Obțineți o mașină de înlocuire fără costuri pe perioada reparației după un accident de mașină

Stiați că, în cazul în care sunteți partea pagubită într-un accident de mașină, puteți beneficia de o mașină de înlocuire fără costuri pe perioada reparației?

Dacă ați avut vreodată un accident de mașină, știți cât de stresant poate fi să vă îngrijiți mașina și să vă asigurați că ajunge la reparații în timp util. Însă, cu asigurarea RCA in cazul in care sunteti partea pagubita, nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care aveți un accident, deoarece oferim o opțiune de înlocuire a mașinii pe timpul reparației.

Cu opțiunea noastră de înlocuire a mașinii pe timpul reparației, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește cum veți ajunge la locul de muncă sau cum veți duce copiii la școală în timp ce mașina dvs. este în reparații. În schimb, veți avea o mașină de închiriat la dispoziție pentru a vă ajuta să vă continuați viața normală.

Odată cu modificarea legii RCA în decembrie 2016, costul unei mașini de înlocuire pe perioada reparației este decontat de asiguratorul soferului vinovat. Astfel, dacă aveți un accident de mașină și mașina dvs. devine inutilizabilă din cauza acestuia, puteți beneficia de o mașină de închiriat fără costuri suplimentare pe perioada în care mașina dvs. este în reparații.

Nu ești sigur dacă ai asigurarea RCA completă sau dacă ești eligibil pentru opțiunea de înlocuire a mașinii pe perioada reparației? Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații.

În plus, înțelegem cât de stresant poate fi să aveți un accident de mașină și să trebuiască să vă ocupați de reparații și înlocuirea mașinii. De aceea, ne-am asigurat că procesul de înlocuire a mașinii pe perioada reparației este cât mai simplu și mai rapid posibil pentru dvs.

Pentru a beneficia de opțiunea de înlocuire a mașinii pe perioada reparației, trebuie doar să ne contactați și să ne furnizați informațiile necesare. În timp ce mașina dvs. este în reparații, vă vom oferi o mașină de închiriat în schimb, astfel încât să vă puteți continua viața normală.

Ținem la siguranța și satisfacția clienților noștri și suntem întotdeauna dispuși să vă ajutăm în orice fel putem. Dacă aveți întrebări sau îngrijorări legate de opțiunea noastră de înlocuire a mașinii pe perioada reparației, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți peste momentele dificile și să vă asigurăm că aveți întotdeauna o mașină în care să vă simțiți în siguranță și confortabil.

1.103 vizualizari