Intrebari Frecvente si Raspunsuri despre Inchirierile Auto


Urmatoarea lista prezinta cele mai des intalnite intrebari de la clientii nostri, referitoare la procesul de inchiriere al unui vehicul, impreuna cu raspunsurile corespunzatoare. Pentru orice alte nelamuriri sau detalii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu serviciul nostru clienti.

Pentru a accesa serviciile Promotor Rent a Car, trebuie sa aveti cel putin 23 de ani si sa detineti un permis de conducere valid.

Este esential sa prezentati doua documente de identificare: un act de identitate (CI sau pasaport) si permisul de conducere valid. Originalele sunt necesare. Va rugam sa prezentati si card de debit sau credit (in functie de clasa autoturismului rezervat).

Rezervarea

  • Initial, ne puteti transmite solicitarea prin formularul nostru online, e-mail sau telefonic, furnizand detalii precum tipul vehiculului, durata de inchiriere, locatia de predare/preluare si detaliile dvs. personale.
  • Ulterior, un consultant Promotor Rent-a-Car va va trimite o rezervare preliminara, retinand vehiculul pentru perioada specificata.
  • Pentru a finaliza procesul, confirmarea rezervarii trebuie sa fie efectuata in urmatoarele 24 de ore.

Procedura de Inchiriere

  • Conform detaliilor din rezervare, vehiculul va va fi oferit curatat si cu rezervorul de combustibil plin. La aceasta etapa, se va incheia contractul, se va realiza plata si se va intocmi un proces-verbal de predare-primire.
  • In cazul unor dificultati pe parcursul inchirierii, echipa noastra este la dispozitie pentru asistenta.
  • La finalul perioadei contractuale, vehiculul trebuie returnat conform detaliilor stabilite, finalizandu-se procesul prin intocmirea procesului-verbal de predare-primire, returnarea garantiei si emiterea facturii, la cerere.

Pentru calatoriile interne cat si pentru perioadele de inchiriere mai mari de 3 zile, tarifele includ un numar nelimitat de kilometri. In cazul deplasarilor internationale, exista o limita de 400 km/zi, cu un cost aditional de 0,10 euro/km pentru depasire.

Autoturismul poate fi condus de titularul contractului si pana la 3 soferi suplimentari, cu un cost aditional de 15,00 EUR per sofer.

Vehiculul va va fi livrat cu rezervorul plin si trebuie returnat in aceeasi conditie.

Un permis international este obligatoriu pentru persoanele cu documente emise in tari cu scriere non-latina sau pentru permisele de conducere din tari cu volan pe dreapta (ex. UK, India, Australia, Japonia).

Un agent rent a car va va intampina la aeroport. Contractul se va incheia direct acolo, iar pentru prima inchiriere este esential sa aveti actele de identitate si permisul de conducere in original.

Pentru extinderea duratei, luati legatura cu consultantii nostri cu minimum 24 de ore inainte de terminarea contractului. Daca vehiculul este disponibil, se va incheia un act aditional.

Pe durata contractului, sunteti sprijinit de echipa noastra din toate filialele. In caz de incident, contactati-ne imediat folosind detaliile din contract. Beneficiati de asistenta rutiera 24/7 si in caz de defectiune majora, de inlocuirea vehiculului.

Daca nu primiti email-ul de confirmare, ne puteti contacta direct la +40 734 403 403 sau prin e-mail.

Autoturismul poate fi preluat si returnat in locatiile specificate de Promotor Rent a Car. Livrarile sau returnarile in afara locatiilor standard pot implica costuri suplimentare.

Rezervarile pot fi anulate apeland +40 734 403 403 sau prin e-mail.

Pretul afisat include toate taxele si asigurarile, fara costuri suplimentare sau ascunse. Exceptie pot face serviciile optionale precum GPS, scaun auto pentru copii sau soferi suplimentari.

De-a lungul perioadei de inchiriere, echipa Promotor Rent a Car este la dispozitia dumneavoastra. Primordial este sa ne anuntati fara intarziere. Detaliile de comunicare se regasesc in contractul de inchiriere. Echipa noastra va va asigura suportul corespunzator.

In situatia unei defectiuni tehnice, beneficiati de servicii de asistenta rutiera 24/7 si daca problema nu poate fi solutionata prompt, veti primi un vehicul de inlocuire.

In situatia unui accident rutier, este esential sa obtineti si sa furnizati agentiei de rent a car, documentatia corespunzatoare a tuturor partilor implicate (copii ale politei de asigurare RCA, actului de identitate, permisului de conducere si a certificatului de inmatriculare), precum si raportul Politiei sau constatarea amiabila. In cazul in care cel care a inchiriat masina sau soferul aditional sunt cetateni straini, este necesara o evaluare oficiala la locul incidentului, insotita de raportul autoritatilor competente.

Speram ca aceste informatii sunt utile si clarifica toate nelamuririle dvs. in legatura cu serviciile noastre de inchiriere auto. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare!

Nu Rata ofertele noastre speciale pentru inchirieri auto in Romania. Aboneaza-te acum!

Primiti actualizari periodice cu cele mai recente promotii si reduceri! Descoperiti optiunile noastre de inchirieri auto, microbuze si servicii de transfer si leasing operational la tarife imbatabile in toata Romania.