Despre Promotor Rent a Car Romania


Logo Promotor Rent a Car RomaniaDe a lungul anilor am dezvoltat activitatea de inchirieri auto in Romania la cele mai inalte standarde. Am inceput
aceasta activitate ca si furnizor de servicii rent a car local in Bucuresti, si am dezvoltat o activitate focusata pe nevoile si preocuparile clientilor. Alegand serviciul de inchiriere auto pentru calatorii in scop personal sau de afaceri, noi avem raspunsul in ceea ce priveste calitatea si siguranta serviciilor. Setul nostru de valori este bazat pe onestitate, precizie, punctualitate si profesionalism.

Companie inregistrata

S.C. Promotor Rent a Car S.R.L. este o companie locala, cu sediul principal in Bucuresti, Romania, avand  ca domeniu principal de activitate furnizarea de servicii de inchirieri auto prin semnarea unui contract. In vederea imbunatatirii serviciiilor noastre am stabilit un sistem de formare profesionala pentru toti angajatii, am pus in practica un set de reguli de ordine interioara pentru eficienta si profesionalismul angajatilor Promotor Rent a Car. Compania noastra deruleaza o activitate in conformitate cu legile si regulile acestei tari.

Calitatea serviciilor

Scopul nostru este sa furnizam servicii de inchirieri auto de calitate la preturi mici, competitive si rezonabile. Pentru clientii nostri, strategia de economisire se aplica in doua etape de inchiriere:

Inchirierea pe termen scurt (1- 60 zile) presupune reducerea pretului de inchiriere prin programul nostru de fidelizare, reduceri lunare, discounturi din partea partenerilor nostrii si oferte speciale pentru membrii Promotor Rent a Car si clientii noi.

Inchirierea pe termen lung se desfasoara pe o perioada mai mare de 90 zile, oferim servicii de inalta calitate, rate lunare unice si invariabile stabilite la semnarea contactului, taxele si asigurarile sunt incluse, la fel si reparatiile si reviziile pe toata perioada de inchiriere.
Autoturismul va fi livrat la locatia dumneavoastra de catre un agent Promotor Rent a Car la orice ora. Pretul nostru nu ascunde costuri suplimentare, si include TVA-ul, taxele de parcare aeroport si de livrare.

Modalitati de plata:

- numerar ,monede acceptata : euro, lei si lire.
- card de credit : Visa sau Mastercard/Maestro
- virament bancar (ordin de plata)

Echipa Promotor Rent a Car

Compania noastra ofera spre inchiriere modele noi de autoturisme si servicii de inchirieri masini in Romania la cel mai inalt standard, siguranta si punctualitate. Angajatii nostri beneficiaza de o dezvoltare sociala multiculturala, continua si-i motivam printr-un mediu professional adecvat. Echipa Promotor Rent a Car dezvolta o activitate axata pe satisfacerea nevoilor clientului, dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor de inchiriere auto la preturi competitive.

Cel mai bun mod de a calatori doar cu Promotor Rent a Car!
 

Nu pierde promoțiile pentru închirieri auto ieftine, oferte și reduceri. Abonează-te acum!

Inregistrează-te pentru a afla ultimele promoții și reduceri! Închirieri
mașini, microbuze și transferuri la prețuri imbatabile în toata România.