Vrei sa-ti cumperi o masina second-hand? Promotor Auto este solutia!

Majoritatea persoanelor de la noi din tara isi cumpara masini second-hand pentru ca au un pret mai scazut, comparativ cu o masina noua. In ciuda faptului ca multi experti din domeniul auto spun ca aceste masini iti vor aduce doar probleme pe termen lung, trebuie sa spunem ca iti poti gasi masini bune chiar daca au mai fost folosite in trecut.

Este important sa-ti stabilesti anumite criterii atunci cand incepi sa te interesezi de o masina second-hand. Nu pretul este cel care face diferenta, ci starea masinii si modul in care tu o analizezi inainte de a o achizitiona. Targurile de masini pot fi o sursa buna pentru ca este cel mai comun mediu in care gasesti mai multe masini de vanzare, dar nu toate autovehiculele de acolo sunt potrivite pentru nevoile tale.

Masinile cumparate de la prieteni si rude raman in topul preferintelor soferilor incepatori, dar chiar si in aceste situatii exista posibilitatea de a da peste o masina care iti va consuma o multime de bani pentru reparatii. Nu trebuie sa va grabiti in luarea unei decizii, ci sa studiati cu atentie piata si sa va interesati cat mai mult despre modelul de masina pe care intentionati sa-l achizitionati.

Ce trebuie sa faci imediat dupa ce ai cumparat o masina second-hand?

Imediat dupa ce ai cumparat o masina la mana a doua trebuie sa-i faci schimbul de ulei, sa-i schimbi distributia si sa mergi in service pentru o revizie generala. Siguranta soferului este pe primul loc, iar daca proprietarul anterior nu poate garanta prin facturi investitiile facute in masina, recomandat este sa-i schimbati toate aceste piese.

Bineinteles ca va trebui sa scoateti din buzunar o suma importanta de bani imediat dupa achizitionare, dar cu cat va ocupati mai repede de aceste lucruri, cu atat evitati riscul de a investi mai mult pe viitor.

Inainte de a cumpara un model de masina trebuie sa te interesezi la prietenii care activeaza in domeniul auto sau in mediul online de urmatoarele lucruri:

  • care sunt cele mai intalnite probleme ale modelului
  • cum puteti afla kilometrii reali a unei masini
  • care sunt piesele care produc zgomotele neobisnuite
  • istoricul masinii: accidente, revizii, etc.

Promotor Auto – experienta de peste 15 ani in domeniul auto

Promotor Auto este o companie cu peste 15 ani experienta in domeniul auto. De la aceasta companie puteti cumpara atat masini din clasa economic, cat si masini premium. In functie de bugetul de care dispuneti puteti gasi, impreuna cu reprezentii firmei, o masina care sa va multumeasca din toate punctele de vedere.

Vei beneficia de suport gratuit in vederea testarii masinii pe care intentionezi sa o cumperi, de diverse surse de finantare si de garantie de minim 20.000 km sau 12 luni. Garantia oferita de Promotor Auto este dovada clara a faptului ca masinile de care dispune aceasta companie sunt de calitate.

De-a lungul celor 15 ani experienta in domeniu, Promotor Auto a reusit sa multumeasca un numar impresionant de clienti. Dovada acestui fapt sunt recenziile afisate pe site-ul companiei, dar si cele de pe retelele de socializare si forumurile de specialitate.

5.323 vizualizari