Cum sa organizezi o vacanta perfecta in Romania?

Orice vacanta memorabila inseamna de cele mai multe ori, o planificare atenta, cautarea celor mai relevante informatii legate de destinatia aleasa si gasirea celor mai avantajoase oferte. In majoritatea cazurilor, detaliile pe care ar fi bine sa le prevezi trebuie sa raspunda la trei intrebari importante: cand, unde si cu cine? Iata cateva informatii care te-ar putea ajuta atunci cand vrei sa organizezi o vacanta perfecta.

Rezerva din timp

Daca ti-ai propus sa iti iei concediu in luna septembrie, s-ar putea sa ai parte de mai multe reduceri decat te-ai fi asteptat. Fie ca este vorba de cazare sau inchirierea unui masini, rezervarea facuta din timp iti poate aduce mai multe reduceri si beneficii. Este bine de luat in calcul si faptul ca inchirerea unui autotorism de la Promotor Rent a Car vine si cu un pachet de reduceri la cazare si masa, in mai multe lanturi hoteliere si restaurante. Din acest motiv, rezervarile in avans vor aduce nu doar un discount valabil pentru serviciul de inchirieri auto, dar si posibilitatea de a profita de un intreg pachet de reduceri.

Planifica-ti traseul 

Planificarea din timp a celor mai importante puncte pe care vrei sa le vizitezi este o decizie inteleapta in contextul in care aceasta iti va permite sa te informezi din timp si asupra programului de vizitare al obiectivelor turistice si al ofertelor disponibile in fiecare zona. Totodata, daca iti pui problema sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti, asta iti va permite sa faci un calcul mai detaliat asupra costurilor, dat fiind faptul ca unii operatori pretind taxe suplimentare la depasirea unui anumit numar de kilometri. Daca alegeti sa inchiriati o masina din flota Promotor Rent a Car, nu veti avea de-a face cu astfel de restrictii si veti putea conduce autotorismul inchiriat fara avea o limita impusa de kilometri.pentru perioadele de inchiriere ce depasesc 3 zile.

Strange-ti gasca

Se spune ca o vacanta perfecta depinde de oamenii pe care ii ai langa tine mai mult decat de orice. Cand vrei sa organizezi o excursie, nu ar strica sa te gandesti din timp la cat de mare va fi gasca pe care o iei cu tine. Avantajele unui grup mare de persoane care pleaca catre aceeasi destinatie sunt fara indoiala numeroase, motiv pentru care si agentiile de turism fac din asta o afacere profitabila. De exemplu, atunci cand sunteti mai mult de cinci persoane, puteti inchiria impreuna o masina cu sapte locuri, pentru care nu este nevoie de un permis de alta cateogorie decat B, si care va va ajuta sa faceti economii importante. Astfel, pretul de inchirere al autovehicului va putea ajunge chiar si la patru euro de persoana, iar costurile combustibilului se vor imparti la randul lor.

Daca vizitati Romania si aveti nevoie sa apelati la un serviciu de inchirieri auto in Aeroportul Otopeni, Promotor Rent a Car ofera o gama variata de masini cu posibilitatea preluarii si returnarii in aeroport.

4.873 vizualizari