Inchirieri auto cu sofer in Romania - Promotor Rent a Car


Inchirieri auto cu sofer - transferuri auto ieftine

Servicii de Inchirieri Auto cu Sofer - Transferuri auto Ieftine

Promotor Rent a Car va ofera posibilitatea inchirierii unui autoturism cu sofer! Ai ramas fara permis si ai nevoie de sofer?

Noi avem solutia! Scapa de stresul din trafic si inchiriaza o masina cu sofer. iti punem la dispozitie masini standard de 5 locuri, limuzine de 5 stele pentru evenimentele importante din viata ta, sau microbuze pentru tine si prietenii tai. Alege din cele 4 servicii oferite de noi si alege varianta potrivita pentru tine!

Transferuri intre Orase:

Promotor Rent a Car ofera seviciul de transfer intre orase, ideal pentru cei care doresc sa circule intr-un mod relaxant si rapid. Trimite-ne locatia de unde vrei sa pleci si unde vrei sa ajungi pentru ati putea face o oferta si a rezerva o masina! Transferuri auto principalele orase ale tarii catre orice destinatie din Romania sau strainate. Daca doriti sa va deplasati in alt oras din Romania, puteti utiliza serviciul de transfer persoane intre orase la preturi mai mult decat avantajoase. Veti beneficia astfel, de o calatorie comoda si ieftina. 

Transport si Servicii de Transfer Aeroport

Promotor Rent a Car Romania ofera un serviciu simplu si eficient de transfer atat din aeroportul Otopeni cat si din principalele aeroporturi din tara catre locatia dorita de dv; serviciu operational 7 zile pe saptamana. Noi va preluam de la Aeroport sau de la adresa solicitata si va conducem catre destinatia dorita. Transferuri de persoane din si catre aeroport la preturi avantajoase!

Limuzine de Inchiriat

Promotor Rent a Car va pune la dispozitie o gama larga de limuzine, pentru ocaziile cu adevarat speciale! Va oferim masina potrivita cerintelor dv.! Inchirieri limuzine de lux , pentru nunti,bitezuri, aniversari, pentru intalniri de afaceri sau ocazii speciale. Promotor Rent a Car Bucuresti, Romania va pune la dispozitie o gama larga de limuzine la preturi mici! Va oferim masina potrivita cerintelor dv! Inchirieri limuzine de lux atat in Bucuresti cat si in principalele orase ale tarii.

Inchirieri Microbuze si Autocare

Transport de persoane cu microbuze si autocare disponibile pentru diverse excursii, evenimente sau calatorii de afaceri. Inchiriaza un autocar sau un microbuz si iti oferim preturi avantajoase, atat in Bucuresti cat si in principalele orase ale  Romaniei. Inchirieri microbuze si inchirieri autocare oferite prin intermediul agentiei Promotor Rent a Car.

Pentru a solicita o oferta va rugam sa ne contactati:

Nu pierde promoțiile pentru inchirieri auto ieftine, oferte si reduceri. Abonează-te acum!

Inregistrează-te pentru a afla ultimele promoții si reduceri! Inchirieri
masini, microbuze si transferuri la prețuri imbatabile în toata Romania.