Home Rent a Car Romania De ce sunt atat de populare serviciile de rent a car in Bucuresti?

De ce sunt atat de populare serviciile de rent a car in Bucuresti?

Rent a Car BucurestiLa fel ca in majoritatea oraselor mari, serviciile de rent a car in Bucuresti au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Motivele se leaga de flexibilitatea pe care ti-o permite acest serviciu atunci cand pleci in calatorie, de confortul si siguranta date si in nu in ultimul rand, de preturile mai mult decat avantajoase. Mai jos va prezentam cateva dintre situatiile in care inchirerea unei masini se dovedeste a fi cea mai buna optiune.

Serviciile de rent a car Bucuresti pentru antreprenori

Fiind capitala tarii, Bucurestiul este si locul unde se intampla marile schimbari economice. In afara antreprenorilor straini care vin aici pentru calatorii de afaceri si au nevoie de o masina pentru perioade scurte, cei care dezvolta afaceri in capitala sunt un alt tip de clienti care apeleaza la serviciile de rent a car din Bucuresti.

Acestia inchiriaza masini pe termen lung, bucurandu-se de beneficiile si de reducerile pe care le ofera un astfel de contract. Daca va intrebati care sunt acestea, trebuie sa stiti ca atunci cand inchiriati un autoturism, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade.

De asemenea, faptul ca antreprenorii nu mai sunt nevoiti sa plateasca toate impozitele, asigurarile si reviziile masinii face ca aceasta sa devina o optiune viabila si luata in conisderare de tot mai multi, in locul unui leasing financiar. Mai mult, in cazul producerii unui incident rutier, clientii Promotor Rent a Car pot beneficia de o masina la schimb in termen de cel mult 24 de ore.

Inchirieri auto pentru vacante

Daca te-ai hotarat sa petreci o vacanta in Romania si nu vrei sa treci prin bataile de cap legate de transportul in comun sau cu alte mijloace, serviciile de inchirieri auto, pot fi cea mai buna varianta. In plus, optiunea de relocare permite celor care apeleaza la un serviciu de rent a car in Bucuresti sa lase masina inchiriata in alta localitate,in functie de necesitatile de calatorie.

Transferul auto pentru calatoriile scurte

In categoria serviciilor de rent a car se mai incadreaza si transferurile auto sau transferul intercity (inchirieri auto cu sofer) care permite celor care nu doresc sa conduca sau care nu au carnet sa fie preluati de catre un sofer profesionist pana la destinatia aleasa. In comparatie cu serviciile de taximetrie, acestea sunt considerate a fi mult mai sigure si de cele mai multe ori, prezinta si avantaje legate de pret.

5.332 vizualizari