Serviciul de inchiriere auto in Iasi oferit Promotor Rent a Car

Urmeaza sa ajungi sau ai ajuns deja in Iasi? Atunci te asiguram ca utilizarea serviciului de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car Iasi este cea mai buna optiune.

Poti alege dintr-o gama larga de masini, care te vor ajuta sa ajungi acolo unde ai nevoie si sa iti indeplinesti obiectivele, fie ca vorbim de o calatorie in interes de afaceri, fie de una cu scop recreeativ.

Ce pot vizita in Iasi?

Judetul Iasi este una dintre cele mai vechi si mai dezvoltate regiuni din nord-estul tarii, fiind locuit inca din anii 5.500 i.Hr. Prin urmare, exista numeroase atractii turistice pe care iti recomandam sa nu le ratezi.

Exista mai multe palate ale familiei Sturdza, una dintre cele mai bogate familii din Moldova, pe care le poti admira si astazi. Printre acestea se enumara Palatul Sturdza de la Cozmesti, Castelul Strudza de la Miclauseni si Palatul Sturdza de la Miroslava. Nu ar trebuie sa ratezi nici Palatul Cuza de la Ruginoasa care, initial, a apartinut tot familiei Sturdza.

Avand in vedere ca ai ales sa folosesti serviciul de inchiriere auto Iasi Aeroport, iti recomandam sa profiti si sa te relaxezi sau sa te bucuri de o doza de adrenalina in parcul de aventura Hamak. Acesta se afla la numai 12 km de Iasi, in satul Pietraria, din comuna Barnova.

Daca iti doresti un loc mai linistit, poti alege sa vizitezi Manastirea Hadambu. Ea este considerata unul dintre cele mai frumoase si cautate locasuri religioase din judetul Iasi. Aceasta atrage vizitatorii prin frumusetea locului. Masina de care beneficiezi ca urmare a folosirii serviciului de inchiriere auto Iasi oferit de Promotor Rent a Car te va ajuta sa ajungi rapid aici, trebuind sa parcurgi, din Iasi, o distanta de numai 30 km.

Alte locatii recomandate:

– Rezervatia Geologica si Paleontologica Repedea
– Situl arheologic Cucuteni
– Podgoriile Cotnari
– Muzeul Memorial „Vasile Alecsandri” din Mircesti

Si in orasul Iasi se regasesc numeroase locuri ce merita vizitate motiv pentru care seviciul de inchirieri auto Iasi va fi foarte practic pentru a te deplasa rapid de la un obiectiv la altul. Ce iti recomandam? Palatul Culturii, Muzeul Unirii, Parcul Copou, Muzeul Memorial „Ion Creanga”, Muzeul Memorial „Mihail Sadoveanu”. De asemenea, poti face cumparaturi sau te poti relaxa in cadrul complexului urbanistic Palas.

Ce masina sa aleg atunci cand folosesc serviciul de inchirieri auto Iasi de la Promotor Rent a Car?

Pentru ca, in general, judetul Iasi iti ofera posibilitatea de a imbina utilul cu placutul, iti recomandam sa vii impreuna cu familia sau prietenii chiar daca este vorba de o calatorie de afaceri. Prin intermediul serviciului de inchiriere auto Iasi, iti punem la dispozitie un Renaul Trafic, spatios si gata de plimbare. Este o masina cu transmisie manuala, in 5 usi. Are 9 scaune motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji in privinta spatiului. Este dotata cu aer conditionat. Poti sa beneficiezi si de serviciul inchirieri auto aeroport Iasi, masina ta asteptandu-te chiar in parcarea aeroportului pentru ca tu sa ajungi la timp, la destinatie. Citeste aici si ce accesorii suplimentare poti inchiria odata cu autoturismul ales.

Indiferent ce nevoi ai si unde doresti sa ajungi, consultantii Promotor Rent a Car iti stau cu drag la dispozitie atunci cand ai nevoie de serviciul inchiriere auto Iasi. Te invitam sa afli mai multe despre conditiile de inchiriere auto oferite de Promotor Rent a Car.

4.990 vizualizari