Avantajele inchirierii de masini pe termen lung

Avantaje inchirieri auto pe termen lung

Înainte de a ne întreba care sunt avantajele închirierii unei mașini pe termen lung, este important să efectuăm o comparație cu achiziționarea unei mașini noi. În acest context, prima întrebare pe care ar trebui să ne-o punem este „care este cel mai costisitor aspect al unei mașini?” Mai mult decât întreținerea, mult mai mult decât combustibilul și chiar și mai mult decât reparațiile, costul real al unei mașini constă, de fapt, în deprecierea acesteia pe piață.

Conform tuturor rapoartelor elaborate de analiștii pieței auto, în funcție de tip, o mașină nouă, achiziționată, atinge, în mod general, jumătate din valoarea sa inițială după trei sau maximum cinci ani. Cu siguranță, oricine achiziționează o mașină nouă are grijă de aceasta, de la schimbarea uleiului la înlocuirea pieselor uzate în urma utilizării. Cu toate acestea, atunci când dorim să o vindem, prețul inițial va scădea semnificativ, iar banii investiți în întreținerea sa vor fi complet pierduți.

Chiar dacă cererea pe piața închirierilor auto din România este în creștere continuă, majoritatea clienților rămân rezervați în ceea ce privește utilizarea serviciilor de închiriere auto pe termen lung. În același timp, serviciul de închirieri masini pe termen lung sau leasingul operațional devin din ce în ce mai populare atât in Bucuresti, cât și principalele orase din Romania. Indiferent dacă au nevoie de o mașină suplimentară pentru afacerea lor, nu doresc să investească într-o mașină, având în vedere relocările frecvente sau pur și simplu doresc să evite angajamentele financiare asociate contractelor de leasing tradiționale, din ce în ce mai mulți antreprenori iau în considerare opțiunea închirierii unei mașini pe termen lung sau leasing operațional. Mai jos sunt enumerate câteva dintre avantajele pe care această alegere le reprezintă.

Din acest motiv, diferențele dintre prețul real investit în achiziționarea unei mașini noi și prețul închirierii uneia sunt semnificative în ceea ce privește costurile pe termen lung. În plus față de faptul că închirierea unei mașini poate fi mai avantajoasă în cazul închirierilor pe termen lung din România, contractul de închiriere oferă și avantajul de a vă permite să călătoriți chiar dacă mașina închiriată se află în service.

Astfel, un alt avantaj important al închirierii unei mașini pe termen lung de la Promotor Rent a Car București, constă în faptul că în cazul producerii unui accident care face imposibilă utilizarea mașinii pe durata reparațiilor, veți primi imediat o mașină în schimb, ceea ce vă va permite să vă continuați activitățile zilnice în orice moment, fără a fi nevoie să le întrerupeți sau să le anulați.

96 vizualizari

Inchirieri Auto pe Termen Lung si Leasing Operational

Din ce in ce mai multi oameni si companii se bazeaza pe serviciile de inchirieri auto pe termen lung si leasing operational pentru a-si satisface nevoile de mobilitate. Promotor Rent a Car ofera solutii flexibile pentru acesti clienti, indiferent daca sunt in cautarea unei masini pentru uz personal sau pentru a-si extinde flota de afaceri. Acest articol exploreaza avantajele si beneficiile oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti in domeniul inchirierilor auto pe termen lung si leasingului operational.

Inchirieri Auto pe Termen Lung

Inchirierea auto pe termen lung este o optiune excelenta pentru cei care au nevoie de o masina pentru o perioada extinsa de timp, dar nu vor sa se angajeze la achizitionarea uneia. Cu Promotor Rent a Car, clientii pot alege dintr-o gama variata de vehicule, de la masini compacte la SUV-uri de lux, pentru a se potrivi nevoilor lor individuale.

Avantaje:

Flexibilitate Maxima: Cu serviciul de inchirieri auto pe termen lung, clientii pot alege durata inchirierii, de obicei de la cateva luni pana la cativa ani. Aceasta flexibilitate le permite sa se adapteze la schimbarile circumstantelor.

Costuri incluse: Toate costurile asociate cu masina, cum ar fi asigurarea, mentenanta si taxele, sunt incluse in tariful de inchiriere. Nu exista surprize neplacute legate de intretinere sau reparatii.

Flota Variata: Promotor Rent a Car ofera o gama variata de masini pentru a satisface diverse cerinte. De la economice la vehicule premium, clientii pot alege masina care se potriveste cel mai bine stilului lor de viata.

Fara Depreciere: Devalorizarea valorii unui vehicul nu se aplica la inchirierea auto pe termen lung. Clientii nu vor trebui sa-si faca griji cu privire la scaderea valorii masinii in timp.

Asistenta Rutiera 24/7: Promotor Rent a Car Suceava asigura asistenta rutiera 24/7, astfel incat clientii sa se simta in siguranta oriunde se afla.

Leasing Operational

Leasingul operational este o modalitate excelenta pentru companii de a-si mentine flota auto si de a avea mereu la dispozitie vehicule fiabile pentru angajati. Promotor Rent a Car ofera un serviciu de leasing operational care este adaptat nevoilor fiecarei companii.

