De ce o masina inchiriata va va permite sa va bucurati pe deplin de vacanta

Biletele dvs. de avion sunt platite, rezervarile pentru cazare sunt facute, ramane doar sa gasiti o solutie pentru a va deplasa prin Romania si pentru a vedea cat mai multe dintre peisajele sale minunate! Exista mai multe mijloace de transport precum autobuzele sau trenurile, insa acestea nu iti pot asigura libertatea si spontaneitatea de care ai nevoie intr-o calatorie cu adevarat reusita. In plus multe dintre acestea pot avea intarzieri sau, prin traseul lor, va pot obliga sa parcurgeti rute ocolitoare.

In schimb, inchirierea unei masini va va permite sa vizitati cele mai frumoase colturi ale Romaniei in libertate deplina. Iata cateva dintre motivele pentru care serviciile de inchirieri auto sunt o alegere care va pot schimba vacanta.

Aveti masina la dispozitie in locatia, ziua si la ora dorita

Daca ajungeti in tara dupa un zbor obositor sau daca pur si simplu nu aveti posibilitatea sa va pliati dupa programul trenurilor sau al autobuzelor, o masina inchiriata este cel mai potrivit mijloc de transport. In plus, daca optati pentru inchirierea unui autoturism cu sofer, agentii Promotor Rent a Car va pot prelua de la aeroport si va vor duce la destinatia aleasa. Din acest motiv, flexibilitatea pe care serviciile de rent a car o ofera clientilor este unul dintre cele mai importante motive pentru care tot mai multi turisti apeleaza la o astfel de solutie de transport.

Mai mult loc pentru bagaje si un confort sporit

Pentru cei care se pleaca in calatorie cu multe bagaje sau pur si simplu au nevoie de mai multe lucruri pentru vacanta lor, o masina inchiriata este cel mai usor mijloc de a te deplasa. In plus, confortul de a avea intotdeauna la indemana lucrurile de care ai nevoie si de a putea opri si schimba traseul de oricate ori doresti aduce un alt avantaj demn de a fi notat.

Accesorii gratuite sau care pot fi disponibile pentru o suma modica

Pe langa acestea, Promotor Rent a Car Bucuresti ofera mai multe bonusuri, accesorii gratuite sau care sunt disponibile contra unei sume modice. Astfel, masina poate dispune printre altele si de sistem de navigatie GPS cu harti actualizate recent, stick de internet sau scaun pentru copil. Un alt beneficiu este ca veti avea taxele de drum incluse in pret. In plus, veti avea la dispozitie un serviciu de asistenta gratuita 24/7, iar pe masura ce perioada de inchiriere creste, pretul automobilului va scadea.

Promotor Rent a Car va ofera servicii de inchirieri auto in principalele orase ale tarii: Iasi, Cluj Napoca, Timisoara, Bacau, Otopeni, etc

4.999 vizualizari