Home Conditii de Inchiriere Auto Care sunt conditiile de inchiriere ale unei masini?

Care sunt conditiile de inchiriere ale unei masini?

0

Cu siguranta, serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car iti va fi extrem de folositor in Bucuresti. Desi se cunoaste faptul ca este un oras cu un trafic destul de mare, o masina este mai mult decât necesara pentru a putea sa te bucuri de toate posibilitatile existente aici.

Totusi, pentru a putea utiliza serviciul de inchirieri auto Bucuresti, este nevoie sa indeplinesti anumite conditii.

Daca nu le cunosti, te invitam sa citesti prezentul articol. Daca ai auzit despre ele, consideram ca este practic sa le revezi pentru a nu intampina probleme. Citeste aici si ce accesorii suplimentare poti inchiria odata cu autoturismul ales.

Prima conditie vizeaza varsta. Pentru a putea inchiria un autoturism, trebuie sa ai minim 21 de ani, impliniti la data semnarii contractului de inchiriere.

Asa cum probabil te-ai gandit, a doua conditie are legatura cu permisul de conducere. Este necesar ca cel care va conduce autoturismul sa detina permisul de conducere de minim 1 an. Acesta trebuie sa fie valabil si sa corespunda cu categoria autoturismului inchiriat. Se considera valabil si este acceptat orice permis de conducere eliberat de una dintre tarile membre ale Uniunii Europene. Altfel, daca permisul de conducere este eliberat de o tara ce nu face parte din Uniunea Europeana si nu este scris cu caractere latine, iti vom solicita un permis de conducere international, pe care va trebui sa il prezinti impreuna cu cel national. Trebuie sa stii ca este obligatoriu ca permisul de conducere sa fie valabil. in plus, niciun alt document justificativ nu iti va oferi posibilitatea de a folosi serviciul de inchirieri auto Bucuresti oferit de Promotor Rent a Car.

In plus, trebuie sa constitui un depozit/o garantie ce reprezinta responsabilitatea pe care ti-o asumi in cazul producerii unor daune. Acesta este de forma unei sume blocate pe cardul de credit sau debit al persoanei pe numele careia se incheie contractul de inchiriere auto. Daca returnezi masina in conditiile in care aceasta sa afla la preluarea ei, suma depusa ca garantie ti se va inapoia. Prin urmare, este foarte important sa inspectezi cu atentie masina inainte de a o prelua si sa comunici agentului de inchiriere eventualele defectiuni pentru a le mentiona in contractul de inchiriere auto. De asemenea, verifica impreuna cu agentul starea masinii si in momentul predarii pentru a nu fi ulterior invinuit de eventuale daune ce nu au fost produse de tine.

Trebuie sa stii faptul ca Promotor Rent a Car isi rezerva dreptul de a nu elibera garantia daca:

  1. in momentul in care predai masina exista banuieli ca au fost produse daune acesteia;
  2. Datorita gradului ridicat de murdarie a autoturismului nu pot fi identificate eventuale zgarieturi sau defectiuni.

In ceea ce priveste metodele de plata acceptate, trebuie sa stii ca plata pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti se poate face atat cu un card de credit sau de debit (Visa, Mastercard/Maestro) cat si in numerar. Monedele acceptate sunt EUR, RON, USD, GBP.

Cardul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:

  1. Sa apartina titularului de contract;
  2. Sa aiba disponibila o suma care sa acopere costul total al inchirierii, al serviciilor optionale, valoarea garantiei in caz de accident sau furt cat si echivalentul unui plin de combustibil.

Promotor Rent a Car iti va bloca o suma pe card, in vederea garanarii respectarii conditiilor de inchiriere auto.

Pentru orice alte intrebari privind serviciul de inchirieri auto Bucuresti, consultantii Promotor Rent a Car iti stau la dispozitie asa ca nu ezita sa ne contactezi sau mai poti afla lucruri interesante cu privire la inchirierea unei masini, citind acest articol.

3.958 vizualizari