Avantaje:

Reducerea Investitiei Initiale: In comparatie cu achizitionarea de vehicule, leasingul operational nu necesita un cost initial mare. Aceasta poate fi o solutie financiara mai atractiva pentru afaceri.

Flexibilitate Financiara: Cu un program de leasing operational, companiile pot aloca resursele financiare in alte zone ale afacerii, in loc sa le blocheze in achizitia de masini.

Costuri Predictibile: Platile lunare de leasing sunt fixe si predictibile. Acest lucru face planificarea bugetului mult mai usoara.

Asistenta de Gestionare a Flotei: Promotor Rent a Car ofera asistenta in gestionarea flotei, inclusiv intretinerea si reviziile periodice. Acest lucru ajuta companiile sa-si mentina vehiculele in stare optima de functionare.

Actualizare Constanta: Cu leasingul operational, companiile pot actualiza flota cu vehicule noi la sfarsitul contractului. Aceasta le permite sa profite de ultimele tehnologii si caracteristici de siguranta.

Concluzie

Atat inchirierile auto pe termen lung, cat si leasingul operational reprezinta solutii atractive pentru persoanele fizice si companii care doresc sa aiba acces la masini fara sa fie nevoite sa le achizitioneze. Promotor Rent a Car ofera aceste servicii cu avantaje semnificative, inclusiv flexibilitate maxima, costuri fixe si o gama variata de masini pentru a satisface nevoile clientilor.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei masini pentru uz personal sau aveti nevoie de o solutie de mobilitate pentru afacerea dvs., Promotor Rent a Car  va poate ajuta sa gasiti optiunea potrivita. Cu serviciile lor profesioniste si flota variata de masini, sunteti asigurati ca veti beneficia de o experienta de inchiriere auto de inalta calitate.

De asemenea, puteti afla mai multe informatii despre inchirierea unei masini cu sofer, in acest articol!

4.800 vizualizari

Ce presupune si ce avantaje aduce un contract de inchirieri auto pe termen lung?

Atunci cand aveti nevoie de o masina noua, este mai probabil sa preferati sa platiti mai putin, intr-un termen mai lung, decat sa cumparati un vehicul cu banii jos. In acelasi timp, atat cumpararea unei masini in leasing cat si inchirierea pe termen lung pot avea o serie de avantaje si dezavantaje. Pentru a va ajuta sa luati o decizie, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre serviciul de inchirieri auto pe termen lung

Ce inseamna de fapt inchirierea de masini pe termen lung?

Toata lumea stie ca achizitia unei masini nu este in niciun caz una din investitiile cele mai profitabile, tinand cont de costurile de intretinere, costul cumpararii si devalorizarea chiar din primele luni dupa cumparare. Inchirierea pe termen lung, cunoscuta sub diferite nume precum “leasing operational” sau “inchiriere-cumparare”, este o forma de inchiriere a unui autovehicul (sau mai multe) prin care este transferat dreptul de utilizare al acestui bun. Inchirierea pe termen lung poate varia de la 1 la 5 ani, in contract fiind prevazute platile lunare aferente, dar si numarul de kilometri care pot fi parcursi. Serviciile incluse in cele mai multe dintre cazuri sunt intretinerea regulata a masinii, fara nicio reponsbilitate sau costuri suplimentare din partea clientului, asigurarea si asistenta, si chiar rovinieta.

Avantajele inchirierii de masini pe termen lung

Avantajele acestui tip de inchiriere nu sunt neglijabile. In primul rand, posibilitatea obtinerii unui vehicul fara o contributie initiala si fara credit este primul avantaj mentionat atat de companiile care inchiriaza pe termen lung, cat si de persoane fizice. Apoi vine linistea unei intretineri a autoturismului efectuate gratuit, atunci cand este inclusa de catre dealer insusi. Inchirierea pe termen lung este, de asemenea, ideala pentru a-ti putea controla mai usor bugetul, deoarece intretinerea si uneori anvelopele sau alte cheltuieli sunt incluse in contract. In acest fel, cei care inchiriaza pe termen lung reusesc sa aiba cheltuieli lunare fixe, previzibile.

Costul total asociat contractului este, de asemenea, de mentionat ca un avantaj interesant deoarece inchirierea pe termen lung vine intotdeauna cu o un pret mai mic decat la un vehicul achizitionat, iar inchirierea se face la preturi mult mai mici decat pentru contractele pe termen scurt. Astfel, diferentele pot ajunge chiar si pana la 50%, daca luam in considerare si costurile de intretinere. In plus, in cazul inchirierii de acest tip, nu este necesar un capital de pornire.

Cititi mai multe despre acest subiect, in urmatorul articol. Pentru a evita o serie de greseli pe care le poti face, atunci cand inchiriezi o masina, vezi si aceasta postare!

Pentru mai multe informatii sau detalii despre inchirierea unei masini pe termen lung, oferite de Promotor Rent a Car, va rugam sa ne contactati.

4.981 vizualizari