2 intrebari interesante cu privire la inchirierea unei masini

2 intrebari interesante cu privire la inchirierea unei masini

Atunci cand suntem contactati de un client in vederea inchirierii unei masini, primim numeroase intrebari. Am selectat 2 dintre intrebarile cel mai des adresate.

1. Trebuie sa spal masina inainte de a o returna?

Cu privire la acest aspect, in cele mai multe cazuri nu exista o obligatie contractuala. in conditii normale de folosinta, aceasta poate fi returnata fara a fi nevoie sa fie spalata inainte. Cu toate acestea, obligatia ce prevede faptul ca „masina trebuie sa fie returnata in aceeasi conditie in care a fost preluata” poate atraga o taxare suplimentara daca masina este foarte murdara.

De asemenea, aveti grija daca alegeti sa mergeti la o spalatorie. Orice zgarietura sau avarie va fi taxata in momentul predarii masinii.

Sfaturi cu privire la acest aspect:

Nu parcati masina sub copaci;
Aveti grija daca folositi alimente sau bauturi in masina;
stergeti semnele vizile de murdarie;
Daca este cazul, aspirati nisipul sau praful de pe podeaua masinii.

2. imi pot lua animalul de companie cu mine, intr-o masina inchiriata?

in cele mai multe cazuri, da. Trebuie sa aveti grija insa deoarece masina trebuie inapoiata in starea in care a fost inchiriata pentru a nu vi se solicita achitarea unor taxe suplimentare. Verificati acest aspect de fiecare data cand inchiriati o masina. in cazul in care va este permis, va recomandam urmatoarele:

Acoperiti bancheta cu o husa pentru a evita murdarirea sau zgarierea;
Opriti de mai multe ori pe drum pentru a permite animalului dumneavoastra sa isi rezolve problemele fiziologice;
Folositi un ham special ce se poate prinde in centura de siguranta pentru a nu permite animalului dumneavoastra de companie sa se plimbe prin intreaga masina;
Curatati masina la interior, apeland la serviciile unei spalatorii auto, inainte de a returna. Evitati ramanerea firelor de blana sau a mirosurilor. Costul va fi mult mai mic decat cel perceput de compania de rent a car.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

3.127 vizualizari