Ce inseamna si ce avantaje au serviciile de inchirieri masini cu sofer?

Inchiriere masina cu sofer Fie ca vorbim de o ocazie speciala, de o conferinta, un eveniment corporate sau pur si simplu de o calatorie obisnuita, inchirierea unei masini cu sofer reprezinta o optiune simpla si confortabila pentru transportul de la aeroport sau intre anumite orase. Iata cateva dintre motivele pentru care sa apelati la un serviciu de acest fel.

Cum functioneaza serviciul inchirieri auto cu sofer?

Serviciile de inchirieri auto cu sofer se adreseaza clientilor din toate sferele de interes si din toate domeniile, de la clienti straini, VIP-uri si persoane care sunt interesate de inchirerea unei masini cu sofer din diverse alte motive: o nunta, luna de miere, o seara romantica, pentru a primi de la aeroport un oaspete care vine in tara etc.

Serviciile de acest fel pot fi personalizate, conform dorintelor clientilor. Totodata, masina si soferul sunt disponibile 7 zile pe saptamana, iar autoturismul poate fi inchiriat cu ora, pe zi sau pentru mai multe zile. Pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor, masinile de lux sunt echipate cu cele mai noi dotari si accesorii.

De ce sa inchiriati o masina cu sofer?

In primul rand, inainte sa inchiriati o masina cu sofer trebuie sa stiti ca Promotor Rent a Car Bucuresti se asigura intotdeauna ca cei care va vor prelua au o pregatire deosebita in acest sens. Toti soferii trebuie sa  treaca prin mai multe teste teoretice si practice pentru justificarea unei experiente de transport de persoane, de cel putin un an, in ultimii 10 de ani.

De asemenea, compania se va asigura ca acesta va fi punctual, va avea o tinuta impecabila si va respecta toate regulile de siguranta. Pentru a economisi timp si pentru a-si indeplini misiunea in conditii bune, soferii sunt, de asemenea, in cele mai multe cazuri, bilingvi.

Alte avatanje

Pe langa confortul oferit de calatoria in astfel de conditii, mai exista si alte avantaje la care e posibil sa nu va fi gandit. Printre acestea se numara faptul ca, spre deosebire de inchirierea unei masini fara sofer,  nu veti mai avea grija traficului si responsabilitatea masinii. In plus, in comparatie cu serviciile de taxi ale caror preturi flucteaza, inchirierea unei masini cu sofer este de multe ori mai sigura si mai avantajoasa.

Pe langa toate acestea, indiferent de conditiile de trafic, experienta soferilor care va vor prelua va va ajuta sa ajungeti la timp, aproape in orice conditii.

Pentru mai multe informatii si oferte, nu ezitati sa contactati Promotor Rent a Car.

5.150 vizualizari