Home Rent a Car Romania Promotor Rent a Car București iși extinde rețeaua de parteneri în toate orașele din România

Promotor Rent a Car București iși extinde rețeaua de parteneri în toate orașele din România

0

Promotor Rent a Car București extinde rețeaua de parteneri în toate orașele din România

După un an în care cererea pe piața serviciilor de închiriere auto a crescut semnificativ, Promotor Rent a Car București a decis să extindă rețeaua sa de parteneri în toate orașele din România. Compania afirmă, de asemenea, că parteneriatele încheiate cu operatorii locali de închirieri au demonstrat că aduc beneficii semnificative ambelor părți.

Promotor Rent a Car București este o companie națională cu o experiență de peste 15 ani în domeniul închirierilor auto și oferă clienților săi diverse servicii, de la transferuri auto, închirieri auto pe termen lung la închirieri de limuzine, mașini mari și alte tipuri de autovehicule, disponibile alături de serviciile unui șofer profesionist. Compania nu oferă doar închirieri auto la prețuri accesibile, ci și facilități turistice care includ pachete de reduceri în numeroase hoteluri și restaurante, reușind să crească considerabil prin programele de fidelitate și investițiile făcute în calitate și profesionalism.

Începând cu programele de instruire permanentă ale angajaților și până la ofertele periodice care aduc reducerisemnifoicative din prețul închirierii auto, există numeroase avantaje prin care compania a reușit să atragă din ce în ce mai mulți clienți și să se diferențieze pe piață.

În același timp, compania de închirieri auto din România se remarcă și prin faptul că nu impune limită de kilometri pentru mașinile închiriaten pe termed scurt și prin faptul că nu are taxe ascunse, un aspect care reprezintă una dintre cele mai importante plângeri susținute de cei care aleg serviciile de închiriere. Prin urmare, în prețul afișat pe site-ul Promotor Rent a Car sunt incluse taxa pe valoarea adăugată (TVA), taxa de parcare la aeroport și taxa de livrare.

După succesul înregistrat prin încheierea unei serii de parteneriate cu operatorii locali și după ce a reușit rapid să se extindă la nivel național, Promotor Rent a Car București anunță că dorește să intre în contact cu numeroase companii locale care oferă servicii de închiriere auto și doresc să-și extindă afacerea.

Promotor Rent a Car activează cu succes de mai bine de 10 ani pe o piață destul de competitivă, în care companiile de închiriere auto din România au reușit, prin stabilirea unor parteneriate solide, să creeze o competiție serioasă pentru multinaționale. Punând accent pe transparență și flexibilitate, adaptându-se nevoilor clienților săi, Promotor Rent a Car este, de asemenea, un furnizor de servicii de închiriere auto care nu percepe taxe suplimentare pentru anularea rezervărilor.

40 vizualizari