De ce este bine sa iti rezervi din timp masina pe care vrei sa o inchiriezi?

Cu siguranta, nu exista nimic mai placut decat o vacanta in care sa poti merge oricand, oriunde, fara a avea grija multiplelor mijloace de transport pubic, a intarzierii acestora sau a bagajelor pe care trebuie sa le iei cu tine peste tot. O solutie de transport tot mai populara si indragita de tot mai multi este inchirierea de masini, Dar ca orice plan de vacanta si acest aspect trebuie gandit din timp.

Va prezentam in cele ce  urmeaza cateva dintre motivele cele mai importante pentru care este mai bine sa aveti o masina rezervata cu mai mult timp inainte de vacanta.

Rezervati o masina in avans pentru a obtine cel mai bun pret

Rezervati un autoturism cat mai repede posibil, deoarece multe companii de inchirieri auto maresc pretul pe masura ce oferta scade. Astfel, in perioadele de concedii si in timpul sarbatorilor, preturile de inchiriere pot creste daca nu exista oferte speciale.

Poti fi sigur ca prinzi masina pe care ti-o doresti

Un alt motiv pentru care este important sa rezervi in avans masina pe care ti-o doresti este ca in perioadele de vacante si de sarbatori, optiunile pot fi mai limitate din cauza cererii tot mai mari, iar din acest motiv, veti fi nevoiti sa alegeti dintr-un numar mai limitat de masini. In schimb, daca iti planifici vacanta din timp, vei avea parte de optiuni variate si oferte deosebite la toate tipurile de autoturisme.

Ai toate accesoriile de care ai nevoie rezervate

In afara de faptul ca rezervarea in avans este garantia ca masina va fi inca disponibila cand va veni timpul, puteti fi sigur ca acelasi lucru se va intampla si cu accesoriile pentru care doriti sa optati. Astfel, de exemplu, daca aveti copii mici, scaunul adaptat nu este numai necesar, ci si obligatoriu, iar rezervarea garanteaza in prealabil ca il veti avea la momentul potrivit. De asemenea, odata cu rezervarea in avans se poate ca o parte dintre accesoriile pe care vi le doriti sa vina ca un bonus la contractul pe care il veti incheia, fara a mai fi nevoiti sa platiti pentru ele.

Nu aveti niciun motiv sa nu o faceti

Daca ati rezervat o masina de la Promotor Rent a Car, dar trebuie sa va anulati calatoria sau sa schimbati data acesteia, nu trebuie sa va faceti griji ca veti pierde banii. Promotor Rent a Car Bucuresti nu percepe niciun fel de taxe suplimentare in cazul in care clientul doreste sa modifice datele de rezervare.

4.692 vizualizari