Home Rent a Car Romania Inchirieri auto Sibiu – Conditiile pentru a inchiria o masina in Sibiu

Inchirieri auto Sibiu – Conditiile pentru a inchiria o masina in Sibiu

0
Inchirieri auto Sibiu – Conditiile pentru a inchiria o masina in Sibiu

Din punct de vedere turistic, Sibiul este unul dintre cele mai importante orase din tara. Totodata, acesta face parte din lista oraselor care au reusit sa se dezvolte economic si sa atraga investitii in mai multe domenii. Pentru a beneficia de serviciile de inchirieri auto Sibiu, indiferent ca esti aici in vacanta sau ca ai nevoie de o masina pentru afaceri, ai la dispozitie cateva modalitati distincte de a incheia un astfel de contract de inchiriere auto. Iata care sunt acestea.

Inchirieri auto simple versus inchieri auto cu sofer

Fie ca ai nevoie de un autoturism cu care sa te deplasezi in Sibiu in scop de afaceri sau iti doresti sa petreci vacanta aici, poti opta pentru o masina pe care sa o conduci singur sau pentru o masina cu sofer, ceea ce va schimba cu totul conditiile contractuale. In afara faptului ca inchirierea unui autoturism cu sofer iti va permite sa te bucuri de calatorie mai relaxat, aceasta mai inseamna si ca vei scapa de intreaga responsabilitate legata de masina.

Pentru a beneficia de un astfel de serviciu de inchirieri auto cu sofer in Sibiu, nu vei mai fi nevoit sa platesti garantie pentru masina aleasa si nici nu va mai trebui sa te gandesti sa optezi pentru un pachet de asigurari optionale care sa acopere dauna in cazul unui incident rutier neprevazut.

Cum poti apela la un serviciu de inchirieri auto in Sibiu?

Daca te hotarasi sa inchiriezi o masina de la Promotor Rent a  Car Sibiu, tot ce trebuie sa faci este sa planifici care este perioada de inchiriere si care este masina de care vei avea nevoie. Cu un simplu telefon, vei putea stabili data si ora la care masina ta sa fie disponibila, iar contractul de inchiriere va fi incheiat pe loc. De asemenea, cei care isi doresc sa beneficieze de astfel de serviciu pot face rezervarile si online prin intermediul unui formular de comanda care poate fi completat in mai putin de un minut.

Ce mai tebuie sa stii atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri auto in Sibiu?

Inainte de a face o rezervare, trebuie, de asemenea, sa stii ca pentru a beneficia de o masina inchiriata, trebuie sa indeplinesti un set de conditii. Astfel, persoana in numele careia se incheie contractul trebuie sa detina permis de conducere categoria B cu o vechime de minimum 12 luni si sa aiba o varsta minima de 21 de ani.

4.024 vizualizari