Home Rent a Car Romania Inchirieri auto in Bacau oferite de Promotor Rent a Car

Inchirieri auto in Bacau oferite de Promotor Rent a Car

0
Inchirieri auto in Bacau oferite de Promotor Rent a Car
Inchirieri auto in Bacau oferite de Promotor Rent a Car

Ai auzit multe lucruri frumoase despre zona Moldovei, nu? O data ce ai ajuns aici, te sfatuim sa apelezi la serviciul de inchirieri auto Bacau oferit de Promotor Rent a Car pentru a te bucura de frumusetile acestui tinut, calatorind in siguranta și folosind timpul la maxim.

Ce pot vizita in Bacau și in imprejurimi?

Deplasarea in judetul Bacau nu va mai reprezenta o problema o data ce ai apelat la serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Bacau deoarece ai la dispozitia ta o masina care iti va fi un bun prieten, ducandu-te in siguranta acolo unde vrei sa ajungi. Te intrebi ce poti vizita? Mai jos regasești un top 3 al locatiilor, realizat de echipa noastra.

Daca iti doresti sa petreci o zi in salina, bucurându-te de diferite activitati, te poti indrepta catre Targu Ocna. Din orasul Bacau ai de parcurs doar 52 km pana aici. Cel mai frumos traseu este prin Valea Trotusului. Ajuns la salina, ai la dispozitie o intreaga baza de agrement (terenuri de mini-fotbal, baschet, tenis de masa, piste de karting pentru adulti si copii), o biserica si un muzeu al sarii. Pentru ca beneficiezi de serviciul inchirieri auto Bacau, nu esti conditionat de programul unui mijloc de transport deci poti ramane aici o noapte, in zona existand numeroase oferte de cazare.

Iti place istoria? Atunci trebuie sa stii ca la doar 12 km de orasul Bacau, in satul Lilieci, comuna Hemeius, se afla Castelul Rosu, ce dateaza din anul 1864. Pe langa istorie, aici te poti bucura si de natura, castelul fiind inconjurat de peste 178 de specii de rasinoase din diferite regiuni – Europa/Asia/America de Nord.

Ramanand in aceeasi sfera tematica, iti recomandam sa vizitezi si conacul Rosetti – Tescanu, aflat la 40 de km de Bacau, in satul Tescani. Aici a locuit celebrul compozitor George Enescu. Finalul cunoscutei opere Oedip a fost inspirat de aleea cu plopi a parcului.
Revenind in orasul Bacau, iti recomandam urmatoarele obiective:

• Catedrala Sfantul Nicolae
• Vivariul
• Casa Memoriala George Bacovia
• Curtea Domneasca
• Parcul Mircea Cancicov
• Muzeul de Istorie Iulian Antonescu
• Observatorul Astronomic Victor Anestin
• Arena Mall

Ce masina sa aleg atunci cand folosesc seriviciul inchirieri auto Bacau?

Serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car iti asigura posibilitatea de a alege din peste 20 modele de masini. Te afli in Bacau impreuna cu familia sau prietenii? Daca da, inseamna ca ai nevoie de o masina spatioasa, cu loc suficient pentru pasageri si bagaje motiv pentru care iti recomandam urmatoarele modele de masini: Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Mercedes Vito. Pentru deplasari rapide, poti opta pentru Renault Clio Symbol, Dacia Logan, Opel Zafira sau Opel Corsa. Nu in ultimul rand, in cazul in care te afli aici pentru a identifica si dezvolta noi parteneriate de afaceri iti recomandam sa optezi un model elegant – Renault Laguna. Toate masinile iti asigura un numar nelimitat de kilometrii si rovinieta astfel incat sa poti calatori fara griji. Citeste aici si ce accesorii suplimentare poti inchiria odata cu autoturismul ales. De asemenea,  te invitam sa afli mai multe despre conditiile de inchiriere auto oferite de Promotor Rent a Car.

Indiferent ce nevoi ai si unde doresti sa ajungi, consultantii Promotor Rent a Car iti stau cu drag la dispozitie atunci cand ai nevoie de serviciul inchirieri auto Bacau.

4.142 vizualizari