Care sunt conditiile de inchiriere ale unei masini?

Serviciile de inchirieri auto au prins un contur frumos si in Romania. Tot mai multe persoane alegand sa inchirieze o masina atunci cand doresc sa calatoreasca. O masina personala vine cu multe avantaje, este adevarat, dar nu orice persoana isi permite sa o intretina. De multe ori posesorii sunt nevoiti sa investeasca sume mari de bani chiar daca nu folosesc autoturismul la adevarata lui valoare.

Daca si tu esti o persoana care are nevoie de masina doar atunci cand pleaca in vacante sau in diverse calatorii, serviciile unei firme de rent a car iti sunt direct adresate. Chiar daca procedura de inchiriere este una simpla in cazul companiei Promotor Rent a Car, sunt anumite conditii pe care orice chirias trebuie sa le respecte.

In randurile urmatoare iti vom prezenta care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti si cum trebuie sa procedezi in cazul inchirierii unei masini de la Promotor Rent a Car.

Conditiile de inchiriere auto de la Promotor Rent a Car

Este de la sine inteles ca o firma care isi respecta clientii si isi propune sa ofere servicii de calitate superioara pe termen lung si are anumite pretentii si din partea chiriasilor. Nu orice persoana poate inchiria o masina. Promotor Rent a Car are suficienta experienta in acest domeniu pentru a cunoaste un chirias rau intentionat inca de la prima interactiune. Astfel, compania isi poate selecta clientii fara a face discriminari de gen, religie, etnie sau de orice alta natura.

Masinile oferite spre inchiriere auto trebuie sa fie in cea mai buna stare de functionare. Chiriasii trebuie sa aiba grija de acestea atunci cand sunt in posesia lor. Experienta in trafic este necesara si de multe ori s-a demonstrat a fi utila in fata unor evenimente neprevazute. Asadar, doar clientii de peste 23 de ani pot inchiria o masina pentru ca ne dorim ca acestea sa fie conduse de soferi care au minimul de experienta in sofat.

Permisul auto

Nu poti inchiria o masina pentru care nu ai categorie pe permisul de conducere, motivele sunt de la sine intelese. Daca nu ai minim 2 ani experienta si un permis de conducere valabil in momentul inchirierii, eforturile tale sunt in zadar. Tinem la masinile noastre si ne dorim ca acestea sa fie utile in cazul mai multor clienti, de aceea impunem cateva conditii minime.

Modalitati de plata

Promotor Rent a Car iti pune la dispozitie mai multe modalitati de plata fiind una dintre companiile care incearca sa le ofere clientilor o experienta completa. Reprezentantii acestei firme de rent a car iti prezinta toate conditiile de inchiriere auto si incearca sa fie alaturi de tine pe toata perioada inchirierii.

Poti opta pentru o multime de servicii optionale, asigurari, dotari, modalitati de predare, toate pentru ca tu sa poti calatori in cele mai bune conditii cu masina de la firma de inchiriere auto.

Inainte de a face acest pas important este necesar sa te documentezi si sa iei cunostinta de conditiile pe care trebuie sa le respecti. Masina pe care o vei prelua va fi in cea mai buna stare si este recomandat sa o predai in aceeasi forma.

5.110 vizualizari