Politica de Confidentialitate - Promotor Rent a Car Bucuresti, Romania


Politica de Confidentialitate - Promotor Rent a Car S.R.L.

S.C. Promotor Rent a Car SRL ("Promotor Rent a Car") acorda o mare importanta confidentialitatii clientilor. Ca parte a politicii companiei noastre, informatiile postale sau de email ale clientilor nu vor fi dezvaluite unor terte parti cu exceptia cazurilor cand exista un contract de parteneriat in scopul oferirii de beneficii suplimentare catre clientii nostri.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Vizitarea si utilizarea acestui website se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul tau cu privire la acestea si reprezinta intelegerea intre parti.

Promotor Rent a Car, operator de date cu caracter personal, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr 0016233, conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, are obligatia de a administra, in conditii de siguranta, confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs (persoane fizice) sau reprezentantii dv. legali si/sau alti angajati/colaboratori ai Dvs (persoane juridice).

Promotor Rent a Car poate colecta datele tale cu caracter personal furnizate voluntar, insa numai cu acordul dv. Datele personale nu vor fi facute publice cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Datele sunt colectate prin mijloace automatizate si manuale si sunt destinate asigurarii derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs, precum si informarii Dvs cu privire la serviciile pe care Promotor Rent a Car le presteaza si care ar putea prezenta interes pentru activitatea Dvs.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre Promotor Rent a Car sunt: Nume, prenume, CNP, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, data si locul nasterii, adresa, cetatenia, semnatura, telefon/fax, email, loc de munca, functia, date din permisul de conducere, date de geolocalizare/date autovehicul.

Sunteti obligat sa furnizati aceste date, acestea fiind necesare derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs si facand posibila executarea acestor contracte. Refuzul dv. de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea executarii contractului/contractelor incheiate cu Dvs. si va pune in situatia de a nu putea beneficia de serviciile contractate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Promotor Rent a Car si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari, dupa caz: partenerii contractuali ai Promotor Rent a Car, alte companii din grupul din care face parte Promotor Rent a Car, autoritati publice locale/centrale, furnizori de servicii si bunuri, agentii colectare debite/recuperare creante, societati asigurare/reasigurare, autoritati vamale, cabinete notariale, societati de avocatura.

Conform Legii nr 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Promotor Rent a Car, la adresa: Bucuresti, bd. Tineretului 31 bl 37 sc B ap 48 sect 4, cod: 040346, Bucuresti, cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele dintre datele despre Dvs sunt neconforme cu realitatea, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Nota.

* Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege ( de ex: prelucrari efectuate de servicile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

In vederea inchirierii unui autoturism este necesar sa obtinem informatii personale. Va prezentam mai jos politica noastra cu privire la confidentialitatea obtinerii, manipularii si distribuirii informatiilor dumneavoastra personale:

Permisiunea

Prin accesarea acestui site sau prin semnarea unui contract de inchiriere cu compania noastra sau cu francizele sau companiile afiliate noua, dati companiei, francizelor sau companiilor afiliate noua, permisiunea de a folosi, transmite si pastra informatiile dumneavoastra personale.

Colectarea informatiilor

Obtinem datele clientilor in urmatoarele scopuri:

1)  In momentul efectuarii rezervarii prin intermediul site-ului Promotor Rent a Car , www.auto-rent.ro ,  informatiile astfel colectate (prin formulare online sau in alt mod) sunt pastrate pentru dosarele noastre si nu sunt dezvaluite niciunei terte parti cu exceptia cazului cand exista un contract de parteneriat, ca in cazul companiilor de procesare carduri de credit sau companiilor de asigurari.

2) Atunci cand va inscrieti la o promotie sau intr-un program  al Promotor Rent a Car. Aceste informatii sunt folosite pentru promotiile Promotor Rent a Car, concursuri, newsleters, scrisori si evenimente/oferte viitoare. 

Securitatea datelor

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Cand introduceti date personale in timpul unei inregistrarii sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer). 
Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. De aceea, desi pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru, decat daca datele cartii de credit sunt mentionate ca fiind obligatorii. 

Daca doriti sa limitati folosirea informatiilor dumneavoastra personale, va rugam sa trimiteti o scrisoare de notificare cu privire la datele care doriti sa fie sterse sau pastrate absolut confidentiale la adresa:

Promotor Rent a Car S.R.L
Bd Tineretului 31, ap 48, sect 4 Bucuresti, Romania

Modificari ulterioare ale politicii de confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare la Politica de Confidentialitate in orice moment fara o notificare in prealabil. Modificarile vor intra in vigoare la aparitia lor pe site-ul nostru, pe aceasta pagina fara notificare.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne trimiteti un email la office(at)auto-rent.ro

Ultima actualizare: 19 iulie 2017

Nu pierde nicio promotie. Aboneaza-te acum!

Inregistreaza-te pentru a fi la curent cu ultimele promotii si reduceri!
Nu va faceti probleme fiindca nu te vom deranja cu email-uri fara motiv.