Despre Promotor Rent a Car Romania


De-a lungul anilor, ne-am dedicat stabilirii unui standard inalt in domeniul inchirierilor auto din Romania. Initial am functionat ca furnizor local de servicii rent-a-car in Bucuresti, concentrandu-ne constant pe nevoile si dorintele clientilor. Indiferent daca veti calatori in scop personal sau de afaceri, garantam calitatea si siguranta serviciilor noastre. Valorile noastre se bazeaza pe onestitate, precizie, punctualitate si profesionalism.

Companie inregistrata

S.C. Promotor Rent a Car Broker S.R.L. este o companie autohtona cu sediul central in Bucuresti. Activitatea principala consta in furnizarea de servicii de inchirieri auto pe termen scurt, mediu si lung. Pentru a asigura excelenta serviciilor, avem implementat un program riguros de formare pentru angajatii nostri si un cod intern de conduita. Operatiunile noastre sunt conforme cu legislatia in vigoare.

Calitatea serviciilor

Viziunea noastra este aceea de a oferi servicii de inchiriere auto de calitate la tarife competitive. Procesul nostru de economisire pentru clienti consta in:

  • Inchirierea pe termen scurt: Oferim beneficii precum reduceri prin programul nostru de fidelizare, oferte lunare, promotii de la parteneri si tarife preferentiale pentru membrii si clientii noi.
  • Inchirierea pe termen lung: Pentru perioade peste 90 zile, garantam tarife lunare fixe stabilite la incheierea contractului. Tarifele includ asigurari, revizii si reparatii. Autovehiculul este livrat direct la locatia dumneavoastra fara costuri ascunse.

Modalitati de plata:

  • Numerar (acceptam euro, lei si lire)
  • Card de credit (Visa, Mastercard/Maestro)
  • Virament bancar

Echipa Promotor Rent a Car Broker

Oferim cele mai noi modele de autovehicule si servicii de inchiriere la standarde inalte. Echipa noastra este formata din profesionisti si este dedicata imbunatatirii continue. Ne orientam spre satisfacerea nevoilor clientului, oferind servicii de inchiriere de calitate la tarife competitive.

Alegeti sa calatoriti cu Promotor Rent a Car Broker.

Nu Rata ofertele noastre speciale pentru inchirieri auto in Romania. Aboneaza-te acum!

Primiti actualizari periodice cu cele mai recente promotii si reduceri! Descoperiti optiunile noastre de inchirieri auto, microbuze si servicii de transfer si leasing operational la tarife imbatabile in toata Romania.