Serviciul de inchirieri auto in Craiova oferit de Promotor Rent a Car

Te afli în inima Olteniei și vrei să descoperi cât mai multe locații interesante? Atunci serviciul de închirieri auto Craiova oferit de Promotor Rent a Car este soluția optima pentru a te deplasa rapid și în siguranță.

Ce pot vizita în Craiova și în împrejurimi?

O dată ce ai apelat la serviciul de închirieri auto din Craiova înseamnă că poți ajunge în numeroase locații, fără a depinde de tren sau microbuz. Prin urmare, îți recomandăm să vizitezi casa mamorială a lui Amza Pellea, unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor. Aceasta se află la aproximativ 60 de kilometri distanță de Craiova, în orașul Băilești, unde marele actor s-a născut. Aici vei regăsi o scrumireră alături de tabachera sa, certificatul de botez, pălăria preferată, o vestă, o sticlă de zaibăr și două ceasuri oprite la ora 7.25, ora trecerii sale în neființă. De aici, poți continua drumul spre Calafat, rămânând de parcurs 40 de kilometri. Aici găsești Palatul Marincu, o perlă arhitecturală, Rezevația Ornitologică de la Ciupercenii Vechi, Podul din Calafat, Obeliscul din Calafat, Biserica Sf. Nicolae, Monumentul Eroilor și Monumentul Marița/

Revenind în orașul Craiova, îți recomandăm următoarele obiective:
  • Muzeul de artă, un palat în stil baroc;
  • Teatrul Național;
  • Parcul Romanescu, cel mai mare parc natural din estul Europei ce găzduiește plantații ornamentale, un hipodrom, un lac și un amfiteatru;
  • Casa Băniei, cea mai veche construcție civilă din Europa;
  • ElectroPutere, fostul club dedicat angajaților uzinei Electroputere ce a fost transformat într-o galerie de artă;
  • Bibloteca Aman.

Ce mașină să aleg atunci când folosesc seriviciul închirieri auto Craiova?

Dacă te afli în Craiova și accezi serviciul de închirieri auto din Aeroportul Craiova oferit de Promotor Rent a Car, poți alege dintr-o gamă de 14 mașini, în funcție de nevoile tale.

Te aflii într-o scurtă vacanță cu familia? Atunci îți recomandăm o mașină mai spațioasă precum Dacia Logan MCV sau Dacia Duster. Ambele au inclus un număr nelimitat de kilometri și rovinietă astfel încât se te poți bucura de frumusețile Olteniei.

Ai ales Craiova ca locație pentru city-break? Dacă da, atunci poți opta pentru Dacia Logan, Dacia Sandero, Skoda Fabia sau Opel Astra. Acestea te vor ajuta să te deplasezi rapid și în siguranță, oferindu-ți posibilitatea de a vizita cât mai multe obiective turistice. În cazul în care te afli aici cu persoana iubita, o poți impresiona închiriind un Volkswagen Pasat sau un Audi A4. Aceste două mașini vor oferi eleganță plimbării voastre, simțindu-vă cu adevărat răsfățați.

Craiova este și un oraș ce oferă multiple oportunități de afaceri. Prin urmare, dacă te aflii aici pentru a participa la o conferință sau pentru a negocia un contract, poți să întărești imaginea personală alegând să folosești un Ford Mondeo, un Volkswagen Golf sau un Opel Insignia. Te asigurăm că impactul va fi garantat. Citeste aici si ce accesorii suplimentare poti inchiria odata cu autoturismul ales.

Pentru mai multe informatii referitoare la returnarea autoturismului inchiriat, te invitam sa citesti acest articol! Citeste si despre ce trebuie sa faci in momentul preluarii a unui autoturism atunci cand alegi serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car?

Indiferent ce nevoi ai și unde dorești să ajungi, consultanții Promotor Rent a Car îți stau cu drag la dispoziție atunci când ai nevoie de serviciul închirieri auto Craiova. Ne poti contacta aici sau sunand la 0734 403 403.

5.371 vizualizari