Home Rent a Car Romania Cine sunt cei care apeleaza la serviciile de inchirieri auto?

Cine sunt cei care apeleaza la serviciile de inchirieri auto?

0
Cine sunt cei care apeleaza la serviciile de inchirieri auto?

Daca in majoritatea oraselor mari din Statele Unite si din Europa, serviciile de inchirieri auto sunt deja ceva comun, in Romania acestea inca reprezinta un element de noutate. Cu toate astea, clientii de aici au devenit din ce in ce mai deschisi sa foloseasca aceste servicii pe masura ce companiile romanesti au adus pe piata beneficii ce par a fi tot mai numeroase. Mai jos, va prezentam cateva din categoriile cele mai importante de clienti care beneficiaza de servicii de inchirieri auto Bucuresti.

Turisti aflati in vacanta in Romania

Daca te-ai hotarat sa petreci o vacanta in Romania si iti doresti sa ai parte de tot confortul, inchirierea unei masini este o optiune care iti permite sa pleci cu cate bagaje iti doresti si sa iti schimbi de nenumarate ori traseul. De asemenea, cei care aleg un serviciu de inchirieri auto de la Promotor Rent a Car vor putea descoperi ca cu cat fac rezervarea mai din timp, vor putea beneficia de mai multe reduceri si avantaje.

In aceeasi masura, in cazul in care vacanta trebuie anulata sau reprogramata, compania nu percepe taxe suplimentare pentru modificarea datelor rezervarii sau pentru anularea rezervarii!

Oameni de afaceri care se afla in calatorii de afaceri

Pentru majoritatea celor care desfasoara calatorii de afaceri in Romania, serviciile de inchirieri auto sunt de cele mai multe ori optiunea preferata. Indiferent ca este vorba de participarea la o conferinta sau alt eveniment corporate, inchirierea unei masini cu sofer sau fara si serviciile de transfer auto ii asigura pe clienti ca vor ajunge la timp si in siguranta, la destinatia aleasa.

De asemenea, motivul pentru care clientii business se orienteaza catre serviciile de inchiriere auto este si ca in acest fel pot fi siguri ca vor ajunge pe cel mai scurt drum catre destinatia aleasa.

Antreprenori romani care au nevoie de inca o masina pentru afacerea lor

Pentru antreprenorii romani, serviciile de inchirieri auto au devenit o optiune tot mai des luata in considerare datorita beneficiilor legate de costurile de intretinere. Astfel, inchirierea unei masini pe termen lung pentru afacerea lor ii scuteste pe antreprenori de plata impozitelor si a asigurarilor si de timpul si banii alocati intretinerii masinii.

In aceeasi masura, un alt avantaj apreciat de cei mai multi antreprenori este faptul ca in cazul producerii unui incident rutier care avariaza masina, acestia se vor putea bucura de un alt autoturism pe durata reparatiilor.

3.875 vizualizari