Home Rent a Car Romania Inchiriere Dacia Lodgy – avantajele unei masini fiabile si accesibile la Promotor Rent a Car

Inchiriere Dacia Lodgy – avantajele unei masini fiabile si accesibile la Promotor Rent a Car

0
Inchiriere Dacia Lodgy - avantajele unei masini fiabile si accesibile la Promotor Rent a Car

Dacia Lodgy este o masina de inchiriat ideala pentru familiile numeroase, datorita spatiului generos oferit atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Este o masina accesibila din punct de vedere al pretului de inchiriere si ofera o experienta confortabila si sigura pe drum.

Promotor Rent a Car, liderul pietei de inchirieri auto din Romania, pune la dispozitia clientilor sai un parc auto diversificat, care include si autoturismele Dacia Lodgy. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Promotor Rent a Car ofera servicii profesionale de inchirieri auto, intr-un mod flexibil si adaptat nevoilor clientilor.

Unul dintre avantajele inchirierii unei masini Dacia Lodgy de la Promotor Rent a Car este costul redus al combustibilului. Aceasta masina are un consum economic de carburant, ceea ce poate duce la economii substantiale pe parcursul unei calatorii mai lungi. De asemenea, masina este dotata cu sisteme de siguranta moderne, precum airbag-uri pentru pasageri si sistemul ESP, care asigura stabilitatea masinii in conditii de drum dificile.

In plus, Promotor Rent a Car ofera conditii avantajoase de inchiriere a masinilor Dacia Lodgy. Plata se poate face prin intermediul cardului bancar sau cash, iar perioada minima de inchiriere este de 24 de ore. De asemenea, sunt disponibile pachete de inchiriere pe perioade mai lungi, la preturi mai avantajoase, astfel incat clientii sa poata beneficia de o masina de inchiriat pe tot parcursul vacantei sau al calatoriei de afaceri.

Inchirierea unei masini Dacia Lodgy de la Promotor Rent a Car este o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de confortul si siguranta unei masini moderne, la un pret accesibil. Spatiul generos oferit de acest autoturism il face perfect pentru familiile numeroase, iar consumul redus de carburant il face atractiv pentru cei care calatoresc frecvent.

Cu o capacitate de transportare a pana la 7 pasageri, Dacia Lodgy este o alegere ideala pentru familiile numeroase sau pentru cei care calatoresc cu grupuri mari de prieteni. Interiorul spatios ofera confort si spatiu suficient pentru bagaje, iar designul modern si atractiv face ca aceasta masina sa fie apreciata de toti pasagerii.

Dacia Lodgy este echipata cu un motor pe benzina sau diesel, care ofera putere suficienta pentru a face fata drumurilor montane sau pentru a parcurge distante lungi cu usurinta. Masina este usor de condus si ofera o experienta placuta pe drum, indiferent de conditiile de drum.

In plus, Promotor Rent a Car ofera asigurare RCA si CASCO pentru toate masinile de inchiriat, astfel incat clientii sa poata calatori fara griji. De asemenea, sunt disponibile pachete suplimentare de asigurare, care acopera eventualele daune produse masinii in timpul inchirierii.

Inchirierea unei masini Dacia Lodgy de la Promotor Rent a Car este o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de confortul si siguranta unei masini moderne, la un pret accesibil. Cu un parc auto diversificat, Promotor Rent a Car ofera servicii profesionale de inchirieri auto, intr-un mod flexibil si adaptat nevoilor clientilor. Datorita spatiului generos oferit, Dacia Lodgy este o masina ideala pentru familiile numeroase sau pentru cei care calatoresc cu grupuri mari de prieteni.

49 vizualizari