Home Rent a Car Romania Hoteluri din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda

Hoteluri din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda

0
Hoteluri din Bucuresti pe care Promotor Rent a Car ti le recomanda

Daca ai ajuns în Bucuresti si ai ales sa apelezi la serviciul de inchirieri auto de la Promotor Rent a Car inseamna cu urmeaza sa petreci mai multe zile aici. Astfel, ne-am gândit sa analizam ofertele si sa iti recomandam câteva hoteluri pe care noi consideram ca merita sa le iei in calcul.

Angelo Hotel/ Vienna House

Daca ai apelat la serviciul de inchirieri auto de la Promotor Rent a Car disponibil in cadrul aeroportului Otopeni si esti obosit ca urmare a unui drum lung, acest hotel se afla chiar in vecinatate. Primirea este prietenoasa iar tu te poti bucura de camere luminoase si linistite si de conexiune Wi-Fi rapida. Restaurantul disponibil aici ofera un conceput unic grill si muzica jazz, alaturi de o gama variata de cocktail-uri.

Hotel Crowne Plaza

Daca ai nevoie sa ramai in zona de nord a orasului, acest hotel este ideal. Nu doar ca beneficiezi de servicii de calitate dar ai si parcare securizata pentru masina. Se afla perfect asezat intre aeroportul international si centul orasului, aproape de Romexpo, parcul Herastrau, Muzeul Satului si zone de cumparaturi – Baneasa Shopping Centre. in plus, daca vrei sa te relaxezi, te poti bucura de centrul de fitness si de piscina.

Hotel Marshal Garden

Situat pe Calea Dorobantilor, aproape de Piata Romana si ASE, este un hotel ce impresioneaza prin designul modern si atmosfera vesela, data de o paleta variata de culori. Camerele sunt luminoase si spatioase iar restaurantul aflat la etajul 6 beneficiaza de terasa, cu aparate de incalzit. Este o buna locatie si daca ai in plan sa organizezi un training sau eveniment privat. Masina de care beneficiezi ca urmare a accesarii serviciului de inchirieri auto Bucuresti oferit de Promotor Rent a Car te poate astepta in parcarea subterana.

Hotel Epoque

Situat chiar in centul Bucurestiului, este un hotel special, pe care ti-l recomandam cu toate increderea. Este realizat in stil francez, aducand un tribut epocii Micului Paris. Interiorul pune in evidenta o interpretare contemporana a stilului Neo-romanesc, tipic primei jumatati a secolului XX. Aici vei regasi si un restaurant unde gastronomia franceza este ridicata la rang de arta, un centru SPA si un centru de evenimente Premium.

Hotel Continental

Situat pe cea mai frumoasa artera din Bucuresti, Calea Victoriei, este un hotel ce iti propune o calatorie in timp. iti ofera facilitati de 5 stele si iti readuce in suflet o parte din mireasma Bucurestiului de alta data. Se afla la doar 5 minute distanta de Filarmonica George Enescu si Teatrul National Bucuresti. De asemenea, ai acces facil in orice directie doresti sa mergi. Desi se afla intr-o zona aglomerata, hotelul dispune de parcare proprie deci masina ta inchiriata va fi in siguranta.

Speram ca unul dintre aceste hoteluri sa raspunda nevoilor tale. Consultantii Promotor Rent a Car isi doresc sa iti ofere informatii utile, care sa iti faca placuta sederea in Bucuresti.

Citeste acest articol pentru a afla ce restaurante din Bucuresti va recomanda echipa Promotor Rent a Car!

3.837 vizualizari