Fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.auto-rent.ro, clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului www.auto-rent.ro si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Daca unele dintre datele despre Dvs sunt neconforme cu realitatea, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Nota.

* Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege ( de ex: prelucrari efectuate de servicile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

In vederea inchirierii unui autoturism este necesar sa obtinem informatii personale. Va prezentam mai jos politica noastra cu privire la confidentialitatea obtinerii, manipularii si distribuirii informatiilor dumneavoastra personale:

Permisiunea

Prin accesarea si utilizarea acestui site sau prin semnarea unui contract de inchiriere cu Promotor Rent a Car S.R.L. sau companiile afiliate noua, dati companiei sau companiilor afiliate noua, permisiunea de a folosi, transmite si pastra informatiile dumneavoastra personale. Totodata este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitatea lor; vizitarea in continuare a site-ului www.auto-rent.ro, presupune ca sunteti de acord si ati acceptat aceste clauze si reguli.

Colectarea informatiilor

Obtinem datele clientilor in urmatoarele scopuri:

1)  In momentul efectuarii rezervarii prin intermediul site-ului Promotor Rent a Car , www.auto-rent.ro ,  informatiile astfel colectate (prin formulare online sau in alt mod) sunt pastrate pentru dosarele noastre si nu sunt dezvaluite niciunei terte parti cu exceptia cazului cand exista un contract de parteneriat, ca in cazul companiilor de procesare carduri de credit sau companiilor de asigurari.

2) Atunci cand va inscrieti la o promotie sau intr-un program  al Promotor Rent a Car. Aceste informatii sunt folosite pentru promotiile Promotor Rent a Car, concursuri, newsleters, scrisori si evenimente/oferte viitoare. 

3) Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.auto-rent.ro e gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romana si internationala.Uilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punct de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea prezentului site in conditiile prevazute de prezentul document, politica de confidentialitate fiind descrisa mai jos. Promotor Rent a Car S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Promotor Rent a Car S.R.L. nu are niciun fel de responsabilitate cu privire la newsletter-urile transmite catre terte persoane de catre abonati si nici fata de aceste terte persoane.
Promotor Rent a Car S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter.

Promotor Rent a Car SRL va solicita clientilor/utilizatorilor copii de pe documentele (permis de conducere + buletin/pasaport) in vederea folosirii lor conform termenilor si conditiilor agreeate intre Promotor Rent a Car SRL si "Asigurator" in cazul deschiderii unor dosare de dauna/furt. Transmiterea de catre clienti/utilizatori a copiilor documentelor atat prin intermediul site-ului www.auto-rent.ro, pe email (office@auto-rent.ro / promotorservices@gmail.com) sau fizic prin prezentarea copiilor la semnarea contractului, reprezinta consimtamantul expres al utilizatorului/clientului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Promotor Rent a Car SRL

De asemenea, copiile de pe documentele solicitate, au scop justificativ, in fata Politiei Romane, cu privire la inchirierea, folosirea, cazurilor de accidente rutiere, furturi auto si orice speta penala in legatura cu autoturismele ce sunt mentionate in contractul de inchiriere.

Securitatea datelor

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Cand introduceti date personale in timpul unei inregistrarii sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer). 
Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. De aceea, desi pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru, decat daca datele cartii de credit sunt mentionate ca fiind obligatorii. 

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul site-ului www.auto-rent.ro sunt transmise pe cale electronica Promotor Rent a Car S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate prin folosirea de aparatura sau programe de interceptare. De asemenea Promotor Rent a Car SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.  

Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.auto-rent.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul www.auto-rent.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.auto-rent.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. La sesizarea utilizatorilor Promotor Rent a Car S.R.L va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate fisierele organelor competente abilitate sa solutioneze acest tip de infractiune.

Daca doriti sa limitati folosirea informatiilor dumneavoastra personale, va rugam sa trimiteti o scrisoare de notificare cu privire la datele care doriti sa fie sterse sau pastrate absolut confidentiale la adresa:

Promotor Rent a Car S.R.L
Bd Tineretului 31, ap 48, sect 4 Bucuresti, Romania

Orice persoana care viziteaza site-ul Promotor Rent a Car S.R.L. (www.auto-rent.ro) si care isi ofera datele personale sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Promotor Rent a Car S.R.L in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Promotor Rent a Car S.R.L a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Promotor Rent a Car S.R.L si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
SC. Promotor Rent a Car S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Modificari ulterioare ale politicii de confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare la Politica de Confidentialitate in orice moment fara o notificare in prealabil. Modificarile vor intra in vigoare la aparitia lor pe site-ul nostru, pe aceasta pagina fara notificare.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne trimiteti un email la office(at)auto-rent.ro

Ultima actualizare: 21 august 2017

Nu pierde nici o promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a afla ultimele promotii si reduceri! Inchirieri
masini, inchirieri microbuze si inchirieri de masini pe termen lung.

Pentru a va oferi cele mai bune servicii, acest site foloseste cookie-uri.
Continuand navigarea pe auto-rent.ro sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
x