5 Avantaje de care te bucuri atunci cand inchiriezi o masina!

Deciziile importante trebuie sa fie bine cantarite si analizate din mai multe puncte de vedere. De cele mai multe ori, avantajele sunt cele care ne dau impulsul necesar pentru a cumpara un produs sau a inchiria un serviciu. In cazul inchirierilor auto, lista avantajelor este una lunga si merita toata atentia ta, Cinci dintre cele mai importante vor fi abordate in urmatoarele randuri.

Promotor Rent a Car va pune la dispozitie o flota impresionanta de masini, dar si mai multe posibilitati de inchiriere auto Bucuresti avantajoase pentru clienti. Poti inchiria o masina cu sofer, una pe o perioada mai lunga, iar daca devii client fidel acestei companii te poti bucura de mai multe reduceri si oferte.

Inchirierea unei masini a devenit deja o obisnuinta in Occident, acolo unde persoanele nu-si doresc sa plateasca numeroase taxe si diferite servicii de intretinere a unei masini si apeleaza la aceste servicii atunci cand au nevoi de deplasare. Acest obicei pare sa prinda contur si la noi in tara, multe persoane care nu au nevoie zilnic de masina aleg sa inchiriere un automobil atunci cand pleaca intr-o vacanta sau deplasari in interes de serviciu.

Iata care sunt principalele avantaje ale serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti:

Economisesti sume importante de bani

Pentru ca nu va trebui sa platesti asigurare, rovinieta, revizii sau diferite reparatii, toate sumele pe care le alocai in mod obisnuit pe aceste actiuni iti vor ramane in buzunar. Promotor Rent a Car iti pune la dispozitie o multime de modele de masini si servicii care iti vor face calatoriile mai placute. Singura investitie pe care trebuie sa o faci atunci cand apelezi la serviciile de inchiriere auto Bucuresti este taxa specifica si garantia care iti va fi returnata la predarea masinii.

Beneficiezi de mai mult confort

Atunci cand inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car vei avea parte de confort si dotari care te vor face sa te simti excelent in calatoriile tale. Serviciile de inchiriere auto Bucuresti iti ofera mai mult confort decat orice alta modalitate de deplasare (tren, autobuz, etc.).

Poti conduce masina la care ai visat intotdeauna

Sunt o multime de soferi care apeleaza la serviciile de rent a car atunci cand intentioneaza sa-si cumpere un model de autoturism pe care nu-l cunosc foarte bine. Conducand aceasta masina pentru mai multe zile poti realiza daca este ce iti doresti sau nu. Astfel vei putea conduce masini impresionante pe care nu ti le permiti sa le achizitionezi in acest moment.

Ai certitudinea unei masini sigure

Masinile date spre inchiriere auto Bucuresti de catre Promotor Rent a Car sunt verificate periodic din punct de vedere tehnic astfel incat fiecare client sa poate calatori in conditii de siguranta.

Poti inchiria masina de care ai nevoie intr-o calatorie

Vrei sa pleci intr-o vacanta de neuitat impreuna cu prietenii tai? Puteti inchiria o masina cu 9 locuri in care sa incapeti cu totii si sa va distrati de minune pana la destinatie!

5.100 vizualizari