Politica de Confidentialitate - Promotor Rent a Car Bucuresti, Romania


Politica de Confidentialitate - Promotor Rent a Car S.R.L.

S.C. Promotor Rent a Car SRL acorda o mare importanta confidentialitatii clientilor. Ca parte a politicii companiei noastre, informatiile postale sau de email ale clientilor nu vor fi dezvaluite unor terte parti cu exceptia cazurilor cand exista un contract de parteneriat in scopul oferirii de beneficii suplimentare catre clientii nostri.

In vederea inchirierii unui autoturism este necesar sa obtinem informatii personale. Va prezentam mai jos politica noastra cu privire la confidentialitatea obtinerii, manipularii si distribuirii informatiilor dumneavoastra personale:

Permisiunea

Prin accesarea acestui site sau prin semnarea unui contract de inchiriere cu compania noastra sau cu francizele sau companiile afiliate noua, dati companiei, francizelor sau companiilor afiliate noua, permisiunea de a folosi, transmite si pastra informatiile dumneavoastra personale.

Colectarea informatiilor

Obtinem datele clientilor in urmatoarele scopuri:

1)  In momentul efectuarii rezervarii prin intermediul site-ului Promotor Rent a Car , www.auto-rent.ro ,  informatiile astfel colectate (prin formulare online sau in alt mod) sunt pastrate pentru dosarele noastre si nu sunt dezvaluite niciunei terte parti cu exceptia cazului cand exista un contract de parteneriat, ca in cazul companiilor de procesare carduri de credit sau companiilor de asigurari.

2) Atunci cand va inscrieti la o promotie sau intr-un program  al Promotor Rent a Car. Aceste informatii sunt folosite pentru promotiile Promotor Rent a Car, concursuri, newsleters, scrisori si evenimente/oferte viitoare. 

Daca doriti sa limitati folosirea informatiilor dumneavoastra personale, va rugam sa trimiteti o scrisoare de notificare cu privire la datele care doriti sa fie sterse sau pastrate absolut confidentiale la adresa:

Promotor Rent a Car S.R.L
Bd Tineretului 31, ap 48, sect 4 Bucuresti, Romania

Modificari ulterioare ale politicii de confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare la Politica de Confidentialitate in orice moment fara o notificare in prealabil. Modificarile vor intra in vigoare la aparitia lor pe site-ul nostru, pe aceasta pagina fara notificare.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne trimiteti un email la office(at)auto-rent.ro

Ultima actualizare: 15 mai 2017

Nu pierde nicio promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a fi la curent cu ultimele promotii si reduceri!
Nu va faceti probleme fiindca nu te vom deranja cu email-uri fara motiv.