Home Rent a Car Romania Accesorii ce pot fi alese atunci cand optezi pentru serviciul de inchirieri auto

Accesorii ce pot fi alese atunci cand optezi pentru serviciul de inchirieri auto

0
Accesorii ce pot fi alese atunci cand optezi pentru serviciul de inchirieri auto
Inchirieri auto Bucuresti

In momentul in care alegi sa folosești serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bucuresti sau in orice alt oras din Romania in care compania isi desfasoara activitatea, Iti punem la dispozitie, contra unor sume minime, anumite accesorii extrem de utile.

Deoarece echipa Promotor Rent a Car iti ofera mai mult decat un serviciu de inchirieri auto, are grija ca experienta ta sa fie una placuta si fara evenimente nedorite, punandu-ti la dispozitie o serie de accesorii extrem de utile:

Sofer aditional

Daca urmeaza sa parcurci distante mari, iti punem la dispozitie unul sau chiar doi soferi aditionali astfel incat sa nu fie nevoie sa conduci singur, in permanenta ci sa te si poti relaxa.

Navigatie GPS

Ne dorim sa poti ajunge rapid in locurile dorite asa ca ai posibilitatea de a conduce fara stres, folosind un sistem de navigatie GPS. Stim ca este dificila orientarea intr-un oras nou si nu vrem sa pierzi timp cautand o anumita locatie. In plus, softurile sunt actualizate pentru a-ti indica locatii de interes general precum restaurante, hoteluri, benzinarii, banci, etc.

Scaun de copil

Atunci cand calatoresti cu copilul tau, acesta trebuie sa fie in siguranta, bucurandu-se de o experienta placuta. in plus, trebuie sa stii ca in Romania este obligatorie folosirea scaunelor de copil.

Stick de internet

Te ajutam sa fii on-line in permanenta pentru a accesa informatiile de care ai nevoie.

Laptop

In cazul in care nu ai avut cum sa iti iei laptop-ul personal cu tine, noi iti putem pune unul la dispozitie pentru a rezolva sarcinile de birou si a pastra legaturi cu clientii, furnizorii sau chiar angajatii.

Telefon mobil

In cazul in care vii din afara tarii, iti asiguram un telefon mobil cu numar de Romania (Telekom, Vodafone sau Orange).

Lanturi de zapada

In cazul in care circulati in zone cu multa zapadate, ele iti pot fi de un real folos. Sunt disponibile numai pe parcursul iernii.

Poti alege aceste accesorii atunci cand faci o rezervare on-line sau le poti comunica direct consultantilor Promotor Rent a Car. Plata se face in momentul preluarii masinii.
De asemenea, poti opta si pentru doua tipuri de asigurari:

Asigurare Standard – include avarierea caroseriei, plafonului, oglinzilor, motorului, ambreiajulului si bateriei;

Asigurare Extra – include cele mentionate in cazul Asigurarii Standard plus avarierea lonjeroanelor, geamurilor, incuietorilor si asigurarea de furt. In cazul acesteia, suma garantiei se va reduce la cel mai mic nivel posibil iar in caz de daune produse masinii, raspunderea ta va fi limitata la suma depozitului/garantiei.

Indiferent ce nevoi ai si unde doresti sa ajungi, consultantii Promotor Rent a Car iti stau cu drag la dispozitie atunci cand ai nevoie de serviciul inchirieri auto. In continuare, afla mai multe despre avantajele inchirierii unei masini.

3.967 vizualizari