Home Rent a Car Romania Cele mai importante beneficii pe care le ai acum pentru inchirierile auto pe termen lung la Promotor Rent a Car

Cele mai importante beneficii pe care le ai acum pentru inchirierile auto pe termen lung la Promotor Rent a Car

Inchirieri Auto Termen Lung Leasing Operational Indiferent de tipul de afacere pe care il desfasoara un antreprenor, in 99% din cazuri, acesta are nevoie de cel putin un autoturism. Pentru a veni in sprijinul celor care incep o afacere sau care s-au dezvoltat si acum au nevoie de mai multe optiuni pentru transport, Promotor Rent a Car ofera un pachet larg de beneficii pentru servicii de inchirieri auto pe termen lung in Bucuresti dar si in toata tara. Printre cele mai importante beneficii, sunt cele pe care vi le prezentam mai jos:

Beneficiile financiare

In cazul in care aveti o afacere, costurile inchirierii unei masini pe termen lung sunt deductibile 100%, iar povara impozitului si cheltuielile legate de intretinerea masinii raman in grija Promotor Rent a Car. La acestea se adauga si plata asigurarilor de tip RCA si CASCO, rovigneta, ITP-ul, reviziile si schimbarea cauciucurilor.
Astfel, daca aceste cheltuieli se scad din pretul total de inchiriere, calculele vor arata ca o masina inchiriata pe termen lung va ajunge sa coste mult mai putin pe luna decat un leasing financiar. De asemenea, pentru a inchiria o masina, nu aveti nevoie sa platiti un avans.

Siguranta si predictibilitate

In cazul unui incident rutier, indiferent ce se intampla cu masina pe care o aveti in posesie, veti putea beneficia de un autoturism la schimb, intr-un timp record de maximum 180 de minute. Mai mult decat atat, cei care inchiriaza o masina pe termen lung nu trebuie sa isi faca griji ca preturile ar putea fluctua pe perioada contractului, acestea ramanand fixe si transparente. Cu toate acestea, Promotor Rent a Car urmareste indeplinirea celor mai variate cerinte ale clientilor, punand la dispozitia fiecarui client o oferta personalizata si adaptandu-se cu flexibilitate la nevoile clientilor.

Confort si timp castigat

Pe langa costurile pe care aceasta la prespune, intretinerea unei masini presupune si un timp pierdut de fiecare data cand aveti nevoie sa mergeti la service sau sa faceti inspectiile tehnice periodice. Din acest punct de vedere, inchirierea unei masini pe termen lung este din nou o optiune care va scapa de griji.
Cu toate acestea, cel mai probabil, nu veti avea nevoie de prea multe ori sa mergeti in service, pentru ca toate masinile din flota Promotor Rent a Car sunt noi. Totodata, la inchirierea pe o perioada mai mare de doi ani, clientii pot beneficia de autoturisme cu 0 km la bord. In plus, in functie de orasul in care este incheiat contractul, puteti beneficia de asistenta rutiera non stop.

5.000 vizualizari