Returnarea autoturismului inchiriat de la Promotor Rent a Car

La finazirea contractului de inchirere auto este necesar sa returnezi autoturismul pe care l-ai folosit. Pentru ca aceasta etapa sa se desfasoare fara probleme, este nevoie sa tii cont de anumite aspecte.

Echipa Promotor Rent a Car iti recomanda urmatoarele:

1. Ai grija sa returnezi autoturismul inchiriat in aceleasi conditii in care a fost preluat, spalat si curatat la interior. In cazul in care, din motive obiective, nu poti realiza acest lucru, trebuie sa stii faptul ca va trebui sa achiti o taxa de 20 euro. In plus, contravaloare garantiei depuse nu ti se va returna decat dupa ce autoturismul de care ai beneficiat ca urmare a utilizarii serviciului de inchirieri auto va fi spalat.

Scopul este evitarea preluarii acestuia cu defecte ce nu au cum sa fie identificate daca autoturismul este murdar (de exemplu, in situatia zgarieturilor acoperite de noroi. De asemenea, in situatia in care se observa necesitatea unei curatari profesionale a autoturismului pete pe tapiterie, in interiorul sau exteriorul masinii), si se va aplica o taxa suplimentare in valoare de 120 euro. Prin urmare, ai mare grija daca alegi sa calatoresti cu animalul tau de companie. Foloseste protectii speciale dedicate acestora.

2. Nu avaria masina deoarece, in aceasta situatie, Promotor Rent a Car iti va factura daunele constatate (avarii caroserie, elemente sau accesorii lipsa, etc.), estimate in conformitate cu preturile practicate de reprezentantele auto ale autoturismului respectiv, in limita raspunderii financiare maxime aplicabile (in functie de asigurarile suplimentare pe care tu le-ai incheiat in momentul preluarii autoturismului.)

3. Nu pierde cheia. In cazul in care acest lucru se intampla, Promotor Rent a Car iti va percepe o taxa de 200 euro.

4. Returneaza autoturismul inchiriat in timpul programului adica de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:00-18:00. in cadrul acestuia, returnarea este gratuita. In afara acestui program, ti se va percepe o taxa de 10 euro.

La cererea ta si in functie de disponibilitatea agentilor Promotor Rent a Car ce se ocupa de serviciul de inchirieri auto, iti putem asigura, contra cost, serviciul de preluare. Tariful este de 10 euro per preluare, in timpul programului de lucru si de 20 euro in afara acestuia. Solicitarea de preluare trebuie facuta cu minim 24 de ore inainte. Preluarea se face doar pe raza orasului pentru care ai solicitat rezervarea. Daca in orasul unde te afli nu exista sedii ale Promotor Rent Car, preluarea se va face contra unui cost de 0,70 euro/km (minim 50 euro).

Nu mai revii in locatia de unde ai preluat autoturismul? Atunci ti se va percepe o taxa de dislocare ce variaza in functie de numarul de kilometri dintre locatia de unde a fost preluat si cea unde se doreste returnarea. Valoarea taxei se poate situa intre 50 si 300 euro insa este important sa discuti cu consultantii Promotor Rent a Car despre acest aspect in momentul in care semnezi contractul de inchirieri auto.

Daca sunt aspecte pe care nu le-ai regasit in acest material si pe care le consideri importante, nu ezita sa discuti cu reprezentantii Promotor Rent a Car. Cu siguranta te vor ajuta sa clarifici toate aspectele ce privesc procedura de inchiriere auto.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati Ghidul de Inchiriere.

4.865 vizualizari